Arama sonuçları: *

1. UnlegitPanda

Yardım Aula F87PRO nasıl sarj ediliyor?

Klavyeyi aldım, şarjı bitti ve nasıl şarj edeceğimi çözemedim.
  2. UnlegitPanda

Başlangıç için 250CC motor önerisi

18 yaşındayım bu sene üniversiteyi bitiriyorum. Motora başlamak istiyorum ve 250CC düşünüyorum. Göze güzel gelen sıfır motor arıyorum. Bütçem 170K
  3. UnlegitPanda

Yardım Havit KB884L alınır mı?

Bütçem 1600TL civari, F87PRO alıcaktım ama keycapsleri ışık geçirmiyor. Aklımda havit var kullanan var mı?
  4. UnlegitPanda

Yardım 2K bütçede %60-75 KLAVYE ÖNERISI YAPIN

FPS oyunları ve genel kullanım için, kablosuz tercihimdir, %60 75 klavye önerilerinizi bekliyorum.
  5. UnlegitPanda

Yardım DualMonitor'de Valorant FPS düşüyor.

Arkadaşlar dual monitor kullanıyorum,birisi 180Hz diğeri 144Hz, Valorant'ı iki monitör açıkken başlattığımda FPS'im 100'lere düşüyor ancak monitörlerden herhangi birini kapatırsam 500'e çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
  6. UnlegitPanda

Bu Gece Valorant'a Gece Pazarı Geliyor!

26 Ekim 03.00'da oyuna gece pazarı eklenicek, ve 9 Ekim'de biticek. Şahsen benim hesabım yok ama bir kaç skin almayı planlıyorum.
  7. UnlegitPanda

Yardım Monitörün desteklemediği çözünürlüğü nasıl kaldırırm?

1920x1080 destekli bir monitörüm var, ancak ayarlar kısmında daha yüksek çözünürlükler gösteriyor bazı oyunlarda sıkıntı oluyor. Bunları nasıl kaldırırm?
  8. UnlegitPanda

Yardım Oyuna girince driver çöküyor ve siliniyor.

Arkadaşlar selam, genelde oyun oynarken başıma gelen bir sorun var, görüntü bir anda gidiyor ve PC'ye reset atmadan düzelmiyor, açıldığında ise ekran kartı sürücüsü devre dışı kalmış oluyor. Cpu: R5 5600 Ekran Kartı: RX6700XT
  9. UnlegitPanda

AMD satıp Nvidia'ya geçilir mi?

Sapphire Pulse 6700XT 12GB modeli var, 1 yıl garantili, bu kartı ikinci elde satıp üstüne 1000-2000TL koyup ikinci el Nvidia kart alınır mı?
  10. UnlegitPanda

Sistemim ne kadar eder?

Kasa: Pollux Mesh 650W 80+Bronz Anakart: Asrock B550M HDV CPU: Ryzen 5 5600 GPU: Sapphire Pulse RX6700XT 12GB RAM: Crucial Ballistix 8(x2)GB 3000mhz DDR4 SSD: Patriot Burst 480GB M2 SSD: Lexar NM610PRO 500GB HDD: WD BLUE 1TB 7200RPM
  11. UnlegitPanda

RGB şerit LED önerisi

Yaklaşık 300-500TL bütçem var bilgisayar masamın altına LED döşemek istiyorum. Ortalama 3 metre LED'in yeteceğini düşünüyorum, en son Temu'dan bir LED siparişi vermiştim ancak ışığı çok kötü geceleri bile gözükmüyor.
  12. UnlegitPanda

Bu M2 SSD'lerden hangisini almalıyım?

Kampanya ile yarı yarıya geliyor, sadece bu site uzerinden alabiliyorum. https://www.gaming.gen.tr/urun/173902/adata-legend-710-512gb-nvme-pcie-gen3-x4-2400mb-okuma-1600mb-yazma-m-2-ssd-aleg-710-512gcs/...
  13. UnlegitPanda

Sisteme yükseltme onerisi

Sapphire Pulse RX6700XT 12GB / Ryzen 5 5600 / Crucial Ballistix 8(x2)GB 3000mhz DDR4 / Asrock B550M HDV / Pollux Mesh 650W 80+Bronz / Patriot Burst 480GB / WD BLUE 1TB 7200RPM / AOC 23.8 24G2U 144Hz 1ms / Philips Evnia 24M2N3200A 180Hz 0.5ms / GAMAKAY MK61 WHITE / Razer BlackShark V2 / AJAZZ...
  14. UnlegitPanda

Ülkeye Katana sokabilir miyim?

Bir kaç ay sonra Japonya'ya tatile gideceğim yanımda bir sürü hatıra eşya getirmeyi düşünüyorum ayrıca katana satın almak istiyorum. Sorum şu katanayı uçakla ülkeye sokabilir miyim?
  15. UnlegitPanda

İkinci Monitör için Öneri

Ana monitörüm 144HZ 1MS bir monitör, yanına bir tane monitör daha eklemeyi düşünüyorum pivot konumda kullanacağım sizce hangi monitörü almalıyım?
  16. UnlegitPanda

Yardım Dareu A950 Pro 4K vs AJAZZ AJ159PRO

Dostlar bugün sipariş geçicem, kargo süresi sıkıntı değil fiyatları neredeyse aynı hangi fareyi tercih etmeliyim?
  17. UnlegitPanda

Ekran gidiyor ama sistem açık kalıyor.

Selam dostlar geçen hafta sistem bileşenlerimi değişitirdim, düne kadar bir sorun yoktu ancak Cyberpunk oyununda ayar ön ayar kısmını yükselltiğim an da monitör gidiyor ve kasa kapanmıyor. Sistemi yeniden başlattığımda AMD driveri bozulmuş oluyor. Bu sorunun çözümü var mı? Ekran Kartı: Sapphire...
  18. UnlegitPanda

Yardım İkinci el RX 5500 XT 4 GB kaç TL'ye satılır?

Kart değiştirdiğim için satıyorum, kutusu ve garantisi yok. Daha önce işlem görmedi, içi açılmadı. En uygun ne kadar satabilirim?
  19. UnlegitPanda

10100F Ne Kadar Eder?

Kutusuz, stok fanlı ikinci elde ne kadara satabilirim?
  20. UnlegitPanda

Youtube yayını pikselleşiyor

R5 5600 üzerinden oyun yayınları yapmaya çalıştığımda görüntü sürekli pikselleşiyor, internet hızımda ya da verdiğim bit miktarı normal ancak yine de görüntü kaliteli değil. Bu sorunun çözümü var mı? OBS ayarlarım;
Geri