Arama sonuçları: *

• Users: drep
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. drep

Yardım Laptop ekran kararması

Huawei MateBook 14 2024 model bilgisayara sahibim. YouTube üzerinden video izlerken 2-3 dakika sonra kasmaya başlayıp ardından ekran kararıyor ve bilgisayar kendine gelmiyor. Güç tuşundan kapatıp geri açmam gerekiyor. Başka sitelerde bu sorunla karşılaşmıyorum. Sebebi ne olabilir? Bilgisayar...
  2. drep

Yardım Monitör hdmi çıkışından görüntü alınır mı?

Bilgisayarımda bir adet hdmi çıkışı var ancak iki monitörüm var. Birini kullanıyorum, ikincisini de kullanmak istiyorum. Bilgisayardan gelen hdmi kablosunu bir monitöre bağlayıp diğer monitörün hdmi kablosunu ilk monitöre taksam görüntü aktarımı yapar mı?
  3. drep

Yardım Lenovo IdeaPad L340 format sırasında kapandı ve açılmıyor

Lenovo Ideapad L340 15irh modeli laptop kullanıyorum. Dün bi arkadaşımın 2.5" harddisk'ine format atılması gerekiyordu. Laptop'umda sata girişi olmadığı için (sadece m2 girişi var) ekte gördüğünüz ara kablo yardımı ile pcye taktım. Hddyi görmedi ve disk yöneticisinden baktığımda diski...
  4. drep

Silindi

silindi
  5. drep

Çözüldü✓ Mikrofon aldım Youtube bozuldu

Merhaba arkadaşlar, Endorfy Solum Voice S isimli mikrofonu almıştım ve bugün geldi. Kullanmaya başladım her şey tamam ancak Youtube videoları ilk saniyeden itibaren donuyor ve izleyemiyorum. Ufak bir araştırma ile ses kartı veya ses sürücülerinde bir şey yaşandığında Youtube donma...
  6. drep

Öneri Endorfy Viro Plus USB Alınır mı?

Kullanan var mı? Beğendiğiniz-Beğenmediğiniz özellikleri nelerdir? Satın alınır mı? Bir arkadaş almış kulaklıktan gelen ses mikrofondan karşı tarafa gitmesi şikayetiyle iade etmiş. Bu durumu yaşayan var mı?
  7. drep

Yardım İyzico ve itopya alışveriş

Arkadaşlar bi kaç gündür konuşulan iyzico kampanyası hakkında kafama takılan bir yer var. İyzico hesabı ile ilk alışverişe özel 500 tl kampanyasında firmalar arasında itopya firmasının ismi gözükmüyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde "İsim yazmasa da itopya, ilk alışverişe özel 500 tl...
  8. drep

Yardım İyzico ve parolapara ödemesi

Arkadaşlar ödeme yöntemi yaparken iyzico ödeme yöntemini seçsek ama iyzico sanal kart yerine başka kart ile ödesek bize iyzico %25 kampanyası + %10 kampanyasından indirim sağlanıyor mu? Yoksa iyzico ödeme yöntemi seçip sanal kart oluşturup paramızı iyzico sanal kartına yükleyip illaki o sanal...
  9. drep

Yardım Bluetooth bir anda koptu ve kayboldu

-Bluetooth'a klavye ve farem bağlıydı durup dururken bir anda bağlantıları koptu ve ayarlara gittiğimde ekte gözüktüğü gibi bluetooth aç/kapa butonu kayboldu. -Uzun bir zaman önce de yaşadım ancak format atarak çözmüştüm, yine format atmakla uğraşmak istemiyorum. Önceden bilgisayarı kapatıp...
  10. drep

Yardım Apple Trackpad Windowsda kullanılır mı

Arkadaşlar windows bilgisayarım var Apple Trackpad 2 almayı düşünüyorum, alsam kullanabilir miyim? Bi problem yaşar mıyım? İnternette bir kaynak bulamadım, bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa çok memnun olurum.
  11. drep

Yardım IMEI Klonlama Hakkında

Elimde sıvı teması sonucu anakartı, kamerası, ekranı, şarj soketi gibi en önemli parçaları bozulan bir Iphone SE 2020 var, sürekli Apple cihazları tamir eden bir firmaya gittim ve kendilerinin tamiri yapamayacaklarını, cihazın anakartının değişmesi gerektiğini ve bu işlemin yapılamayacağını...
  12. drep

Yardım CS2 40 FPS Takılı Kalma Sorunu

Oyun grafikleri en yüksekte de olsa en düşükte de olsa 40 fps geçmiyor. Çözünürlük ve pencere ayarlarında da her türlü değişikliği yaptım ancak değişen hiçbir şey yok. Monitörün sürücüsüne kadar her şeyi güncelledim ama hâla bir sonuç alamadım. Aşağıda NVIDIA Geforce Experience ve NVIDIA Denetim...
  13. drep

Yardım ViewSonic VX2428J ölü piksel

Bi kaç gün önce Sn. @Abdullah Hacıgül 'ün instagram hikayesinde görüp aldığım bu üründe ölü piksel çıktı, ölü piksel denir mi buna bilmiyorum ama ekran sadece siyah arka planda iken belli olan yeşil bir nokta var. İnternette okuduğum kadarıyla IPS panelli ürünlerde bu durum biraz şans işiymiş...
  14. drep

Öneri 15-20K Mac tarzı laptop önerisi

intel 12. ve üzeri nesil işlemci, tecihen 16GB olmadı 8GB RAM, 512 veya üzeri SSD Depolamaya sahip, ekran kartı olmasada olabilir, şarjı uzun giden, hafif olan bir laptop arıyorum.
  15. drep

Yerel Diskte fazladan yer kaplama mevcut

Diskte bulunan dosyaların alanı 671 GB iken, diskte kullanılan alan 877 GB gözüküyor sebebi nedir? (Bazı forumlarda sanal makine ile ilgili olabilir demişler, evet kısa bir süreliğine sanal makine kurdum ve kaldırdım (windows 10 hyper-v) kurulan sanal makine bilgisayarını kaldırıp ondan sonra...
  16. drep

2022'de Samsung S9+ halen alınır mı?

Sorum şu; 3000₺ civarına halen alınır, kullanılır mı? Çok oyun oynayan bir insan değilim benim için Instagram, Youtube gibi uygulamalarda beni üzmesin, hızlı olsun. Çok fotoğraf çekinen bir insan değilim çekindiğim zamanda güzel fotoğraflar olsun istiyorum. Kullanan arkadaşlar artılarını...
  17. drep

Öneri Team MP33 1TB Bu fiyata alınır mı?

18. drep

Bu M2 SSD'ler arasındaki fark nedir?

Forumda sürekli 1000₺ M2 SSD konularında bu SSD'lerin karşılaştırılıp düşünce ayrılığına varıldığına tanıklık ettim. Şahsi olarak kullandığım bilgisayara da yakın zamanda almak istediğim bir 1000₺ civarına 1TB M2 SSD var, Gaming Gecesi kovalıyorum da denilebilir. (Şahsen A2000 alacaktım.)...
  19. drep

Masaüstü simgelerinde bozulma

Masaüstü simgelerim bu şekilde kaldı enine genişlediler ve birbirlerine boyuna en fazla bu kadar yaklaşıyorlar çözümü nedir yardım edin lütfen Çözünürlük : 1920x1080 Ölçek : %100
  20. drep

Öneri M2 ssd önerisi 1000tl

Arkadaşlar merhaba hemen konuya giriyorum 1 tb m2 ssd arıyorum bütçem 1000 TL Aklımda team group mp34 modeli var ancak kararsız kaldım hakkında kötü yorumlarda bulunmakta sizce ne almalıyım
Geri