Arama sonuçları: *

• Users: Cristo20
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cristo20

Sistemimi kaça satabilirim

arkadaşlar merhaba yeni sistem topladığım için eskisini satmayı düşünüyorum 12400f stok soğutucu, rog 6750xt kutulu içi açılmamış, 2x8gb ddr4 ram, asus h610m anakart, thermaltake 650w 80+psu, thermaltake t25 kasa var sadece ssd ve harddisk yok sistemde bir de monitör var fazlalık 2k 165hz ips Lg...
  2. Cristo20

Bilgisayar oyun sonunda yeniden başlatılıyor.

Merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar topladım 1 haftadır çözemediğim bir sorunum var ne denediysem olmadı League of Legends oynuyorum oyun sonunda bilgisayar kendini yeniden başlatıyor, sistem özelliklerim şu şekilde colorful rtx 5070, ryzen 5 7500f, dragos kule tipi soğutucu, colorful battleax...
  3. Cristo20

Evlilik teklifi yüzüğü

Merhaba arkadaşlar kız arkadaşımla 2 yıldır beraberiz son 3 aydır aynı evde yaşıyoruz bir sorunumuz yok çok şükür bu yüzden evlilik teklifi yapmayı düşünüyorum kız arkadaşım öyle orjinalmiş elmasmış pırlantaymış takacak bir insan değil ama çok dandik bir şeyde almak istemiyorum bütçem 10.000 ₺...
  4. Cristo20

5060 8gb lol için alınır mı ?

Arkadaşlar işlemcim 7500f monitörüm 2k sadece lol oynuyorum kasam beyaz akvaryum ve beyaz kart arayışım vardı https://www.itopya.com/msi-geforce-rtx-5060-8g-gaming-trio-oc-white-gddr7-dlss-4-128-bit-ekran-karti_u31363 indirime girmiş gerçekten 1-2 haftadır 21-22 civarlarındaydı bu fiyata bu kart...
  5. Cristo20

Colorful 5070 beyaz alınır mı ?

https://www.n11.com/urun/colorful-rtx-5070-igame-ultra-w-oc-12gb-v-192-bit-gddr7-12-gb-ekran-karti-94130239?magaza=megabilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel arkadaşlar sistemim komple beyaz nvidia kart alıcam bu...
  6. Cristo20

20.000₺ beyaz ekran kartı önerisi.

Arkadaşlar şöyle bir sistem topladım beyaz ekran kartına geçmek istiyorum genel olarak LoL oynuyorum yılda 1-2 farklı oyun oynarım öyle söyleyeyim çift monitör var yan 1080p ana monitörüm 1440p bütçemi arttırabilirim beyaz nvidia kart önerilerinizi bekliyorum.
  7. Cristo20

Işlemci güç girişi ve kule tipi led ışık sorunu.

Arkadaşlar merhaba bilgisayara parça güncellemesi yaptım anakart kasa işlemci ram ve kule tipi aldım şimdi sorum şu eski kasamdaki thermaltake 650w 80+ psu ile devam edeyim dedim ama işlemci pini eski kasamda 6 pindi bunda 6+4'müş ben bu şekilde bağladım 4 pin eksik kaldı ne gibi sorun yaşarım...
  8. Cristo20

25.000₺ bütçe ile anakart+işlemci+ram önerisi (beyaz)

Arkadaşlar merhaba çok fazla konu açtım ama beni kurtaran bir cevap bulamadım henüz, 25 bin lira bütçem var kasamı beyaza çevirmeye çalışıyorum şu an 2x8 ddr4 ram rog 6750xt 12400f ve 650w 80+ güç kaynağım var carisma 7x kasa aldım normalde ddr5 geçme düşüncem vardı ama son ram fiyatlarından...
  9. Cristo20

Ekran kartı nasıl boyanır ?

Arkadaşlar merhaba beyaz sistem yapma aşamasındayım 6750xt rog strix kartım var değiştirmek istemiyorum kartı komple söksem sprey boyayla veya başka bir şeyle boyayabilir miyim ?
  10. Cristo20

2 bin tl klavye önerisi

Arkadaşlar 3 ayda bir klavye değiştirmekten yoruldum dareu ek75 aldım 3 ayda bozuldu havit ekranlı klavye aldım 2-3 ayda o da bozuldu 2 bin tl bütçem var blue switch harici tok bir switche sahip klavye önerisi yapabilir misiniz bütçem 2k.
  11. Cristo20

🔥İndirim Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi 6200₺ + 99₺ kargo.

https://www.sinerji.gen.tr/colorful-battle-ax-b650m-plus-wifi-v15-7600mhz-oc-m2-am5-matx-anakart-p-55822?srsltid=AfmBOopQ-a6Y-rLDGDeNGouMoMsOPuluiCQ2tyoOB-ztZEezMSAChV2tDT0
  12. Cristo20

Basım hissiyatı iyi olan klavye önerisi.

Arkadaşlar merhaba bundan 5-6 yıl önce internet kafede bir klavye kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam razer blackwidow elite 2 olması lazım nasıl anlatacağım bilmiyorum ama basım hissiyatı çok iyiydi böyle tok bir hissi vardı sesi de red switch gibi kalındı onun üzerine 1000-2000 tl bandında bir...
  13. Cristo20

Sistem iyileştirme için ne yapmalıyım ?

arkadaşlar merhaba 6750xt + 12400f işlemcim var anakartım sanırım h610m 10.000tl bütçem var yükseltme için genelde lol oynuyorum 165 fps civarı alıyorum monitörümde 165hz bazen fightlarda 120 lere düşüyor fps değeri, 10 bin civarı bütçem var gönlüm akvaryum kasa çift kol monitör tutucu almaktan...
  14. Cristo20

7-8 bin bandına anne babaya alınacak telefon önerisi.

arkadaşlar selam kendime honor 400 pro telefon alacaktım pro olmayan modelini alıp anne babama da telefon almaya karar verdim ikisi için toplam 17-18 civarı bütçem kalıyor https://www.hepsiburada.com/redmi-14c-128-gb-6-gb-ram-xiaomi-turkiye-garantili-yesil-p-HBCV000076VCIV şu telefon nasıldır...
  15. Cristo20

Az bilinen telefon markaları baş yakar mı ?

Merhaba arkadaşlar 4 yıldır iphone 11 pro kullanıyorum son 1-2 haftadır kamera ve sosyal medya için telefon arayışındaydım vivo, tecno, honor vb. gibi çok bilinmeyen markaların dediğim konularda apple ve samsung'u geçtiğini gördüm kafam iyice karıştı örneğin tecno camon 40 pro 5g'nin ne kadar...
  16. Cristo20

Mikrofon gürültü engelleme için ne yapmam lazım

arkadaşlar merhaba yeni yeni yayın açmaya başladım kulaklığım razer blackshark v2x klavye mouse sesi dahil her sesi alıyor bunu nasıl engelleyebilirim ? nvidia kartım yok broadcast önerisi yapacak arkadaşlar için.
  17. Cristo20

30.000tl bandında sadece sosyal medya için telefon önerisi.

Arkadaşlar merhaba 30 civarında bütçem var şu an iphone 11 pro kullanıyorum çok yaşlandı telefon değiştirmem gerekiyor, telefondan oyun oynamam ara sıra dizi film izlerim işe gidip gelirken bluetooth bağlar şarkı dinlerim o kadar benim için tek önemli detay kamera ve çektiğim fotoğrafların...
  18. Cristo20

Windows güvenlik duvarını tamamen kapatma

arkadaşlar bu güvenlik duvarını nasıl kapatabilirim silkroad indirmeye çalışıyorum dosyaların yarısını siliyor 1 saat boyunca geri yükle bu cihazda izin ver yapıyorum yine eksik dosyalar var illallah ettirdi 4 saattir 1gb lık oyunu kurmaya çalışıyorum
  19. Cristo20

Lolde fps drop sorunu

arkadaşlar merhaba i5 12400f, 6750 xt, 2x8gb ramim var 2k en yüksek ayar lolde 170-180 fps alıyorum oyunun ortalarından sonra 100 lere düşüyor fightlarda drop girmeye başlıyor sanırım son harita güncellemesinden sonra herkes fps drop problemi yaşamaya başlamış çözüm önerisi olan var mı ?
  20. Cristo20

Max 26-27 bin bütçe ile sadece kasa önerisi

Arkadaşlar merhaba yakın arkadaşım için sistem bakıyoruz bütçe 26-27 bin civarı kendi araştırmalarımız sonucu https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-birthday-msi-geforce-rtx5060-shadow-2x-8gb-ryzen-7-5700-32gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-55880 bu sistemi bulduk daha iyisi çıkar mı bu...
Geri