Merhabalar ben tiktok üzerinden yayıncılık yapıyorum ekran kartım rx6500xt 4 gb ve f/p olarak işlemci ve anakart için yardım almak istedim sizlerde yardımcı olabilecek varmı acaba ?
merhabalar ben geçen kasım ayında indirime giren ktc monitörden aldım ama bugün ekrana tesbih çarptı çarptıgı yerin dışında 1 adet ölü piksel oluştu acaba buna ne yapılabilir ?
Arkadaşlar bu üründen almayı düşünüyorum acaba kullananlar bi yorum atabilir mi nasıl memnmusunuz
Laptop monster abra 15 v17.2 fan sesi karşı tarafa gider mi
Merhabalar ayın 7 de sipariş vermiş olduğum ürün bugün teslim edildi kulaklıkta bir müzik veya ses gelmeyince uğultu gibi bir ses geliyor ve rahatsız edici acaba bunun bir çözümü var mı neyden kaynaklı olabilir ?
arkadaşlar bütçe maks 6k hem oyun oynuyorum hem yayın yapıyorum ayrıyeten mikrofonum yok mikrofon bütçesinide kulaklıklı bir mikrofon almaya karar verdim yardımcı olurmusunz
Merhabalar ben tiktok üzerinden ve çeşitli uygulamalarda sesli sohbette yapıyorum bana kulaklık lazım acaba yardımcı olabilirmisiniz.Bilgim yok ürünler hakkında detayları hakkında filan şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar arkadaşlar ben mouse almak istiyorum kablolu ama ne alacağımı bilmiyorum LOL valorant gibi oyunlar oynuyorum size zahmet yardımcı olabilirmisiniz?
Merhabalar 16 ekim de monster abra a5 v17.2 aldım ve dünkü tesadüfen çalışma sırasında google da dolaşırken laptopum 84 derecede idi neyden kaynaklı olabilir ve çözümleri varmı acaba ?