Arama sonuçları: *

1. S

proton gen-2 alınır mı

proton gen-2 almayı düşünüyorum sizce alınır mı? skoda fabia ve proton arasındayım birini alcam bana kalırsa göze de hoş gelen proton
  2. S

0-4000 laptop önerisi

Valorant cs go gibi oyunları kasmasın yeter
  3. S

bunu alcam sizce nasıl

https://www.yonkamuzikmarket.com/midex-mgx-100cbk-set-ust-seviye-klasik-gitar-44-sap-ayarli?utm_source=revotas&utm_medium=perssearch&utm_campaign=perssearch&rvs_source=other&rvs_medium=perssearch&rvs_campaign=perssearch bunu almayı düşünüyorum acil sipariş vermem lazım nasıl
  4. S

bime gelen masa nasıl

bime gelen masa alınır mı
  5. S

ghitar alacam öneri yaparmısınız

öncelikle selamün aleyküm herkese hayırlı akşamlar. gitarla alakalı hiçbi şey bilmiyorum gitar çalmayı öğrenmek istiyorum başlangıç düzeyi gitar önerileriniz var mı Teşekkürler
  6. S

yeni başlayanlar için gitar önerisi

öncelikle selamün aleyküm herkese hayırlı akşamlar. gitarla alakalı hiçbi şey bilmiyorum gitar çalmayı öğrenmek istiyorum başlangıç düzeyi gitar önerileriniz var mı Teşekkürler
  7. S

başlangıç için gitar tavsiye ucuz :)

öncelikle selamün aleyküm herkese hayırlı akşamlar. gitarla alakalı hiçbi şey bilmiyorum gitar çalmayı öğrenmek istiyorum başlangıç düzeyi gitar önerileriniz var mı Teşekkürle
  8. S

ilk kez gitar alcam hiçbi bilgim yok

9. S

X8S RGB kulaklık nasıl alınır mı?

https://www.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/x8s-rgb-7-1-titresimli-7d-mikrofonlu-gaming-kulaklik-oyuncu-ps4-pc-xbox-led-isik-3d-boyutlu-ses_pdp_560161740?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=406532349006&utm_term=84080494942&ga_prodid=560161740&ga_merchantid=135388630&sc_gcsp=...
  10. S

gamegaraj hakkında soru sorabilirsiniz

gamegaraj hakkında soru sorabilirsiniz kendim pc aldım
  11. S

game garaj güvenilir mi

game garaj güvenilir mi
  12. S

bu bilgisayarı sipariş veriyorum da?

yakında bilgisayarcı var ona sordum bu parçaların hepsi birbirinden uyumsuz anakart felan dedi çalışmaz bide çalışsa da sorunlu çalışır dedi doğru mu? bide game garaj ne kadar güvenilir
  13. S

birazdan bu sistemi sipariş vereceğim

bu sistemde karar verdim birazdan sipariş vereceğim kontrol edebilirmisiniz yanlış yaptığım bişey var mı. RAM 2x8 bu arada
  14. S

laptop hardiskini kasaya takabilirmiyim

laptop hardiskini kasaya takabilirmiyim ssd ye ek olarak bi tane de 500gb harddiskim var laptopundu onu kasaya takabilirmiyim
  15. S

ankart mhz kaç olmalıdır

Asus PRIME B450M-K 4400MHz (OC) AM4 mATX mi daha iyi yoksa Biostar B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX mi?
  16. S

sistem topluyorum da bi sorum var

1.bilgisayar mı 2. bilgisayar mı 2 sinde de 2x8gb ram
  17. S

bu sistemi almayı düşünüyorum... eksiği var mı?

nasıl güzel mi sistem
  18. S

Gamegaraj PC toplama

1.sorm gamegaraj güvenilir mi 2. sorum 1.sistem mi iyi 2. sistem mi?
  19. S

5000 tl oyuncu kasası toplama

5000 tl ye güvenilir bi siteden öneri yapabilirmisiniz? gta-pubg-cs:go-gta 5 gibi oyunlarda yüksek fps alabileceğim pc olursa iyi olur.
  20. S

Gaming pc toplayacağım

İncehesap güvenilir mi? kaç günde elime ulaşır? son olarakta hangi bilgisayarda oyunlardan daha çok fps alırım.
Geri