Arama sonuçları: *

1. DarkLegion3

Ucuza Askerde Kullanmalık Telefon Önerisi

Telefonlardan pek anlamam abime alacağız zaten bu yüzden xiaomi düşündük 2-4 bandında sarjı uzun gitsin instaya falan girsin yeter. İkinci el alacağız
  2. DarkLegion3

Yurt Dışı İPhone 15 kaç gün kullanılabiliyor?

Arkadaşım 11.000 TL ye telefonuyla satmak yerine bana 7.000 tl ye satmayı önerdi (dostum oluyor dolandırma vs. Yok) eylüle kadar da kullanabiliyor Muşum aklımda takılan sorular var bu telefonu 240 gün kullanabiliyor muyum? Alsam mantıklı olur mu? 4 ay 2 telefon taşıma konusunda sorun yaşamam
  3. DarkLegion3

Superonline FC26 Oynamak için uygun mu? Ping Sorunu Yaşıyorum

iyi forumlar direk konuya gireceğim İnternetim Superonline ve kablo bağlayıp oyuna giriyorum ama online oynayamıyorum sola hareket ettıgımde karaterım 500M yürüyor bunun bir çözümü var mı Birisi bana superonline ile akalalı bir sorun demişti size danışmak istedim
  4. DarkLegion3

20K Bütçe İle Oled Monitör Önerisi

ps5 de oyun oynayıp çok az da iş için kullanacağım bütçemi 'şu kadar arttırırsan daha iyi olur' dediğiniz monitörlere bağlı olarak arttırabilirim Görüntüye önem veriyorum arkadaşlar. Ama derseniz oled değil de şunu alırsan daha iyi olur yine okeyim
  5. DarkLegion3

5000TL Motosiklet montu önerisi

Merhabalar, mont konusunda hiç bir bilgim yok sadece her mevsimde kullanacağım için ona göre istiyorum. https://www.trendyol.com/taipan-sports/motorcu-montu-omuz-dirsek-ve-sirt-korumali-ruzgar-gecirmez-suya-dayanikli-cordura-600d-kumas-p-798436799?boutiqueId=61&merchantId=869034&v=L...
  6. DarkLegion3

Skyrim ESL ESP ve ENB Nedir

Oyunda bir karakteri değiştirmeye çalıştığımda karakterin yüzü simsiyah oluyor modların açıklamasına bakıyorum esl diyor ne anlama geliyor acaba?
  7. DarkLegion3

RTR200 Hangi yağı kullanmalıyım

Castrol 10-40 Düşünüyorum ve zincir yağı ve temizliği için motul.
  8. DarkLegion3

Bana en uygun f/p Motosiklet eldiveni ve montu önerir misiniz?

200CC motora geçeceğim yağmur çamur demeden sürüyorum en uygun f/p eldiven ve mont önerileriniz nedir? Yoksa trendolydan 600 liralık eldivenden baslayacağım
  9. DarkLegion3

Motorunuzun/Arabanızın trafik sigortası ne kadar?

Yakın zamanda 2020 model NS160 almayı düşünüyorum fakat sigortasının ne kadar geleceğini bilmiyorum. Babamın üzerine yapmayı düşünüyorum, ona da 7000 TL geliyormuş.
  10. DarkLegion3

En uygun HD monitör önerisi

HZ Pek önemli değil sadece netlik istiyorum hikayeli oyun oynayacağım
  11. DarkLegion3

Arora Beatrix ile CFMoto CLX250 kafa kafaya takas mantıklı mı?

Arkadaşım cfmoto ile takası gerçekleştirecek bence mantıklı sizce nasıl? CLX250 Kroniği nedir?
  12. DarkLegion3

2014 Model Apache rtr150 Alınır mı?

Geçiş motoru olarak almak istiyorum 33 bin km de sorunsuz alınır mı?
  13. DarkLegion3

Sıfır sistem aldım ekranda yeşil çizgiler çıkıyor

Ekran video izlerken bir şey oynatırken böyle oluyor. Oyun oynadığım zamanda aynı şekil sorun nedir acaba? monitörüm...
  14. DarkLegion3

Cs2 için hazır hesap var mı?

Tıpkı lolde hazır 30 level hesaplar olduğu gibi cs2 de ucuz prime hesap var mı?
  15. DarkLegion3

Günümüz şartlarında en iyi hikayeli cod oyunu hangisi?

Gunumuz mekanıkleri ve oynayıslarını baz alarak en keyif alacağım hikayesi güzel cod oyunu nedir?
  16. DarkLegion3

Sistem nasıl olmuş?(27.000TL)

Sistem şu şekilde: İntel ekran kartı ilk defa gördüm
  17. DarkLegion3

Airbnb güvenilir mi?

Yılbaşı için kalmayı düşünüyorum fakat güvenilir mi bilmiyorum aranızda kullanan var mı hiç?
  18. DarkLegion3

3000 TL Monitör önerisi

viewSonic 23.8" VA240-H normalde bu modeli alma planım vardı ama hem 3-4 tane ölü pikselinin olması ve stoğunun bitmesi sebebi ile yine araştırmalara düştüm. Oyun oynayacağım fakat hikayeli olacak arada sırada da rainbow falan oynayacağım ne önerirsiniz
  19. DarkLegion3

Günümüzde GTX 1080 ekran kartlı kasa alınır mı? (15.000)

Sistemin kalanı şu şekilde: Intel 13400F işlemci (1 yıl civarı garantili) MSI GTX 1080 Ekran kartı G.Skill 24 GB 5200 MHz DDR5 Ram Bellek (2 sene garantili - faturalı) Gigabyte H610M H V2 Anakart (2 sene garantili - faturalı) 1 TB Kioxia Exceria Plus NVMe SSD 5000 mb/s (5 yıl garantili -...
  20. DarkLegion3

Scooter için anlas lastik iyi mi?

950 TL ye geliyor 3.50-10 ebatında yaz kış kullanacağım
Geri