Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Valorant TPM 2.0 hatası

BIOS güncelledim bugün ve Valorant'ta TPM 2.0 hatası alıyorum. Bunu geçen senelerde aldığımda internetteki şeyleri denediğimde ekran görüntü vermedi ve bilgisayarcıya gitmek durumunda kaldım bir öncesinde halletmişti sonraki gittiğimde yeni anakart almamız lazım dedi bunun siyah ekran almadan...
  2. F

Bilgisayarın fanları çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor

Merhabalar biostan bi ayarı değiştirmiştim tam ne olduğunu da hatırlamıyorum da csm support muydu neydi onu kapattım save and quit dedim açılmadı pc bi daha. Ramleri değiştirdim tek tek de taktım ama olmadı ve az önce çalıştırmaya çalıştım onda da sanırım kulaklık falan da çalışmıyor yani sorun...
  3. F

Fifa 21 139 tl olmuş alınır mı

Merhabalar az önce fifanın 10 mayısa kadar 137 TL'ye satılacağını gördüm steamde sizce almalı mıyım? (hayatımda neredeyse hiç oynamadım ama 65tl'ye pes 2021 almaktansa 139 tl'ye fifa alırım daha ama işte hiç oynamadım) (ha bir de denemek için fifa 19 deneyecem arkadaşın ps4ünde vardı...
  4. F

Yardım fortniteda satın alım yapamıyorum

fortnite a giriyorum paramın da yetmesine rağmen "Üzgünüz hesabınız satın alım yapamıyor. Lütfen 24 saat bekle ve tekrar dene" diyor. (24 saat bekleyip tekrar denedim bu arada dün almak istemiştim bu saatlerde) ne yapabilirim sorunu yaşayan var mı ? (sslerde birinde kartı kaydetme diyince oluyor...
  5. F

Forza horizon 4 teki adın yanındaki şeyler

Merhabalar oyunda daha yeniyim forzadaki insanların adının yanında olan büyüteç, kitap, taç gibi şeyler nasıl alınıyor ve nasıl orda sergileniyor
  6. F

Huawei eg8247w wifi nasıl?

Bu wifi ile ilgili bir bilgisi olan var mı ya da kullanan Yeni başka bi eve taşındık kablolar turuncu internette wifiyi arattığımda gpon falan geçiyordu araştırdım iyi bir teknokoji gibi memnun kalır mıyım ve hızı 100 mbps falan yapma şansım olur mu
  7. F

kırılmış steam hesapları

ya bu kırılmış steam hesaplarının olayı ne yapmak kolay mı veya alsak birinden güvenilir mi (cracked steam dediğim ucuza içinde oyunlar falan hesaplar e posta değişmiyor falan)
  8. F

işlemcim dar boğaz yapıyor sanırım

arkadaşlar konu şöyle işlemcim amd ryzen 5 2600 ekran kartım rtx 2060 oyun oynuyorum oyunda ekran kartım %50 kullanıyorken işlemcim %80-90. Girdiğim arkadaşıma dedim bi bak 40'a 40 dedi benim ne yapmam lazım overclooksa bi yardımcı olabilecek var mı rica etsem
  9. F

işlemcim darboğaz mı yapıyor?

pcyi yeniden başlattıktan sonra TechPower uygulamasından sıcaklığına baktım 75.5 hiçbir şey açık değil pcde bu darboğaz mı demek ayrıca Conqueror's Blade oyununda da arada çok kasma yapıyor bu işlemcime (AMD Ryzen 5 2600) overclock yapsam pcye bi şey olur mu
  10. F

discord ptb de oyun etkinliğindeki sorun

discord ptb kullanıyorum oyun etkinliğine girdiğimde "ı" ya basınca "ý" şeklinde harf geliyor bu sadece ı da değil ş,ğ gibi harflerde de geçerli internette herhangi bir çözüm bulamadım ama yardımcı olacak var mı ?
  11. F

istanbul bilişimden ithalatçı garantili xiaomi markalı telefon aldım

İstanbul bilişimden ithalatçı garantili xiaomi markalı telefon aldım "şikayet var" sitesinde falan çok kötü yorumlar gördüm işte göndermiyorlar gibisinden ayrıca göndermemekle kalmayıp bi de parayı da iade etmemişler sizce bunlar 1.000'de bir falan gibi bi ihtimal midir yoksa herkese yapıyorlar...
  12. F

iPhone 7 mi almalıyım yoksa mi 9 t mi

Hali hazırda iPhone 6s kullanıcısıyım. Telefonumun şarjından hiç memnun değilim. Yeni bir telefon alacağım ya iphone 7 ya da xiaomi mi 9 t sizce hangisini almalıyım. (Telefonumu çok kullanıyorum youtubeda falan olsun çok kullanıyorum ve iphone 6 s cihazım hep şarjda oluyor bundan çok sıkıldım...
Geri