Arama sonuçları: *

1. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

3k ya kadar kulaklık önerisi

Arkadaşlar 3k ya kadar hafif kaliteli uzun kullanımda ağrı yapmayacak güzel bir kulaküstü kulaklık arıyorum. arada cs2 ve günlük kullanım için
  2. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Koorui 27" G2721P 2k monitör alınır mı ?

Soru başlıktadır.
  3. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

AGON 27" AG275QXN/EU vs KTC 27'' H27T22C

Arkadaşlar Va panel nasıldir hiç kullanmadım. Her zaman IPS ekran kullandım. Va panele yandan bakınca vs sıkıntı oluyor mu ? Ne yapmamı önerirsiniz ? 7k bütçe var 2k 27 monitör arıyorum. Hp victus i7 13700h işlemci ve 4070 ekran kartlı olan modeline takacağım.
  4. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Openwrt Destekli Router Önerisi

Arkadaşlar adsl 16 mb internetim var oyunda birisi internete girince lag , ping , drop aklınıza ne geliyorsa oluyor. Bu sorunu kökünden çözmek istiyorum. Bu konuda pek bilgim yok, sanırım openwrt trafiği kontrol ediyor ve ping çıkmasını engelliyormuş. Bana yardımcı olursanız sevinirim. 1.5k ya...
  5. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Bilgisayar güç kesiyor

Arkadaşlar hp victus r0009nt modeline sahibim i7 13700h ve 4070 ekran kartı var. cs ye veya başka oyuna girince throttle stopdaki fotoğraf gibi işlemciler gidiyor oyundan çıkınca geliyor. Ne oluyor anlamış değilim işlemci mhz si aniden 3700 mhz ye sabitleniyor onun üstüne çıkmıyor. Şu sorunu...
  6. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

KTC 27'' H27T22C alınır mı ?

Soru başlıktadır. Bu fiyat bandında sıkıntı çıkarmayacak monitör arayışındayım.
  7. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Hp Victus 16 için monitör önerisi

laptop : Hp Victus 16 R0009NT ( i7 13700h işlemci ve 4070 ekran kartı ) 2K mı almalıyım ? Zorlama vs yapar mı yoksa 1080p monitör mü almalıyım ? !!!!!! ÖNEMLİ !!!!!! Laptop hdmı 2.1 destekliyor 2k da eğer monitör 180 hz vs ise ve hdmı 2.0 desteklerse max 2k 144hz açar ve paranın bir kısmı boşa...
  8. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Bu monitör alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx27g1-2k-27-180hz-1ms-qhd-fast-ips-2560-x-1440-lcd-monitor-pm-HBC00009FVBD5 Arkadaşlar bu fiyat bandında en iyi 27 inç 2k monitör arıyorum bu monitör alınır mı ? Hemen yardımcı olursanız sevinirim sipariş vereceğim. Bu arada kronik sorunu olsun istemiyorum...
  9. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Laptopda 2k 180hz almak

Laptop : victus 16-r0009nt monitör : Lenovo Legion R27QE 27 2k 180 hz için type-c to dp kablosu lazım galiba sıkıntı çıkarmayacak kablo önerisi lazım ve hdmı ile alamam değil mi ? type-c de bir sıkıntı olur mu ?
  10. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

2k monitör tavsiyesi

27 inç olmasını istiyorum. Bütçe max 8k
  11. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Attack Shark X98 Pro vs MCHOSE G98 Pro Klavye Önerisi

Arkadaşlar bütçe 4000 TL civarı bana sessiz hissiyatlı numpadlı ve bu fiyat bandında alabileceğim en iyi klavyeyi arıyorum. Bu ikisi arasında hangisi daha iyidir veya şunu al dediğiniz klavye var mıdır ?
  12. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black alınır mı ?

Arkadaşlar 4-4.5k civarında numpadlı klavye arıyordum ama iyi bir şey bulamadım araştırırken bu klavyeye denk geldim sessizlik ve hissiyat benim için çok önemli o yüzden bu klavyeye yöneldim sizce bu klavye alınır mı veya ne almalıyım tercihim %100 klavyelerdi ama bulamadım
  13. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

4-4,5k Alınabilecek En İyi F/P Klavye Önerisi

Arkadaşlar benim için tuş hissiyatı ve sessizlik ön planda olsun istiyorum kütür kütür ses yapsın istemiyorum. Araştırmalarım sonucunda TKL switch daha sessizmiş bana bu fiyatlarda alabileceğim en iyi klavyeyi önerirseniz sevinirim. Not: Numpad olması gereklidir !
  14. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Nasıl saz çalmayı öğrenirim ?

Arkadaşlar saz çalmayı öğrenmek istiyorum pek bir bilgim yok yol gösterici olacak arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Kısa sap , uzun sap muhabbetleri varmış sazı henüz almadım hangi sazı almalıyım ? tabii ki bir kursa yazılıp öğrenmek daha iyi ama ben hobi olarak evde kendi...
  15. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

15k Civarı f/p Drone Önerisi

Arkadaşlar drone ehliyeti gerektirmeyen 15k civarında f/p bu fiyatlarda alabileceğim en iyi drone yi arıyorum
  16. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Intel core ultra 155h alınır mı ?

Arkadaşlar bu pc yi almak istiyorum. Bu fiyat bandında başka alternatifler var mıdır ? link : https://www.gaming.gen.tr/urun/589505/msi-pulse-16-ai-c1vfkg-087xtr-intel-core-ultra-7-155h-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4060-8gb-16-inc-fhd-144hz-freedos-gaming-laptop/?ref=akakce
  17. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

45k civarında gaming laptop tavsiyesi

Arkadaşlar 45k civarında alınabilecek eni iyi laptopu arıyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
  18. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

28k ya acil hazır sistem önerisi

Konu başlıkta intel işlemci nvidia ekran kartı tercih edilmelidir.
  19. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Throttlestop prochot ayarı kilitli

Arkadaşlar pc laptop hp victus i7 13700h işlemcili 4070 ekran kartlı olan modeli throttestopta prochot'u 80 dereceye sabitlemek istiyorum o kendini ayarlasın ona göre 80 dereceyi geçmemesini istiyorum. Ama kilitli gösteriyor. Undervolt yapayım dedim yine kilitli , throttlestoptan işlemci watt...
  20. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Bu laptop alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/gigabyte-aorus-15-bkf-intel-core-i7-13620h-16gb-ddr5-ram-1tb-m-2-ssd-rtx4060-8gb-140w-15-6-qhd-165hz-freedos-pm-HBC000076ZHPT
Geri