Arama sonuçları: *

• Users: Drasmen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Cod warzone ayarlarım kayıtlı durmuyor

Cod Warzone'a her girdiğimde ayarlarım sıfırlanmış oluyor ve yeniden yapmak zorunda kalıyorum. bunu kaydetmenin bir yolu var mı?
  2. D

CortexLauncher.exe nedir? nasıl kaldırılır?

bilgisayarımda ''CortexLauncher.exe'' diye bir program var. biraz araştırdım ve sanırım virüsmüş. nasıl kaldırabilirim?
  3. D

Protein tozunu ve bcaa'yı nasıl kullanırım

Elimde protein tozu ve bcaa var, ikisini birlikte kullanınca daha iyi olduğunu biliyorum. ikisini de nasıl birlikte kullanıcam?
  4. D

Kreatin'i böyle mi kullanmalıyım

kreatin'i gün içinde herhangi bi zamanda 5gr alsam olur mu? yani bu şekilde kullanmak iyi mi
  5. D

Saçımı nasıl bu şekilde yaparım?

SAÇIMI NASIL BU ŞEKİLDE YAPABİLİRİM?
  6. D

İnstagram'daki spotify linki

Ben spotify linkimi instagram bioma koyucam fakat link çok uzun oluyor, onun yerine link kısaltarak koyuyorum fakat bu sefer de instagramda o linke tıklanmıyor. yani linkimi kısaltıp, tıklanabilir bir şekilde koyabilmemin bir yolu var mı?
  7. D

Saçımı Nasıl Böyle Yaparım?

Saç bana ait. önceden yapmıştım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. saçımı nasıl bu şekilde yapabilirim? yani fön tutmam gerekiyor mu yada tarağı nasıl kullanmam gerekiyor.
  8. D

Ragnar ne zaman bu formundaydı

Ragnar Kaçıncı sezon bu formunda
  9. D

Microsoft hesabımın pın'ini nasıl değiştiririm

merhabalar ben microsoft hesabımın pın'ini değiştirmek istiyorum ama pc'den değil. yani bilgisayarın ayarlarına girip, 'hesplar ► oturum açma seçenekleri ► pın' kısmına girmeden internet sitesinden veya telefondan değiştirebiliyor muyum?
  10. D

E Okuldan Nakil Yaparken (Seçilen türün öğrenci alma şekli belirlenemedi!) hatası alıyorum

E devletten başka bi okula nakil yapıcam fakat tam başvuruyu onayladığım zaman böyle bi hata alıyorum
  11. D

Fotoğraf ön izlemesi gözükmüyor

Önceden Fotoğraflar açmadan gözüküyordu şimdi bu şekilde görünüyor
  12. D

16GB ram önerisi bütçe 750-800

Selamlar bende 8GB ram var artık yetersiz, 16GB ram önerisi bekliyorum Bütçe: 750-800 Anakart: Asus Prime B250M-K
  13. D

FPS durduk yere düştü

Arkadaşlar merhaba, Ben minecraft oynarken shader kurulu bile rahatca kasmadan oynayabiliyordum, ama şimdi shader kapalı olsa bile bazı yerlerde sürekli kasıyor, yani minecraft bu ne kadar kasabilirki 50-40 fps alıyorum, ben zaten cod warzone da o kadar fps alıyorum
  14. D

Telif bana sıkıntı çıkarır mı

Youtube'da telifler yediğimiz zaman bi süre sonra bana etkisi oluyormu, mesela 10 kere telif yedikden sonra kanalın para kazanmasının kapatılması gibi
  15. D

Spotify da şarkının Telifli olup olmadığını nasıl anlarım?

Arkadaşlar merhaba, Spotify'dan bi müzik seçip youtube videomda kullanmak istiyorum fakat müzik telifli mi değil mi bilmiyorum nereden bakabilirim?
  16. D

Bu fontu nereden indirebilirim?

Bu fontu nereden bulup indirebilirim
  17. D

C Diski Durduk Yere Doluyor

Arkadaşlar merhaba, benim c diskim sürekli doluyor bunun sebebi nedir? yedekleme falan mı
  18. D

Premier pro youtube gözükmüyor

Arkadaşlar merhaba premier pro da, export ► preset kısmında youtube ve custom seçenekleri gözükmüyor
  19. D

Telefon hafızası Küçük

Ben yeni 64gb telefon aldım fakat kullanım alanı 40gb neden böyle?
  20. D

Bigisayardan ses gelmiyor

Bilgisayardan ses gelmiyor.
Geri