Arama sonuçları: *

• Users: cubey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

4060ti alacam arkadaşlar test sonucunun resmini atıyorum

Test sonucu bu elden nakit olarak 12k ya alınır mı acaba ?
  2. C

Merhabalar ekran kartı alacağım sistem özelliklerini yazıyorum

Biostar a320mh 16 gb ram ve ryzen5 5600 işlemcim var tiktokta oyun yayını yapıyorum bana ne ekran kartı önerirsiniz
  3. C

Rx6500xt ekran kartım var buna anakart ve işlemci önerisi

Merhabalar ben tiktok üzerinden yayıncılık yapıyorum ekran kartım rx6500xt 4 gb ve f/p olarak işlemci ve anakart için yardım almak istedim sizlerde yardımcı olabilecek varmı acaba ?
  4. C

Arkadaşlar bütçe 1.5k klavye önerisi

arkadaşlar merhaba kasım ayında bütçem olmadığı için alamamıştımda şaun f/p olarak rampage markası dışında klavye önerisi rica edeceğim
  5. C

Ktc monitör acil yardım

merhabalar ben geçen kasım ayında indirime giren ktc monitörden aldım ama bugün ekrana tesbih çarptı çarptıgı yerin dışında 1 adet ölü piksel oluştu acaba buna ne yapılabilir ?
  6. C

F/p 24 inç kendinden uydulu bi televizyon önerisi arıyorum

Merhaba arkadaşlar 24 inç F/P bir televizyon arıyorumyardımcı olabilirmisiniz
  7. C

Hyperx Quadcast 2 arkadan cızırtı sesi yapması

Merhabalar bugün elime ulaşan mikrofonumu bilgisayarıma baglayınca kulaklıktan cızırtı şeklinde ses gelmeye başladı acaba bunu nasıl düzeltebilirim
  8. C

HyperX QuadCast 2 deneyimi olan arkadaşlar

Arkadaşlar bu üründen almayı düşünüyorum acaba kullananlar bi yorum atabilir mi nasıl memnmusunuz Laptop monster abra 15 v17.2 fan sesi karşı tarafa gider mi
  9. C

3-4k civarı f/p bir mikrofon arayışındayım

Canlı yayın yapıyorum ona göre bir mikrofon istiyorum ve laptop monster çok aşırı fan sesi olduğu için ona göre bir ürün önerisinde bulunabilirmisiniz
  10. C

Yardım Nove 5p yardımcı olurmusunuz

Merhabalar ayın 7 de sipariş vermiş olduğum ürün bugün teslim edildi kulaklıkta bir müzik veya ses gelmeyince uğultu gibi bir ses geliyor ve rahatsız edici acaba bunun bir çözümü var mı neyden kaynaklı olabilir ?
  11. C

Tiktok live studio açınca intertim kesiliyor

Merhabalar yayın açtığımda internet gidiyor
  12. C

F/p efsane kasım indirimi varmı

arkadaşlar bütçe maks 6k hem oyun oynuyorum hem yayın yapıyorum ayrıyeten mikrofonum yok mikrofon bütçesinide kulaklıklı bir mikrofon almaya karar verdim yardımcı olurmusunz
  13. C

Hem oyun hem yayın için kulaklık alacağım yardımcı olurmusunuz

https://www.amazon.com.tr/Gamenote-H2002D-Hoparl%C3%B6r-Mikrofonlu-Kulakl%C4%B1k/dp/B07Y2G7VX5/ref=sr_1_16?adgrpid=120540162403&dib=eyJ2IjoiMSJ9.wpqQG40Sn5LWjaVETst62IV-FMvryvfV8C4IuUDQRN2srYKMh9V22Ct1DrPlvC7RyGpfebuZXSNihhRpvTpfyM5VAa5wKTgeTlZp7TBPqJ9kl5DblPOCz1ROoCzL7c9xEu6HWQwWGHpiV_R6ayTtwaq0...
  14. C

Wireless kulaklık F/P önerisi

merhabalar iyi akşamlar wirelees kulaklık önerisi isteyegim f/p olursa sevinirim tiktok üzerinden ve discordda kullanılacak
  15. C

Oyun yayını yapıyorum F/P bir kulaklık önerisi arıyorum

Merhabalar ben tiktok üzerinden ve çeşitli uygulamalarda sesli sohbette yapıyorum bana kulaklık lazım acaba yardımcı olabilirmisiniz.Bilgim yok ürünler hakkında detayları hakkında filan şimdiden teşekkür ederim.
  16. C

F/P bir monitör almak istiyorum yardımcı olabilecek varmı

Filim ve oyun oynuyorum çok yüksek bütçeli monitörlere gerek duymuyorum
  17. C

teamspeak 3.1.1 sürümü için sunucu oluşturma

Selamun aleyküm arkadaşlar youtube bir çok video izlememe rağmen ts3 de bir sunucu kuramadım bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi ?
  18. C

B kalite yenilenmiş cep telefonu alınır mı ?

Samsung s23 bir ürün var b kalite yenilenmiş acaba fikirleeriniz nelerdir
  19. C

Telefon için öneri rica edebilirmiyim

Redmi note 13 pro 5g düşündüm sizin öneriniz varsa inceleyebilirim
  20. C

mouse onerisi ve indirimde olan var mı

Merhabalar arkadaşlar ben mouse almak istiyorum kablolu ama ne alacağımı bilmiyorum LOL valorant gibi oyunlar oynuyorum size zahmet yardımcı olabilirmisiniz?
Geri