Arama sonuçları: *

• Users: Polymath
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Polymath

Hp victus Win11 ilk kurulum hatası

Arkadaşlar resimdeki hatayı aliyorum. Çözemedim. uefi modunu açamadım herhalde. Biosta aradim ama bulamadım.
  2. Polymath

I5 3570k vs rx 570 dar boğaz yapar mi?

Arkadaslar merhaba. Bir arkadasima ekran karti alacagim ama işlemcinin darboğaz yapma konusunda cekingelerim var... Arastirmalarima gore darbogaz yapmiyor yapsada yuzde 4 5 anca yapiyor. Islemciye Oc yapamayız çünkü soğutucu yok ve arkadaşımla farkli sehirlerdeyiz ona yardimci olamam.. Bu...
  3. Polymath

Fps Sorunum Çözüldü.. Nasıl mı ?

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır fps sorunu yaşıyordum.. Csgoda, Pubgde, hatta LoL de bile fps droplar yaşıyordum ki imzamdaki sistemde bu sorunu yaşamam imkansız gibiydi. Herşeyi denedim. Driverları güncelledim. Pc ye format attım. Nvidia ayarlarını yaptım. Oyunları düşük veya yüksek ayarlarda...
  4. Polymath

Monster Abra a5 13.4 Drop Sorunu

Arkadaşlar öncelikle forum hayırlı olsun... Benim sorunum ise Core i7 8750h 1050ti 8gb ramli Laptopum var... Pubg oynarken ani drop takılmalar çok yaşıyorum.. Driverlarım güncel. Windows10 güncel. Nvidia ayarları tam. Laptop sıcaklığıda normal seviyelerde. Pubg çok iyi stabil bir oyun değil...
Geri