Arama sonuçları: *

• Users: Mr.Cody
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mr.Cody

Yardım F/P Laptop önerisi yapar mısınız?

16 yaşında oyun oynamak isteye bir yeğenim var. Bir oyuncu bilgisayari ariyorum. Bana 35-40 arasi bir bilgisayar önerebilir misiniz?
  2. Mr.Cody

Yardım Thinkpad E16 alınır mı?

Şu anda sipariş vermem gerekiyor. Son olarak buna karar kıldım ama yine de ddr4 olması beni kuşkulandırdı. Sizce Thinkpad E16 yerine tercih edebileceğim bir ofis bilgisayarı var mı? Netcad, AutoCAD gibi çizim programları kullanılacak. Ürün Linki
  3. Mr.Cody

İçerikteki Game Garaj Slayer laptopu güvenilir mi? Teyit edebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar forumda daha önce bir dost tavsiye ettiği için sepetime eklediğim ürünleri yarın sipariş veriyorum. 1- Game Garaj Slayer X7T-5070 C2 Intel Core i7 14650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 16" QHD+ 180Hz IPS Free 2- HP Victus 16‑S0023NT (7Z4N1EA; Ryzen 5 7640HS, RTX 4060, 16 GB RAM...
  4. Mr.Cody

Öğrenci için laptop önerisi

Yeğenime üniversitede kullanması için bir laptop almayı düşünüyorum. Bütçe 15 - 20 bin . Render olmayacak, oyun çok oynanmayacak. Ne önerebilirsiniz? Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
  5. Mr.Cody

2 Adet render ağırlıklı bilgisayar önerisi lazım.

Öncelikle hepinize merhaba, Bilgisayar ihtiyacı doğdu, bütçe bilgisayar başına 60kya kadar çıkabilir. Birinde netcad, autocad gibi çizim tabanlı uygulamalar kullanılacak. Diğerinde ise Metashape gibi render işlemleri, oyun, photoshop işlemleri yapılacak. Mac olmaması konusunda hassasiyetliyim...
  6. Mr.Cody

2 Adet VDSL Modem ve router önerisi

Modem almayı düşünüyorum, 2 adet alacağım. Biri yazlığa biri eve. Ev apartman dairesi yazlık 3 katlı. Yazlık için ekstra router alacağım. Fakat keeneticte modemi router olarak kullanma olayı vardı. Bu yüzden 2 tane keenetic almak daha mantıklı geldi. Sizce hangi modelini almalıyım? Daha farklı...
  7. Mr.Cody

Clash Of Clans oynayanları bekliyorum

Bir esintiyle Clash Of Clans başladık, güncel klan savaşları yapıyoruz, kaybettiğimiz savaş yok. Eskiden hesabı olup tekrardan başlayacakları ve sıfırdan hesap açacak arkadaşları bekliyoruz. Tek şart her klan savaşında istişareli minimum 1 savaş yapmak. Profil...
  8. Mr.Cody

BIM'e Logitech G29 Gelmiş Sizce Alınır mı?

Sizce set F/P mı? Yerine tercih edebileceğim daha iyi setler mevcut mu?
  9. Mr.Cody

Oyun oynarken oyun 1fps'e düşüyor bilgisayar ötüyor

Oyun oynarken önce rahat başlıyorum ardından oyunda hafif hafif fps düşerek sonun 0-1fps oluyor. Windows resmen çöküyor. Ama herhangi bir hata almıyorum bu yaşanıyorken. Bilgisayarı yeniden başlatıp aynı şekilde tekrar işlem sağlıyorum fakat sonuç aynı, yine 20 dakika sonra aynı sorunu yaşatmaya...
  10. Mr.Cody

Ekran kartı driverını kaldırdım ekran kartı gözükmüyor

AMD SOFTWARE Adrenalin Edition driverını kaldırdım. Sebebi ise oyun oynamaya başladıktan 20 dakika sonra bilgisayarın adeta çökecek gibi donmaya başlaması ve windowsun 0-1 fps'e düşmesiydi. Daha düşük bir sürümünü indirecektim fakat bir baktım ki Ekran Kartım dxdiag'da gözükmüyor. Bunu da...
  11. Mr.Cody

Kaliteli mousepad önerisi

F/P RGB bir mousepad arıyorum. Bütçe 4k'ya kadar çıkabilir. Valorant tarzı oyunlarda orta DPI ve hassasiyet ile oynuyorum. Yatayda 50 santimetrelik alan kullanıyorum.
  12. Mr.Cody

Formattan sonra bilgisayarımda internet ve teknik sorunlar

web'de gezinirken sürekli Status_access_vıolatıon hatası alıyorum. Ve steam indirme hızım 9MB/sn olmasına rağmen web'de dosya indirirken hızım 60KB/sn 'de geziyor. Edge tarayıcısı kullanıyorum. Daha önce de aynı bilgisayarda bu tarayıcıyı kullanıyordum bir sorun yaşamıyordum. Ayrıca Formattan...
  13. Mr.Cody

RGB LED Aydınlatma önerisi

Şerit LED istemiyorum odada uygun bulduğum bir yer olmadığı ve odanın şeklini değiştirdiğimde sök takla uğraşmamak için. lambader RGB yani namıdeğer Çubuk LED'leri düşünüyorum. Philips çok gereksiz pahalı gibi hissettiriyor. Kullanan ve tavsiyesi olan varsa önerilere açığım. Işık kalitesine önem...
  14. Mr.Cody

Hastalık için iban sms'i aldım

Bu yapılan ne kadar yasal? Scam ya da değil fark etmez SMS ile bu şekilde iban gönderilmesini doğru bulmuyorum. Bunlara bu rahatlığı kim sağlıyor?
  15. Mr.Cody

Laptop'u yere düşürdüm kasmaya başladı.

Bilgisayarı yere düşürdüm, ardından işlemime devam ettim 10 -15dk sorun yoktu. Sonra aniden resmen 1 saniye aralıklarla donmaya başladı. Hiçbir şey yapılmıyordu. Defalarca kapat aç yaptım düzelmedi, ardından uğraşmadım bıraktım bilgisayarı bir sonraki gün açtığımda düzeldi 1 saat sonra tekrar...
  16. Mr.Cody

Valorant hesap satın almak için bilgi verir misiniz?

Fazlaca skinli hediye amaçlı bir hesap satın almak istiyorum. Fakat güvenilir site bulmak oldukça zor. Güvenilir bayi veya site önerebilecek var mı?
  17. Mr.Cody

ROG Azoth NX mu almalıyım ya da farklı bir öneriniz?

ROG Azoth NX almayi dusunuyorum daha f/p iyi bir klavye tavsiyesi olan var mi?
  18. Mr.Cody

Mouse TV'de sallanarak hareket ediyor

Daha önce de konusunu açmıştım fakat o günden beri asla çözüm bulamadım. TV'nin ekranı 60hz monitörün ekranı 144hz fakat ben tamamen bu hz farkından ötürü bu sorunu yaşadığımı düşünmüyorum. Mouse Hareketi sanki dalgalana dalgalana hareket ediyor gibi geliyor. Videosunu da eke koymayı...
  19. Mr.Cody

Call of duty mw2 ile mw II aynı oyun mu?

Call of duty serisini hep yarım yamalak oynadım fakat şu anda sıfırdan bütün seriyi oynamak istiyorum. Sizlere sorum mw 2 ile mw II remastered aynı hikayeyi mi tema alıyor? Oynama sırası tam olarak nasıl olmalı?
  20. Mr.Cody

Ucuz ofis klavyesi önerisi

Laptop klavyesi tarzı bir klavye arıyorum, ucuz olsun istiyorum. 4 5 ay kullanılacak. Aula F75'i alacaktım fakat stokları bir türlü yenilenmiyor, sarı sayfadakiler de hiç güven vermiyor. Sizce hangi klavyeyi tercih etmeliyim? Yalnızca klavyeyi çok gerektirmeyen türden oyunlar için (frostpunk...
Geri