Arama sonuçları: *

• Users: Lyon27
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Z170 Çipsetli sistem toplama.

Merhaba arkadaşlar, yanlış olan bir şey varsa lütfen yanıt verin. Sistem 2.el ve yurt dışı gelecek elimde olan parçalar Anakart , Ram , SSD , HDD ve Power Supply. (PSU calculator ile siteden baktığımda 300-350 watt çıkıyor bu PSU'ya güvenebilir miyim?) Anakart: Gigabyte GA-Z170X-designare (rev...
  2. L

WİNDOVS 7 MİKROFON ETKİN FAKAT ÇALIŞMIYOR ?

Kulaklığım snopy sn-gx7 kulaklığımmı bozuk yoksa ayarlardamı sorun var ilk kez kulaklık aldım nasıl kullanılır çok bilmiyorum herhangi bir sürücü yğklü değil yorumlarınız için teşekkürler .
  3. L

snopy sn-gx7 KULAKLIK MİKROFONU OLMUYOR ?

Windovs 7 kullanıyorum ve ilk kez mikrofonlu kulaklık kullanıyorum klaklığı normal bir şekilde anakarta taktıktan sonra ses geliyor fakat karşıya benim sesim gitmiyor kulaklıkta mı sorun var yoksa ayarlardamı discord uygulamasında olmuyor bir bilginiz varsa beni aydınlatın .
  4. L

Reeder P13 Blue Max

Reeder P13 Blue Max .Sizce bu fiyata değer mi ve işlemci RAM depolama çok iyi gibi görünüyor.
  5. L

ALCATEL 3X TELEFON ALINIR MI ?

Başlıkta belirttiğim gibi sizce değer mi ?
  6. L

Bu Telefonlardan Hangisi

XİAOMİ NOTE 8 ALCATEL 3X HUAWEİ 9 PRİME OPPO A9 2020
  7. L

Turkcell den 2000-2800₺ Telefon Önerisi

Başlıkta ki gibi telefon en az 3 sene götürmeli benim aklımda OPPO A9 var sizin önerileriniz nelerdir cevaplarsanız sevinirim . Turkcell den olursa iyi olur telefon.
  8. L

SENKAR .NET ADLI SİTE GÜVENİLİR Mİ ?

Bu siteyi ilk kez duydum ama güvenilir mi bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
  9. L

600W 80+ PSU

AMD 2600+ RTX 2060 Ventus'lu bir sistemim var bu sisteme önerebileceğiniz bir PSU istiyorum .İyi günler.
  10. L

TeknoBiyotik E3 AMD sistem

https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-e3-oyuncu-bilgisayari.html link de verdiğim sistem sizce hem oyun hem yayın PC için yeterli midir? 6,5k₺ bu fiyatı geçemem. Not: link çalışmıyorsa kopyala yapıştır yapın eğer link açıldıysa özelleştir bölümünden Philips'in 726₺ monitörünü seçin ve 1TB WD...
  11. L

Teknobiyotik Kampanyalı PC

Dosya daki sisteme göre bu sistem mi yoksa o sistem mi .https://www.teknobiyotik.com/kampanyali-oyuncu-bilgisayarlari/amd-ryzen-5-2600-3-5ghz-rx570-8gb-8gb-ram-240gb-ssd-21-5-75hz-monitor-oyuncu-bilgisayari.html
  12. L

Vatan Computer'den PC toplama

Kendimce bir PC topladım bir sorun varsa düzeltin . İyi günler .
Geri