Arama sonuçları: *

1. Yusuf Serhat Özkan

laptop için yeni ssd aldım, kurulum nasıl yapmalıyım?

merhaba, yeni bir nvm2 ssd aldım, laptopumda hali hazırda 1 adet nvm 2 ssd var ancak 512GB. Onu çıkartıp onun yerine yeni aldığım 1 tb ssd yi takacağım ancak öncesinde yapmam gereken bir şey var mı? win 11 i flash disk e yükleyip, yeni aldığım ssd yi taktıktan sonra aynı format atılmış gibi mi...
  2. Yusuf Serhat Özkan

Laptop umun Hertz değiştirme Özelliği yok.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 (82K200K2TX) laptopa sahibim ve üniversitede kullanırken şarjı uzun gitsin diye bir takım ayarlar yaptım. Ancak hertz i 165 hertz ve fazla enerji harcadığı için hertz i düşürmek istiyorum. ayarlardaki hertz düşürme ekranından 165 hertz seçeneğinden başka bir seçenek...
  3. Yusuf Serhat Özkan

windows 11 screenshot yana kaymış gözüküyor

aşağıya görselini de bıraktım. Göründüğü gibi koyu olan yerlerin normalde bilgisayar ve monitörün sınırlarında olması lazımdı ama çok garip bir şekilde duruyor ve bana o açık yerlerin ss inini aldırmıyor. birkaç kez yeniden başlattım ama çözülmedi. Sizce ne yapmam lazım. Yardımcı olabilirseniz...
  4. Yusuf Serhat Özkan

Yan Ekrandaki yayın/video kasıyor

Merhabalar , ben ana ekrandan Oyun oynarken (Yüksek güç isteyen oyunlar değil) yan ekrandan da bi yandan yayın/video izliyorum ancak son 2 haftadır yan ekranımdaki video kasıyor ancak üstüne tıkladığım anda düzeliyor. Sorunun internetten olduğunu sanmıyorum. Nvidia ekran kartım güncel. Sistemim...
  5. Yusuf Serhat Özkan

Laptopmum hdmi çıkışlı ama monitör dp nasıl yaparım

Monitörümde bulunan hdmi girişi bozuldu o yüzden dp kullanmam lazım ama hdmi to dp kablolar yok . Bütün kablolar sadece dp dan hdmi a görüntü aktarımı sağlıyor. ancak benim hdmi ı bilgisayarımı displayport u monitöre takmam lazım. Önerebileceğiniz 200 tl altı bir kablo ve ya dönüştürücü var mı...
  6. Yusuf Serhat Özkan

Termal macun kararsızlığı

Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K2TX model Laptopa sahibim ve alalı nerdeyse 1 yıl olacak . Termal macun değişimi yapmak istiyorum ama gerçekten çok kararsız kaldım. Almayı düşündüğüm modelleri linkleri ile yazıyorum . Başka termal macunlar da önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim Noxeen NX9...
  7. Yusuf Serhat Özkan

Amazon tr üzerinden yurt dışından ürün alacağım fiyat en son ne hale gelir ?

merhaba Ben amazon un tr sitesi üzerinden bir monitör ayağı alacağım, şu anki fiyatı 499 tl al dediğimde gümrük için T.C. mi girmemi istiyor ve girince fiyata İthalat Ücreti Depozitosu (89 tl) ekleniyor ve fiyat 589 TL oluyor. Ben bu fiaya almayı düşünüyorum ancak evime geldiğinde ayrıca bir...
  8. Yusuf Serhat Özkan

Internet sağlayıcısı seçmemdeki önemli hususlar neler?

Merhaba Benim evde kullandığım Superonline internetim yakın zamanda bitecek ve en az 100mbps olması ve limitsiz olması önceliğim ancak 200 TL fiyat bandını da aşmazsa çok iyi olur. Benim şuanda kullanmakta olduğum internet Turkcell superonline 25 mbps internet + TV+ 100TL ve Turkcell in şu...
  9. Yusuf Serhat Özkan

lenovo İdeapad gaming 3 82k2 model ısınma sorunu

Merhaba , Yaklaşık bi 2-3 ay önce lenovo laptop aldım (ryzen5 5600h ve rtx 3050ti lı versiyonu) ve ac origins oynarken bi msi afterburner den sıcaklıklarına bakayım dedim boşta 64-68 derece de yükte (ac origins de) ortalama 98 derecede çalışıyor sizce normal mi? bilgisayara sadece ilk aldığımda...
  10. Yusuf Serhat Özkan

Apple Watch Se Şarj Bitme Sorunu?

Merhaba 41 mm Bir Apple Watch se aldım ve aldığım günün sabahı ( bu gün) saati saat sabah 8 de şarjdan çıkardım Ve öğlen 12 ye kadar sadece (4 saat) bileğimde kaldı . Fonksiyonlarının çoğu açık ancak arka planda uygulama yenileme de gereksiz tüm uygulamaları kapattım , ona rağmen saatin şarjı...
  11. Yusuf Serhat Özkan

Süperonline dan türknet e geçeyim mi?

Merhabalar Şu anda Ankara/bağlıcada oturuyorum ve evde 30-40 mbps süperonline bir internet kullanıyorum fiyatı 120 tl Ama internetten çok memnun değilim Türknet te 100 mbps (desteklenen maksimum mbps) internet 140 lira ve ayrıca taahhüt bedelini de ödüyolar (mış) Türknet kullananlar varsa...
  12. Yusuf Serhat Özkan

Lenevo İdeapad Gaming bilgisayara bu ram uygun olur mu

Merhaba ideapad Gaming 82k2 model laptopba sahibim ve ram alacağım fotoğrafını koyduğum rami bilgisyarama takarsam tam performans çalışır mı ? ve hangi marka model ram önerirsiniz ?
  13. Yusuf Serhat Özkan

Lenovo ideapad gaming laptop a uygun RAM ve adaptör

Merhaba ben 2 gün önce lenevo ideapadGaming 82k2 model laptop aldım ve Tam performans için ek 8GB RAM ve 170-180w adaptör almak istiyorum Önerileriniz var mı Ayrıca laptopun içindeki RAM modeli ne bilmiyorum nasıl öğrenebilirim
  14. Yusuf Serhat Özkan

win10 format flashı için MBR mi GPT mi ?

merhabalar https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82k200k2tx-p-HBCV00000BDM1Y?url_src=ios-product-detail bu linkdeki laptopu aldım ancak freedos geliyor we flash dan win 10 kuracağım rufus üzerinden...
  15. Yusuf Serhat Özkan

Öneri max 13k-14k ya laptop arıyorum öneriniz var mı?(acil)

merhabalar itopyadan 13k ya lenevo laptop alıyordum ancak gözümün önünde fiyatı 15.2k oldu tekrardan acil 13-14k ya laptop aramaya başladım min 512 gb ssd olursa güzel olur almak üzere olduğum laptop...
  16. Yusuf Serhat Özkan

Öneri max 13k ya hangi oyuncu bilgisayarını almalıyım

merhabalar ben bir oyuncu laptop u almak istiyorum ve max 13k bütçem var şu anda bir laptop buldum ve özellikleri baya hoşuma gitti kodlama ve oyun için kullanacağım 512 gb dan az olmaması önemli şimdilik almayı düşündüğüm bilgisayar ...
  17. Yusuf Serhat Özkan

Sizce hangi dell marka bilgisayarı almalıyım lütfen yardımcı olun

Merhabalar Öncelikle bütçem 14k ya kadar çıkamıyor Ve bu iki bilgisayarı buldum Sizce performans ve soğutma olarak hangisini almalıyım https://ty.gl/930fxyu1l0...
  18. Yusuf Serhat Özkan

8-10k arasında 2. el gaming laptop için hangi markayı önerirsiniz

merhabalar 2. el gaming laptop bakıyorum letgo dan ve 9k ya 1650 ve ya 1650ti lı laptoplar mevcut markaları acer nitro5 , Hp Pavillion , asus , Monster abra a5 marka önerisi sormamın nedeni biraz sade ve çok fazla ısınma yapmayacak bir bilgisayarr almak istemem şu anda kullandığım asus marka iş...
  19. Yusuf Serhat Özkan

Laptopuma RAM yükseltmesi yapmak istiyorum

Merhaba öncelikle Asus marka ortalama bir laptop kullanıcısıyım valorant ve csgo oynuyorum . Bilgisayarımda 4 (anakarta gömülü) + 4 (değiştirilebilir) RAM bulunuyor 4 GB olan değiştirilebilir ramimi 8 GB yapmak istiyorum . Bilgisayarımdaki 4GB RAM in özellikleri : ddr4 2666mhz (fotoğrafını...
  20. Yusuf Serhat Özkan

iOS 15.4 ile gelen maske ile face id

Merhabalar Telefonuma birkaç gün önce iOS 15.4 beta 2 sürümünü yükledim ve yükleme amacım maske ile face id kullanmaktı ancak face id ayarlarında öyle bir seçenek çıkmadı . Acaba bu maske ile face id belli bir model ve üstüne mi geldi ? Ben iPhone XR kullanıcısıyım . Yardımcı olursanız sevinirim
Geri