Arama sonuçları: *

• Users: RachenaX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Call Of Duty Warzone Düşük FPS

ekran kartı: RTX 2060 6G Ram: 16GB 3200mhz işlemci:R5 3600X PSW: Thermaltake 650W Oyunu bu pc de oynuyorum ama çözemediğim bir şekilde fps sorunu yaşıyorum oyun içi 30 larda falan.Oyunu daha önce oynadığımda yüksek fpslerde oynamıştım ve tek bu oyunda böyle.Bu pcde ultrada sıkıntısız rdr2...
  2. R

Xbox Game Pass'te Ea Oyunlarını İndiremiyorum.

Arkadaşımla A Way Out oynamak için Xbox game pass for pc satın aldık.Ama indirirken bu oyun ülkenizde indirilemiyor gibi bir uyarı gördük.Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
  3. R

Mortal Kombat 11 Steamde Görünmüyor?

Mortal Kombat 11 oyunu 1 hafta önce steamde gözükürken şuan yok.Bir sorun mu var yoksa oyun kaldırıldı mı?
  4. R

Mavi Ekran Hatası Alıyorum

%SystemRoot%\MEMORY.DMP sadece bu hata gözüküyor.Nasıl çözebilirim?
  5. R

Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Birden kendiliğinden mavi ekran verip 15 saniye kadar bekletiyor ve biosa atıyor.Biosum en güncel sürüm ve herhangi bir hata yok.Her zaman mavi ekran yemiyorum çok nadir.Sebebini bilen yardımcı olursa sevinirim.
  6. R

Watch Dogs 2 Çok Yavaş İniyor

Epicten ücretsiz aldığım watch dogs 2 35 mbps internetimde bir gece açık kaldığı halde 40 gb dan 13 gb inmiş.İndirme 4.00 mb gösterilirken birden 0 a düşüyor.Bu konuda ne yapabilirim?
  7. R

Steam çevrimdışı açılmıyor

Steame girip çevrimdışı gir dediğimde aynı sayfa yeniden çıkıyor bunu nasıl çözebilirim?
  8. R

Altyapı Sorunu

Evimizin bulunduğu mahallede elektrik direkleri için kazı yapıldı ve yapıldığı günden beri İnternet yok. Sadece bizim dairede değil oturduğumuz sitede İnternet yok. Türknet arıza kaydı yaptım ve Türk Telekom ekipleri geldi. Sorun elektrik için kabloları kazarken İnternet kablosunun kopması. Ama...
  9. R

Yaz İndirimi Tavsiyeler

50 tl bütçem var oyun önerilerinizi bekliyorum.
  10. R

Bilgisayar Masaüstündeyken BIOS'a Atıyor

Bilgisayarım normal bir şekilde açılıyor.Ama saatler sonra birden biosa atıyor ve herhangi bir şekilde yapmam gereken bir şey gözükmüyor.f10 basıp save and quit diyorum ama yeniden başlıyor ve biosa giriyor.Bilgisayarın güç düğmesinden kapatıp açıyorum biostayken bu sefer normal bir şekilde...
  11. R

txt olan uzantıyı nasıl js şeklinde değiştirebilirim?

İsmindeki txt silip .js yaptığımda herhangi bir format değişimi olmuyor.Bunu nasıl yapabilirim?
  12. R

gamepower ogre yön tuşları ile wasd değişti

olay başlıktaki gibi bu yazıyı bile yön tuşları ile yazdım yardım.
  13. R

GTA 5 Online 1.000.000 Dolar Gelmedi

Var mı bir bilgisi olan bu konu hakkında oyuna girdim 0 dolarla başladım.
  14. R

AC Odysseey Ürün Etkinleştirme Anahtarı

Ben Epic gamestan bu oyunu aldım ve yükledim.Şuan girmeye çalışıyorum uplaye yönlendiriyor ve ürün anahtarı istiyor.Epic böyle bişey göndermedi nerden bulabilirim bunu.
  15. R

Epic Games İnternet Bant Genişliği

Epic Gamesin bu bant genişiğini ne zaman düzeltir herhangi bir açıklama yaptı mı?
  16. R

Realtek RTL8188EU Ping Sorunu

Ben bilgisayarım için bu ağ bağdaştırıcısını kullanıyorum.İnternete hız testi yaptığımda pingim 20 çıkıyor oyuna girince 600 ün aşağısına düşmüyor.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
  17. R

İnternet Oyuna Girince Gidiyor

Bugün yeni bilgisayarım geldi.Driverlarını herşeyini yükledim.Windows 10 Pro kurdum.CS:GO ve valoranta giremiyorum.Oyuna girince bilgisayarda internet gidiyor ama normal bir şekilde googleda sorun yok.Realtekin bir ağ bağdaştırıcısını kullanıyorum.
  18. R

MSI B450M-A PRO MAX BIOS GÜNCELLEMESİ

Bu anakart bios güncel mi geliyor yoksa biosu güncellemem gerekiyor mu?
  19. R

MSI B450M-A PRO Max Anakartında BIOS Güncellemesi

MSI B450M-A PRO Max anakartını aldığımda bios güncellememe gerek var mı?
  20. R

TÜRKNET DOWNLOAD SORUNU

Normalde gün içinde 30 civarında download ve 6 civarında upload alıyorum.Saat 17.00 gibi downloadım 0.80 e kadar düşüyor ve hiçbir şey yapamıyorum.Aynı şekilde arkadaşım da türknet kullanıcısı o da aynı sorunu yaşıyor.Çözümü bilen var mı?
Geri