Arama sonuçları: *

• Users: cubey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Merhabalar ekran kartı alacağım sistem özelliklerini yazıyorum

Biostar a320mh 16 gb ram ve ryzen5 5600 işlemcim var tiktokta oyun yayını yapıyorum bana ne ekran kartı önerirsiniz
  2. C

Rx6500xt ekran kartım var buna anakart ve işlemci önerisi

Merhabalar ben tiktok üzerinden yayıncılık yapıyorum ekran kartım rx6500xt 4 gb ve f/p olarak işlemci ve anakart için yardım almak istedim sizlerde yardımcı olabilecek varmı acaba ?
  3. C

Arkadaşlar bütçe 1.5k klavye önerisi

arkadaşlar merhaba kasım ayında bütçem olmadığı için alamamıştımda şaun f/p olarak rampage markası dışında klavye önerisi rica edeceğim
  4. C

Ktc monitör acil yardım

merhabalar ben geçen kasım ayında indirime giren ktc monitörden aldım ama bugün ekrana tesbih çarptı çarptıgı yerin dışında 1 adet ölü piksel oluştu acaba buna ne yapılabilir ?
  5. C

F/p 24 inç kendinden uydulu bi televizyon önerisi arıyorum

Merhaba arkadaşlar 24 inç F/P bir televizyon arıyorumyardımcı olabilirmisiniz
  6. C

Hyperx Quadcast 2 arkadan cızırtı sesi yapması

Merhabalar bugün elime ulaşan mikrofonumu bilgisayarıma baglayınca kulaklıktan cızırtı şeklinde ses gelmeye başladı acaba bunu nasıl düzeltebilirim
  7. C

HyperX QuadCast 2 deneyimi olan arkadaşlar

Arkadaşlar bu üründen almayı düşünüyorum acaba kullananlar bi yorum atabilir mi nasıl memnmusunuz Laptop monster abra 15 v17.2 fan sesi karşı tarafa gider mi
  8. C

3-4k civarı f/p bir mikrofon arayışındayım

Canlı yayın yapıyorum ona göre bir mikrofon istiyorum ve laptop monster çok aşırı fan sesi olduğu için ona göre bir ürün önerisinde bulunabilirmisiniz
  9. C

Yardım Nove 5p yardımcı olurmusunuz

Merhabalar ayın 7 de sipariş vermiş olduğum ürün bugün teslim edildi kulaklıkta bir müzik veya ses gelmeyince uğultu gibi bir ses geliyor ve rahatsız edici acaba bunun bir çözümü var mı neyden kaynaklı olabilir ?
  10. C

Tiktok live studio açınca intertim kesiliyor

Merhabalar yayın açtığımda internet gidiyor
  11. C

F/p efsane kasım indirimi varmı

arkadaşlar bütçe maks 6k hem oyun oynuyorum hem yayın yapıyorum ayrıyeten mikrofonum yok mikrofon bütçesinide kulaklıklı bir mikrofon almaya karar verdim yardımcı olurmusunz
  12. C

Hem oyun hem yayın için kulaklık alacağım yardımcı olurmusunuz

https://www.amazon.com.tr/Gamenote-H2002D-Hoparl%C3%B6r-Mikrofonlu-Kulakl%C4%B1k/dp/B07Y2G7VX5/ref=sr_1_16?adgrpid=120540162403&dib=eyJ2IjoiMSJ9.wpqQG40Sn5LWjaVETst62IV-FMvryvfV8C4IuUDQRN2srYKMh9V22Ct1DrPlvC7RyGpfebuZXSNihhRpvTpfyM5VAa5wKTgeTlZp7TBPqJ9kl5DblPOCz1ROoCzL7c9xEu6HWQwWGHpiV_R6ayTtwaq0...
  13. C

Wireless kulaklık F/P önerisi

merhabalar iyi akşamlar wirelees kulaklık önerisi isteyegim f/p olursa sevinirim tiktok üzerinden ve discordda kullanılacak
  14. C

Oyun yayını yapıyorum F/P bir kulaklık önerisi arıyorum

Merhabalar ben tiktok üzerinden ve çeşitli uygulamalarda sesli sohbette yapıyorum bana kulaklık lazım acaba yardımcı olabilirmisiniz.Bilgim yok ürünler hakkında detayları hakkında filan şimdiden teşekkür ederim.
  15. C

F/P bir monitör almak istiyorum yardımcı olabilecek varmı

Filim ve oyun oynuyorum çok yüksek bütçeli monitörlere gerek duymuyorum
  16. C

teamspeak 3.1.1 sürümü için sunucu oluşturma

Selamun aleyküm arkadaşlar youtube bir çok video izlememe rağmen ts3 de bir sunucu kuramadım bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi ?
  17. C

B kalite yenilenmiş cep telefonu alınır mı ?

Samsung s23 bir ürün var b kalite yenilenmiş acaba fikirleeriniz nelerdir
  18. C

Telefon için öneri rica edebilirmiyim

Redmi note 13 pro 5g düşündüm sizin öneriniz varsa inceleyebilirim
  19. C

mouse onerisi ve indirimde olan var mı

Merhabalar arkadaşlar ben mouse almak istiyorum kablolu ama ne alacağımı bilmiyorum LOL valorant gibi oyunlar oynuyorum size zahmet yardımcı olabilirmisiniz?
  20. C

monster abra a5 v17.2 cihazım var

Merhabalar 16 ekim de monster abra a5 v17.2 aldım ve dünkü tesadüfen çalışma sırasında google da dolaşırken laptopum 84 derecede idi neyden kaynaklı olabilir ve çözümleri varmı acaba ?
Geri