Arama sonuçları: *

1. Yiğit Beren

Oyuncu Koltuğu ya da Ofis koltuğu önerisi?

Herkese merhaba kendime koltuk bakıyorum ama aklıma yatan bir şey bulamadım önerisi olanlar bu işten anlayanlar yardımcı olabilirler mi?
  2. Yiğit Beren

Wraith Sense IEM Kulaklık almak mantıklı olur mu?

Razer blackshark v2 kullanıyorum artık eskisi gibi ses vermediğini fark ettim mantıklı bir geçiş olur mu?
  3. Yiğit Beren

Full Pivot 2.monitör önerisi

hz ve panelin çok bir önemi yok ikinci monitör olarak kullanacağım dikey kullanış için uygun bir şey arıyorum
  4. Yiğit Beren

27inç pivotlu 2.monitör önerisi

Aoc Lcd-Monitor 27G4 - 68.6 Cm (27") - 1920 X 1080 Full Hd şuan bu monitörü kullanıyorum full pivot hz önemli değil 1080p bir ikinci monitör önerisi yapabilir misiniz?
  5. Yiğit Beren

Lenovo Gaming 3 15ACH6 düşük fps

https://www.itopya.com/lenovo-gaming-3-15ach6-r5-5500h-8gb-ddr4-rtx-2050-4gb-gddr6-512gb-ssd-156-fhd-ips-144hz-freedos-no_u25485 dostlar merhaba mu laptopu kullanıyorum geçici olarak fakat valorant oynarken fps değerlerim çok düşük geliyor youtubedan izlediğim testlerde 1080p yüksek ayarlarda...
  6. Yiğit Beren

rival 3 wireless dan aerox 3 wireless a geçmek mantıklı mı?

rival 3 wireless kullanıyorum mousescrollum bozuldu oyunlarda sorun yaşıyorum aerox 3 wireless ghost edition a geçmeyi düşünüyorum mantıklı olur mu veya 3000tl bandında önerebileceğiniz mouse var mı?
  7. Yiğit Beren

Cat 5 kablo 1000mbps internet verir mi?

Cat 5 (e değil) kablo 1000mbps internet verir mi?
  8. Yiğit Beren

Gigabyte z790D Vga ışığı turuncu yanıyor

1726674449 PC yi yeni topladım eksik kablo gördüğüm tarafıyla yok kasa fanları yanmıyor sadece ekran kartı fanları çalışıyor görüntü yok vga ışığı yanıyor
  9. Yiğit Beren

All in one pc ye ps4 bağlanır mı?

İş yerimizde bir all in one pc miz var hdmi girişimiz mevcut ps4 bağlamak mümkün mü?
  10. Yiğit Beren

Üniversite için hem oyun hem işlerimi görebileceğim laptop önerir misiniz?

Aslında kasa toplamak istiyorum ama üniversitede ihtiyacım olacağını düşündüğüm için laptop daha sıcak geliyor bütün önerilere açığım
  11. Yiğit Beren

Acer nitro n50 610 icin ram önerisi

16GB 8x2 ram seti bakıyoruz arkadaşa bu tarz kasalardan pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim fiyat olarak aşırı pahalı olmasigi sürece tamammış
  12. Yiğit Beren

Sizce kasamı iyi bir fiyata mı sattım

Ryzen 5 5600x Msi b550m bazooka Gskill tridentz 2x8 3600mhz cl18 Corsair cv650 Msi mag 100r Ekran kartsız monitorsuz depolamasız hepsini sarı siteye 10k ya koymuştum pazarlik ile 9300 e sattım
  13. Yiğit Beren

Arkadaşıma mekanik oyuncu klavyesi önerisi lazım

Herkese merhaba iyi forumlar Mümkünse Kırmızı Switch olsun bütçeyi 100-150tl genişletilebilir ama 700 bandında olursa daha rahat olur Teşekkürler iyi forumlar.
  14. Yiğit Beren

Colorful iGame GeForce RTX 3070 Ti Ultra W OC 8G Grafik Kartı alınır mı?

dostlar markayla ilk defa karşılaştım bilgisi olan var mı? https://www.amazon.com.tr/dp/B09D7K3J5K/ref=asc_df_B09D7K3J5K1684339200000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09D7K3J5K&linkCode=asn
  15. Yiğit Beren

Spardox Gaming SG-27240RP Alınır mı?

Arkadaşlar özellik oalrak çok iddialı alınır mı? Kullanan eden var mı?
  16. Yiğit Beren

JBL GO 3 vs Sony srs-xb13 hangisini tercih etmeliyim

Genelde evde müzik dinliyorum sadece yazın plajda kullanıyorum ikisi arasından hangisini tercih etmeliyim?
  17. Yiğit Beren

Yurt dışından BAPE ayakkabı alsam Turkiye ye getirirler mi?

https://int.bape.com/item/0ZXSHM191017KWHK090.html Bu Ürünü Türkiyeye sipariş verebiliyorum ama sorum şu turkiyeye ulaşır mı gümrükte kalır mı?
  18. Yiğit Beren

Binomo uygulamasını kullanan var mı?

Merhaba uygulamayı kullanan var mı daha önce para çeken yatıran vs. 1674663284 az önce papara ile para yatırma işlemini denedim papara numaramı şifremi istedi sonrasında maile onaylama kodu falan geleceğini söyledi baya baya papara hesabımı almaya çalıştılar hiç güven vermedi.
  19. Yiğit Beren

Windows 11 rx470 driver açılmıyor

Bu hatayı alıyorum nasıl düzeltirim
Geri