Arama sonuçları: *

• Users: nepheus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

PC KASMA DROP VB PROBLEM YARDIM

Beyler selam pc özelliklerim Monster Tulpar T7 25.1 11TH İntel i7 - 11800 İşlemci Nvdia RTX 3060 6GB Notebook 16 GB Ram Ve 1 TB SSD Windows 11 Home ve gereksiz hizmetler vs her şey kapalı bildirim mürekkep vs vs Beyler bilgisayar son zamanlarda valorant cs 2 gibi oyunlarda donma drop fps...
  2. N

Yardım 15k-20k arası laptop önerisi (okul için)

arkadaşlar selam üniye başladım şarjı uzun gidicek bi laptopta ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum oyun oynamıyıcam basit programlar kullanıp video felan izlemek için film izlemek için lazım
  3. N

Amatör Kayıt İçin Mikrofon Ve Ses Kartı Önerisi Yardım .

Merhaba arkadaşlar, Evde kayıt almak için ekipman toplamaya başlamak istiyorum. Mikrofon ve ses kartı arayışındayım ama piyasada o kadar çok seçenek var ki kafam biraz karıştı. FL Studio için kullanıcam 🎤 Mikrofon + 🎚 Ses kartı tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem yaklaşık 10 bin TL civarında...
  4. N

Yardım Kayıt Mikrofonu Ve Ses Kartı Önerileri

Merhaba arkadaşlar, Evde kayıt almak için ekipman toplamaya başlamak istiyorum. Mikrofon ve ses kartı arayışındayım ama piyasada o kadar çok seçenek var ki kafam biraz karıştı. FL Studio için kullanıcam 🎤 Mikrofon + 🎚 Ses kartı tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem yaklaşık 10 bin TL civarında...
  5. N

Nike 150 euro sınırı

Nike sitesinden air max 97 midnight diye bi ayakkabı beğendim kayserideki mağazalarda yok internetten almak için ugraştıgımda 150 euro üstü siparişi garanti edemiyoruz gibi bi açıklaması var bunun sebebi ne sipariş verirsem elime ulaşmama ihtimalimi var bilen bilgisi olan yardımcı olabilirmi
  6. N

YURT DIŞINDAN İPHONE 14 ALDIM

Merhabalar dediğim gibi yurt dışından iphone 14 aldım imei kayıt yaptırıcaktım e devlet üzerinden hakkım var ama kayıt kısmına geldiğimde yurda giriş tarihi yazıyor telefon daha elime ulaşmadı yurda giriş tarihi nedir buraya ne yazmalıyım
  7. N

20-30k Arası laptop önerisi

Merhabalar 20-30 k arası oyuncu laptopu arıyorum önerileriniz nelerdir ısınma konusunda problem yaşamayacağım iyi bi laptopa ihtiyacım var
  8. N

İphone Çakma Şarj Aleti

Merhabalar iphone 11 telefonumu internetten aldıgım bi 20w luk adaptör ile şarj ediyorum adaptör orjinal değil telefonuma bi zarar verirmi şarj süresinde vs bi sorun yok hızlıca şarj oluyor merak ettiğim için sordum eğer zararı varsa hangi adaptörleri öneririrsiniz
  9. N

Anker R100 Sağ Kulaklık Problemi

Merhabalar yeni almıştım kulaklığı bir iki gün problemsiz çalıştı bu gün açtığımda sadece soldan ses geliyordu sağda ses yok şarjıda var kulaklığın resetledimde hiç bi şekilde sağ taraf düzelmiyor Bluetooth bağlantısı iademi etmeliyim başka çözüm bilen varmı
  10. N

500 TL Altı Bluetooth kulaklık Kulakiçi

Merhabalar Bluetooth kulak önerisi istiyorum Anker r100 düşünüyorum ama alsam pişman olurmuyum dip ses var diyor herkes başka önerilere açığım
  11. N

Masaüstündeyken siyah ekran geliyor

Merhabalar bilgisayarıma format attım açtım normal bi şekilde sonra driverleri yüklerken uyku moduna alır gibi ekran gitti siyah ekran geldi yani sonra tekrar tekrar yeniden başlattım ama hala aynı bilgisayar açıldıktan sonra 3-5 dakika geçince siyah ekran geliyor ve kalıyor öylece
  12. N

Bilgisayarda Siyah ekran sorunu

Merhabalar bilgisayarımı normal bi şekilde açtım windowsun başlaması gereken yerde siyah bi ekran geliyor mouse ve klavyenin ışıgı sönüyor öylece kalıyor yeniden başlattıgımda onarım ekranı geliyor onarım felan denedim yinede olmadı siyah ekranda kalıyor görev yöneticisi felanda açılmıyor yardım...
  13. N

FX 8320 sistem için anakart önerisi

Merhabalar anakartım bozuldu msi 990 gaming kullanıyordum şuan yeni ikinci el bi anakart alıcam bütçem 500 tl maks hangi anakart uyumlu olur İşlemci Amd 8320x ramlerim Ddr3 ekran kartım R7 370
  14. N

BİLGİSAYAR DONUYOR KİTLENİYOR

Merhabalar yaklaşık iki gün önce pc oyun oynarken kapandı bi anda sonrasında önemsemedim yattım ertesi gün açtıgımda windows başlatılıyor masaüstü gelir ve yine güç kesiyor kapanıyordu aniden sonra içini açıp temizledim güzelce tekrar açtıgımda bu sefer kapanmadı ama pc yü temizlerken ve ilk...
  15. N

FIFA 21 Klasik Maçta oyundan atma

Merhabalar fifa 21 i bayadır oynuyorum santra oynayayım dedim bayadır oynamıyorum online oynuyordum santrada takımları seçip başlatınca direk oyun kapanıyor sebebi nedir online da oynayabiliyorum bi sorun yok santra hızlı maçta ise kapanıyor
  16. N

Çözüldü✓ Monitör FPS Düşüklüğü

Arkadaşlar yeni bi monitör aldım 165 hz asus tuf gaming 1 ms li taktım oyunlara bi bakıyım dedim fifa 21 de klasik maçta oyundan atıyor direk pes 21 kasıyor gamecenter var conqueror blades launcheri onu açınca ekran tarıyor kapatınca düzeliyor bilgisayara bişeyler oldu monitörü taktıktan sonra...
  17. N

Yeni Monitörde Oyunlar Kapanıyor

Merhabalar bu gün asus tuf gaming vg259qr monitörüm geldi çift monitör kullanıyordum display kablosunu taktım yan tarafada eski samsung monitörümü taktım koydum asusu masaüstüne sağ tık yapıp ana ekran yaptım ama bilgisayar açılırken yan ekranda açılıyor windows açıldıgında asusa geçiyor...
  18. N

Asus Tuf VG249Q1R Ekstra Kablo

Merhabalar başlıktada belirttigim gibi bu monitörü aldım fakat araştırmalarıma göre galiba ekstra kablo almamız gerekiyormuş 165 hz i kullanabilmek için gerekiyorsa ne kablosu oldugunu bilen biri paylaşabilirmi nasıl 165 hz olarak kullanabilirim
  19. N

1800TL bütçe ile Monitör

Merhabalar dedigim gibi bütçem mevcut önerilerinizi bekliyorum Asus tuf gaming Vg24vqe monitörünü düşünüyorum daha iyi bi fikri olan varmı veya bu monitör iyi mi? teşekkürler
  20. N

250-300 TL Arasında Kulaklık Önerisi

Merhabalar 250-300 tl bütçe ile alabileceğim öneri kulaklıklar varmı şimdiden teşekkürler
Geri