Arama sonuçları: *

1. Eminertekin

Ekran kartım anakartımda görüntü vermiyor ancak farklı kasada sorunsuz çalışıyor

Merhaba, elimde X3450 işlemci H55 anakartlı bir set var. Bu sete bir sistem toplamayı düşünüyordum bu sebpten Sapphire Nitro+ RX 570 8 GB ekran kartı aldım. Görünürde her şey çalışıyor hem anakart hem ekran kartı ancak bu 2parça bir araya gelince görüntü vermiyor, anakartı ayrı olarak farklı...
  2. Eminertekin

Sandisk Extreme M2 SSD Laptopta 79 derece

Merhabalar, sandisk ultra m2 ssdm asus tuf a15 laptopumda crystal disk mark testinde 79 derecelere boşta ise 75 derecelerde çalışıyor normal mi laptop için?
  3. Eminertekin

Yardım Logitech G27 Direksiyon Seti Sorunu

Merhaba iyi günler, bugün logitech g27 direksiyon seti aldım ve bir kaç oyunda denemek istedim forzada ets2 de vs sorun çıkmaz iken asetto corsada content manager gaz ve freni aynı tuş olarak görüyor neden olabilir? işletim sistemim win 11 ama direksiyon seti windows 10 a kadar destekli...
  4. Eminertekin

Yardım 500gb nvme ssd önerisi

Bütçem 1000-1400tl arası 500gb hangi ssd yi önerirsiniz sandisk extereme, crucial p3 plus ve wd blue sn580 gibi 3 model buldum bunlardan birini mi tercih etmeliyim yoksa farklı bir ssd yi mi?
  5. Eminertekin

Ddr5 4800mhz laptopa 5600mhz ram taksam sorun olur mu?

Merhabalar, asus tuf a15 fa507nu laptopuna sahibim ve laptopumda sadece hynix in 8gb 4800mhz rami var ekstra ram eklemek istiyorum, 4800mhz ram 630 5600mhz ramde 400e geliyor aynı marka ama mhz farkı var yinede sorun olur mu almalı mıyım? 5600mhz olan ram...
  6. Eminertekin

Yardım 20-22k ya kadar laptop tavsiyesi

Merhabalar, 20-22.bin tl ye kadar laptop arıyorum ne tavsiye edersiniz?
  7. Eminertekin

ASUS ROG ekran kartım anakartım ve RAM'im ile senkron çalışmıyor

Merhaba, 2. sistemimde ASUS ROG B365F Gaming anakartım HyperX Predator RGB RAM'lerim ve ASUS ROG GTX 1080 ekran kartım var. Aura Sync yazılımında anakartım ve RAM'im senkron çalışıyor ancak ekran kartımı görmüyor ve bu sebeple senkron çalışmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
  8. Eminertekin

Yardım Kapalı Sıvı Soğutmaya Hangi Sıvı Konulur?

Merhabalar, kapalı devre xigmatek scyla 120mm sıvı soğutmam var ve sıvısı bitti bende tıpasından açıp kalan sıvıyı boşalttım ve sıvı ziftleşmeye gitmiş sararmış ve içinde tanecikler vardı bu sıvının yerine ne koymam lazım saf su, antifriz vs mi yoksa farklı özel bir sıvısı mı var?
  9. Eminertekin

Yardım Binama Fiber altyapısı geldi hangi internet sağlayıcıyı kullanmalıyım?

Merhabalar, bulunduğum binaya sonunda 100mbps fiber internet altyapısı geldi ve açıkcası direk fiber internete geçmeyi düşünüyorum hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz?
  10. Eminertekin

Yardım Hangi Akıllı Saati Almalıyım

Merhaba, 500-600₺ arası bir bütçe var ve akıllı veya analog sorun çıkarmayacak bir saat arıyorum sizce bu 2'sinden hangisini almalıyım veya harici önerebileceğiniz yuvarlak kadran akıllı saat var mı? https://www.n11.com/urun/haylou-ls09a-gst-akilli-saat-27272303?magaza=orkateknoloji...
  11. Eminertekin

Yardım Sıfır intel arc750 alınır mı

Merhabalar, sıfır olarak intel arc750 almayı düşünüyorum sizce alınır mı amddeki gibi wattman veya benzeri bir hata oluyor mu intel ekran kartlarında? İşlemci ryzen 5 3600 ram 16gb kingston hyperx predator rgb anakart msi b550m-p.
  12. Eminertekin

En Fazla 30k Ya Kadar Laptop Önerisi

Merhabalar, 30.000tl yi geçmicek şekilde laptop arıyorum ne tip bir şey önerirsiniz?
  13. Eminertekin

İ5 3330 + hd6870 + 8gb ram kasa ne kadar eder?

Merhaba, elimde. i5 3330 işlemci. 8 GB RAM. HD6870 ekran kartı. 240GB Apacer SSD. Gigabyte PH67A-D3-b3 anakart. High Power 600W PSU. Thermaltake kasalı bir sistem var ederi nedir sizce?
  14. Eminertekin

Sıfır msi b550m p mi yoksa 2.el asus tuf b450m plus gaming anakart mı?

Merhaba 1680₺ye 2.el asus tuf b450m gamin plus anakart mı yoksa 1980₺ye sıfır msi b550m p mi çok kararsız kaldım şimdi sipariş vericeğim bütçe en fazla 2000₺
  15. Eminertekin

Bu sistem Ortalama Ne kadar Eder?

Merhabalar, bu sistem ortalama ne kadar eder acaba?
  16. Eminertekin

Mpow Air Se mi yoksa Hp Omen 800 mü almalıyım?

Merhabalar, 392tl ye mpow air se mi almalıyım yoksa 390tl ye hp omen 800 mü hangi kulaklığı tavsiye edersiniz? (sıfır olarak alıcağım)
  17. Eminertekin

Yardım 800tl fiyat bandında hangi kulaklık alınır?

Merhabalar, kablolu rampage fury x veya o fiyatlandırmada kulaklık alma fikrim var ne tavsiye edersiniz 800tl civarı
  18. Eminertekin

Yardım Samsung galaxy s9+ 2200tl ye alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür telefon arıyorum ve karşıma kutulu faturalı bir s9+ Çıktı kozmetik olarakta iyi durumda ancak bataryası ölmüş bir cihaz sizce 2200e alınır mı?
  19. Eminertekin

samsung s9 mu yoksa redmi note 9s mi? 4-64

Merhabalar, yeni telefon almayı düşünüyorum, şuan bütçem 3200tl maksimum ve bu iki cihazı buldum biri, samsung galaxy s9 64gb (kutulu vs.) 2600tl diğer cihaz ise, redmi note 9s 4gb ram 64gb hafızalı model (kutulu vs.) 2900tl sizce hangi cihazı almalıyım?
  20. Eminertekin

Yardım Samsung Galaxy S9 halen daha alınır mı?

Arkadaşlar merhabalar, kutulu faturalı bir samsung galaxy s9 almayı düşünüyorum sizce nasıl alınır günümüzde halen alınır mı?
Geri