Arama sonuçları: *

• Users: brtgrup
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. brtgrup

5875₺ ye bu kasa alınır mı

Çok büyük bütçem yok 2.el olarak pcden çok anlamıyorum onun için bu fiyata bu sistemi almamı önerirmsiniz (ofis işleri forza horizon 4 zula ets 2 gta V gibi oyunları oyanayacağım) Izoly Zfr I5-3470 16GB 256 GB SSD Rx 550 4gb Masaüstü Bilgisayarı https://app.hb.biz/B4pMozvp3EQN
  2. brtgrup

🔥İndirim GARANTİBBVA MÜŞTERİ OL BONUS VE HEDİYEÇEKİ KAZAN YMEKSPETİ VDFONE MCOCO TROYSTRE

GARANTİ BANKASI MÜŞTERİ OL DAVET ET KAMPANYASI -Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/GiR KISMINDA YAKININIZI DAVET EDİN KAMPANYASI REFERANS KODU GİRERSENİZ EKSTRA OLARAK 300 TL BONUS KAZINIRSINIZ -Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/GiR KISMINDA...
  3. brtgrup

🔥İndirim (GARANTİ BANKASI MÜŞTERİSİ OL BONUS VE HEDİYE ÇEKLERİ KAZAN MGRS VDFONE A101)

GARANTİ BANKASI MÜŞTERİSİ OL KAMPANYASINDA -Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/GiR KISMINDA MİGROS YEMEK KAMPANYASINA TIKLAYIP MYEMEK24 KODUNU GİRİN 400 TL ÜZERİ 400 TL YEMEK KODU KAZANIN -Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/GiR KISMINDA MİGROS SANAL...
  4. brtgrup

🔥İndirim KUVEYT TÜRK MÜŞTERİ OL 400 TL KAZAN

MÜŞTERİ OL 200 TL ÜZERİ 200 TL İADE DAVET KODU İLE MÜŞTERİ OL 200 TL KAZAN (DAVET KODU İSTEYENLERE ÖZELDEN ATABİLİRİM)
  5. brtgrup

🔥İndirim (GARANTİ BANKASI MÜŞTERİSİ OL BONUS VE HEDİYE ÇEKLERİ KAZAN MGRS VDFONE A101)

GARANTİ BANKASI MÜŞTERİSİ OL ET KAMPANYASINDA -Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/GiR KISMINDA MİGROS YEMEK KAMPANYASINA TIKLAYIP MYEMEK24 KODUNU GİRİN 400 TL ÜZERİ 400 TL YEMEK KODU KAZANIN -Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/GiR KISMINDA MİGROS...
  6. brtgrup

(GARANTİ BANKASI MÜŞTERİSİ OL BONUS VE HEDİYE ÇEKLERİ KAZAN MGRS VDFONE A101)

GARANTİ BANKASI MÜŞTERİSİ OL ET KAMPANYASINDA -Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/GiR KISMINDA MİGROS YEMEK KAMPANYASINA TIKLAYIP MYEMEK24 KODUNU GİRİN 400 TL ÜZERİ 400 TL YEMEK KODU KAZANIN -Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/GiR KISMINDA MİGROS...
  7. brtgrup

başka pc deki wifi ip değiştirme

mehaba arkadaşlar bir uygulama kullanıyorum aynı ip internette 2. pcde girince 1.den atıyor 2.ci bilgisayarda ip değiştirme gibi bir şey yapabilirmiyim
  8. brtgrup

4 ay işimi görecek pc tavsiye

yks sınavına girdikten sonra kafa dağıtma amaçlı pc almayı düşünüyorum ama çok fazla para baymak istemiyorum zaten 3 ay sonra üniye gidecem onun için sadece kasa 4000-5000 tl bütçe ile pc tavsiyesi
  9. brtgrup

xiaomi dağıtıcı 20 mbit alıyorum

ev internetim 100 mbit dağıtıcı mak 20 mbit veriyor sebebi nedir ?
  10. brtgrup

bu sistem 2.el olarak ne kadara toplarsam iyi

Anakart: MSI B550 AMD reyzen 5 4500 işlemcili 16. GB DDR4 ram 3200 MHz 1 Tb M2 SSD 600 Wat power spluy AMD radeon Rx 580 8 GB 256 bit DDR5 RGB LED fanli kasa
  11. brtgrup

EN DÜŞÜK MALİYET İLE PC

PUBG MOBİLE BİDE GÜNLÜK İŞLEMLER İÇİN SİSTEM TOPLAMAK İSTİYORUM HANGİ SİSTEM ÖNERİRSİNİZ
  12. brtgrup

YATIRIM NEREYE YAPIYORSUNUZ

KENDİME UFAK UFAK YATIRIM YAPMAK İSTİYORUM SİZLER NE GİBİ YATIRIMLAR YAPIYORSUNUZ ( TAVSİYE OLARAK DÜŞÜNMÜYORUM RAHAT RAHAT YAZABİLİRSİNİZ (: )
  13. brtgrup

PUBG MOBİLE KALDIRAN PC ÖNERİ

PUBG MOBİLE EMULATÖR KALDIRAN BİR PC BÜTÇE 10K
  14. brtgrup

bu sistem işimi görür mü

İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ5 2400 RAM:8 GB EKRAN KARTI:AMD ATİ READON HD 4850 1 GB 256 BİT 500 GB HDD GTA V AÇAR MI VE GÜNLÜK İŞLER İÇİN İŞ GÖRÜR MÜ
  15. brtgrup

gsbbiz vergi indirimi 1.5 aydır yatmıyor

vergi indirmi başvurum 1.5 aydır yatmadı sizler aldıysanız kaç ayda yattı arkadaşlar
  16. brtgrup

vergi indirimi 1.5 aydır yatmıyor

tablet için vergi indirmi istemdim hala para yatmadı ne zaman yatar
  17. brtgrup

bu sistem gta v kaldırır mı hangi grafikte

i3 2120 8 gb ram ati hd 4650 gta v gibi oyunları kaldırır mı darboğaz yermi
  18. brtgrup

2 gb 64 bit ekran kartı değerlendirme

Yeni bi sistem almayı düşünüyorum sistemin içinde İşlemci amd ryzen 3 1200 af Ram 8 gb Depolama ssd 240 gb Ekran kartı olarak bunu kulanırsam ekran kartı eksik kalır mı yoksa iyi midir? İyi değilse hangisini almalıyım Oynayacağım oyunlar GTA V PUBG ZULA ETS 2 gibi oyunlar
  19. brtgrup

Sizce hangi internet sağlayıcsı

95 tl ödediğim türk telekom tahahüt sonrası fiyatı 160 tl yapacağını söyşedi onun için başka bi internet sağlayıcısı istiyorum sizce hangisini seçmeliyim bütçe 130 min int hızı 24 mbps
  20. brtgrup

Menzil artırıcı alınır mı ?

İyi günler herkese menzil artırıcı alınır mı? performansı nasıl önceden lan kablo ile diğer modeme internet sağlayıp kullanıyordum fakat artık halının altından kablo geçir yapmak istemiyorum onun için menzil artırıcı almayı düşünüyorum ondan öncesine göre bi internet hızı kaybı yaşarmıyım ?
Geri