Arama sonuçları: *

• Users: Railguun
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

400₺ Gaming kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar. 400₺ ye kulaklık bakıyorum. İstediğim özellikler ise mikrofonu olması, fps oyunlarında ses kasarken sorun çıkarmayacak kısacası dc ve oyunlar için bir kulaklık alacağım. Buna en yatkın kulaklığı önerir misiniz?
  2. R

Gamepower Ogre Rgb Kırmızı Swıtch Mekanık Gamıng Klavye Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Ben klavye almak istiyorum fakat ne alacağıma karar vermedim ve bana başlıkta görmüş olduğunuz üzere Gamepower'in klavyesi önerildi. Sizce alınır mı veya aynı-yakın fiyata başka bir klavye öneriniz var mıdır?
  3. R

Gaminggen den aldığım sistem görüntü vermiyor

Merhabalar arkadaşlar. Dün de böyle bir forum açmıştım fakat o zaman ekran kartının kablolarını bağlamamıştım. Ama şimdi ekran kartının kablolarını bağladım fakat sonuç yine aynı. Sizce bunun sebebi nedir ? Ve kasada led tuşunun yanında kamera işareti var ve kırmızı yanıp sönüyor. (ürünün...
  4. R

Yeni aldığım sistem görüntü vermiyor

Merhabalar arkadaşlar. Geçen hafta gaming gen tr den sipariş verdim ve Perşembe günü evime geldi fakat bugün sistemi açma durumunda bulundum (Yanında monitör de vardı linkleri bunlar: https://www.gaming.gen.tr/urun/5969/cyber-1650-amd-ryzen-5-3500-gigabyte-gtx-1650-oc-4gb-8gb-ram-500gb-m-2-...
  5. R

250-350₺ arası mekanik klavye önerisi

Selamlar arkadaşlar. Geçen de aynı şekilde forum açmıştım fakat çok tatmin etmemişti ve şimdi tekrar soruyorum. 250-350₺ bandında bir mekanik klavye önerir misiniz? fps oyunları için, takılma veya tuşlara basarken zorlanma olmayacak, aynı anda birden fazla tuşa basarken sıkıntı çıkarmaması benim...
  6. R

Everest Kb-Gx7 Bluesky Mekanik Klavye Alınır mı?

Merhabalar. Başlıkta gördüğünüz gibi Everest Kb-Gx7 Bluesky mekanik klavye alacağım fakat pek emin değilim. Sizce alınır mı veya yakın bütçeye başka öneriniz var mıdır?
  7. R

Hepsi Burada dan 250 tl Klavye ve 150 tl Mouse önerisi

Merhabalar. Hepsi buradadan ekipman almak istiyorum ve kulaklığı belirledim fakat klavye ve mouse konusunda biraz kararsızım. Lütfen başlıktaki bütçeye veye bütçeye yakın fiyatta klavye mouse önerisi yapabilir misiniz?
  8. R

A520 anakartın kaç M2 SSD girişi var

Merhabalar. Ben bir sistem almaya karar verdim (https://www.gaming.gen.tr/urun/5969/cyber-1650-amd-ryzen-5-3500-gigabyte-gtx-1650-oc-4gb-8gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/comment-page-3/?unapproved=112765&moderation-hash=02513cbdeb9157c712cb525b4f2d297e#comment-112765 linki bu) ve bu...
  9. R

600-700 tl arası kulaklık-mouse-klavye önerisi

Merhabalar. Ekipman alacağım ve elimde 600-700 ₺ bütçe var. Bu bütçe ile kulaklık,klavye ve mouse alacağım fakat ekipmanlara hakim olmadığım için ne alacağımı pek bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim
  10. R

Acer KG241QS monitör alınır mı?

Merhabalar. Ben Hepsiburada'dan 1500 tl ye Acere ait olan bu 165 hz monitörü görünce şaşırdım. Sizce bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir? Başka bir forumda ghosting var dediler ama bilemiyorum. Peki ya sizce bu sistem alınır mı...
  11. R

1500₺ HDMI Oyuncu Monitörü Önerisi

Merhabalar arkadaşlar. 1500₺ civarı monitör arıyorum ve n11 de Abdullah abinin önerdiği monitör harici iyi bir monitör öneriniz var mı yoksa Abdullah abinin önerdiği monitör iyi midir?
  12. R

2 sistem arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

Merhabalar arkadaşlar. Gaming gen üzerinden bir sistem alacağım 7000 tl ile fakat iki sistem arasında kaldım (ikisininde fiyatı neredeyse aynı ve 8gb ram var onu 16 yapıcağım.) Lütfen ikisini de inceleyip en iyisini önerir misiniz, ikisinin de linki aşağıda mevcut. İyi forumlar arkadaşlar...
  13. R

GTX 1650 gaming tek fanlı kullanılır mı?

Merhabalar. Bu hafta sonuna doğru pc alacağım ve bir sistem hoşuma gitti (https://www.gaming.gen.tr/urun/39393/cyber-3500-amd-ryzen-5-3500-zotac-gtx-1650-oc-4gb-8gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#reviews linki bu .) Fakat bu sistemin ekran kartının (GTX 1650) tek fanlı olması biraz...
  14. R

Turknet'te altyapı sorgularken İşleminiz gerçekleştirilemedi yazısı çıkıyor.

Merhabalar. Normalde Türknet'te altyapımı sorgularken ''100 mbps paketini tamamlayacağız'' şeklinde bir yazı çıkıyordu (Türk Telekom kullanıcısıyım ve Türk net kullanıcısı olursam ne kadar hız alırım diye kontrol etmek için altyapıyı sorguluyordum) . Fakat dün tekrardan altyapımı sorgularken...
  15. R

R5 3500 ile GTX-1050 TI a uygun anakart önerisi

Merhabalar vatandan yeni bir bilgisayar toplayacağım ve bu toplayacağım bilgisayarın işlemcisi ile ekran kartını belirledim. Bunlar Ryzen 5 3500 ve GTX 1050 TI. Fakat bu parçalara en uygun anakartın hangisi olduğunu hala kesinleştiremedim. Lütfen bu sisteme uygun anakart önerir misiniz? İyi forumlar
  16. R

Monitör’üm yanıp sönüyor ve pc açılmıyor

Arkadaşlar kasam normal çalıştığı halde Bilgisayarımın kasasını çalıştırırken bilgisayarın markası 1 saniyeliğine yanıp sönüyor ve bilgisayar açılmıyor.Lütfen yardım şuana kadar attığım forumlarda hiçbir düzgün geri dönüş alamadım bu konuyla alakasız.Lütfen biliyorsanız yardım edin daha detaylı...
  17. R

Ekran kartımı denetim masasından kaldırdım

Bundan birkaç sene bilgisayarımdan ekran kartımı bilmeden kaldırmıştım.Bugün bilgisayarı tamir ettiğimde fark ettim.Türünü felan hatırlamıyorum ama hiçbir kalıntı yok şuanda bilgisayarda ekran kartına dair.Lütfen yardımcı olun 5 forum attım 1 i yanıtlandı sadece.
  18. R

USB WiFi Adaptörüm Çalışmıyor

WiFi N adlı bir usb internet adaptörü aldım fakat çalışmıyor.Burayı uzun tutmak istemiyorum eğer bu konudan anlıyorsanız yanıtlayın ben detaylı olarak anlatacağım.
  19. R

Yanlışlıkla ekran kartımı sildim

Bundan birkaç sene önce deneyim masasından ekran kartımı sildim ve modelini de bilmiyorum.BİOS dan halletmeye çalıştım fakat BİOS’da şifre olduğu için ve bu şifreyi sanırım personeller yaptığı için bilmiyorum.Nasıl tekrar kullanabilirim ekran kartımı?
  20. R

8000-9000 TL RTX 2080 veya 2060 lı bir sistem tavsiyesi.

8000 veya 9000 tl ye rtx 2080 li pc sistemi dizmek istiyorum ve mümkünse sıkıntısız bir şekilde yayın açacak ve monitör de dahil olacak.Sistem toplamadan fazla anlamadığım için tavsiyenize ihtiyacım var yanıtlarınızı bekliyorum.
Geri