Arama sonuçları: *

• Users: Forever897
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Epic games ile ubisoft bağlı hesabı ayirma

Arkadaşlar epice bağlı ubisoft hesabımın şifresini unuttum. Sıfırlama yapamıyorum. Ubisoft için Yeni hesap açmak istiyorum. Ne yapmam lazim
  2. F

Kulak içi kablosuz kulaklık önerisi

Silikonlu kablosuz kulaklık lazım. 2k kadar verebilirim. Bass benim için önemli. Mikrofon gürültü engelleyiciden çok dediğim gibi bass önemli. Daha önceki kullandığım kulaklık taotronics soundliberty 53 pro ydu ve çok memnundum. Ürünü şuan bulamıyorum.
  3. F

Vodafone ek internet paketi yardımı

Arkadaşlar bana ortalama 5gb 1 haftalık lazım böyle indirim kodları olur veya ucuz direkt SMS ile alabileceğim paketler olur var mı bildiğiniz. 380.1 haftalık 10gb veriyor ve bana göre pahalı
  4. F

Wifi kartım sürekli bozuluyor

Nisan 2023 de Asus Tuf gaming F-15 markalı laptop satın aldım. Mayıs ayında wi-fi karti bozuldu. Yani bir çalışıyor bir çalışmıyor 10 dakika çalışıp komple uçak modu gibi tüm wifiler gidiyor aygıt yöneticisinden baktığımda kod 10 veya kod 43 hatalarını alıyordum. İnternetten sipariş verdim...
  5. F

Stanley dışı termos önerisi

Arkadaşlar böyle 5 6 saat sıcak tutan 700tl ye kadar ya da biraz fazlası önereceğiniz memnun olduğunuz termos var mi
  6. F

Xiaomi telefonda banka uygulamasında ss alamıyorum

xiaomi 13t pro kullanıcısiyim. Tabletten banka uygulamasında ss alınırken telefonda SS alamıyorum. Güvenlik amacıyla alınamadı diyor. Bunu kapatmanın bir yolu yok mu?
  7. F

Lcw uygulaması olanlar yardım edebilir mi

Lcw uygulamasinda çark çevriliyor. Kullanmayacak olan varsa kodu atabilir mi
  8. F

Taahhütsüz ev interneti önerisi

Arkadaşlar merhaba. Ev interneti arayışındayim. Altyapı VDSL maks 100mb destekliyor daha önce kullandığım ama memnun olmadığım sağlayıcılar ; netspeet, gigaspeed, millenicom ( bazıları fiyat bazıları müşteri hizmetleri) maks aylık 450 500 civarında 50mb bile yeterli
  9. F

Çözüldü✓ Fotoğraftaki kablolama doğru mu?

Arkadaşlar merhaba. Evde eşyaların yerini değiştirirken internet kablosu koltuğun arkasındaydi. Hafif bantlar kalkmisti. Bende değiştirmek için komple soktum. Ancak bu şekilde gördüm. Bu normal mi. VDSL var. Siyah olan dış hattan geliyor.
  10. F

PPPoE kullanıcı ve şifreyi nereye gireceğim

Netspeed geçiş yaptım ancak verilen şifreyi ve kullanıcı adını nereye gireceğini bulamadım. 192.168.1.1 yaptım admin diyerek giriş yaptım WAN bölümüne geldim ancak burda gösterilen yere girdiğimde kırmızı yazan hatayi aldim
  11. F

1 günlük monitör de arızalar değişim mi garantiye mi gönderirler?

Geçen yıl Lenovo y-27 30 monitör satın almıştım. Hoparlör bozuk diye garantiye gönderdim DOA raporu ile değişim yapılması gerektiğini söylediler. Bugün yeni monitör geldi. Ve 1 ölü pixel ve bunda da hoparlör bozukluğu var. Sizce garantiye mi gonderirler yoksa değişim yaparlar mı??
  12. F

DOA belgesi hakkında da bilgi almak istiyorum

Nisan 2024de Lenovo y-27 30 monitör satın almıştım. Monitör de ekran ile alakalı herhangi bir kusur yoktu ama dahili hoparlörde net belli olacak şekilde ses bozukluğu vardi. Bende kargo ile İstanbul BDH bilişim garantiye gönderdim. Bugün 8. Gün teknik destek ekibi DOA raporu verildiğini tamir...
  13. F

Taahhütsüz internet sağlayıcı önerisi

Normalde gigaspeed kullanıyordum. Ancak 280tlden 490 gibi bir ücret çıkardılar. Bundan daha ucuz VDSL 35mb olan bir sağlayıcı biliyor musunuz
  14. F

Kpss için tablet önerisi

Arkadaşlar kalemi olan şarjı biraz dayanıklı olan bir tablet önerir misiniz. Bütçe 15k ama biraz daha üstüne çıkabilirim
  15. F

Format atacağım steamde ki oyun save dosyamı nasıl yedekleyebilirim

Bilgisayarıma format atacağım ancak steam paylaşımlı hesaptan GoW Ragnarök oynuyorum. Save dosyasını koruma yolu var mı ?
  16. F

Çözüldü✓ Bios sıfırladım mavi ekran alıyorum.

Bit önceki konu da wi-fi ile sıkıntı yaşadığımı dile getirmiştim. Çözümler de bios defualt ayarlarına alınmasını önermişlerdi. Öyle yaptım ancak mavi ekran alıyorum. Format atmak istemiyorum önemli fotoğraflarim var. Önerileriniz nedir
  17. F

Laptop Wi-fi kartım bozuk mu ? Wifileri görmüyor.

5 gün önce sıkıntısız şekilde bilgisayarı kapattım ancak sonraki gün tekrar açtığımda wifi bölümü komple olmadığını fark ettim. Sürücüleri sıfırlayıp indirip kuruyorum bir şekilde çalışıyor ancak bilgisayar kapanmadıktan sonra wifi tekrar gidiyor. Modem uzak yerde kablolu da kullanamıyorum...
  18. F

Paparadan para çekemiyorum.

Bildiğiniz üzere paparaya kayyum atanmıştı. Şimdi kendi ibanima para transferi yapmaya çalıştığım da aşağıdaki hatayı alıyorum. Para çekebilen var mi?
  19. F

Easycepten telefon alınır mı

Arkadaşlar taksitli telefon almam lazım ve şuan mantıklı olan easy cep gibi görünüyor. Daha önce alışveriş yapan var mı? Sıkıntısı olur mu
  20. F

Takas düşünüyorum mantıklı mı

Arkadaşlar kendi laptobumu satıp masaüstü alacaktım. +1k 2k verip takas etmek mantıklı mı? Diğer satıcının garantisi yok. İki cihazında özelliklerini koydum.
Geri