Arama sonuçları: *

• Users: mszeyrek
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mszeyrek

Deathloop başlangıçta çöküyor

Oyuna giremiyorum driverlar falan güncel internette araştırdım ama çözüm bulamadım. O kadar para verdim oyun açılmıyor.
  2. mszeyrek

İnternet sitelerine bağlanamıyorum

Çoğu internet sitesine bağlanamıyorum (neredeyse hiç birine) bağlanamıyorum. İndirme vb yapabiliyorum nadir sitelere bağlanabiliyorum (speedtest-da forum gibi) örnekler youtube öbür tüm siteler
  3. mszeyrek

İyi işlemcili 8k civarı laptop önerisi

Mühendislik için kullanılıcak şunu düşündüm https://www.itopya.com/msi-bravo-15-a4ddr-243xtr-r7-4800h-8gb-ddr4-rx5500m-gddr6-4gb-512gb-ssd-156-fhd-144hz-dos-notebook/ Öneriliriniz nedir?
  4. mszeyrek

120-130 TL tws kulaklık önerisi

Kardeşime alacağım doğum günü için. Önerileriniz nedir? Bütçenin üstüne çıkamam.
  5. mszeyrek

Ps4 satsam ne kadara gider?

Şöyle bir PC ilanı ver letgoda. 7k diyor buna. Benim ps4 slim 1tb iki dualshock V2. Psde glitch oldu plus olmadan online oyun oynanabiliyor. (Hesabın e postasini şifresini değiştirip hesabı da beraber vereceğim) Hesaptaki oyunlar NFS rivals star wars battlefront Gta v Rdr2 Ltou...
  6. mszeyrek

Kulak içi kulaklık önerisi

Şu an aklımda c100SI ve t110 modelleri var hangisi daha iyidir? Veya bu bütçede başka öneriniz var mı?
  7. mszeyrek

6000tl civarı laptop önerisi

Cad programları ile çizim yapılacak işlemci odaklı olması gerek şu ikisini düşündüm...
  8. mszeyrek

[Rehberimsi] 5600x-3060ti/3070/3080 kaliteli sistem toplama (ışıklı misikli)

Şöyle bir konfigürasyon düşündüm (belki 1-2 aya ben de alırım) Sistemi kaliteli parçalardan seçtim ve tamamen RGB sync ile kullanılabilir. Stoklar aşırı değişken olduğu için link bırakmıyorum Anakart olarak 2 tane argb girişi olan b550m mortar wifi seçtim Bluetooth (yanılmıyorsam 5.0) ve...
  9. mszeyrek

Pny gaming rtx 3070 6500tl

3070 almayı planlayanlar vardır belki diye diyorum pny normalde profesyonel ekran kartlarının (quadro vb.) modellerini çıkarıyor ama bazen gaming serileri de oluyor bu fiyata 3 fanlı iyi soğutmalı bir 3070 stok sıkıntısı da varken iyi bence (bu fiyata satılan 3060ti lar var) link...
  10. mszeyrek

19.00-21.00/22.00 arası forumda büyük yavaşlama

Farketmissinizdir heralde yoğunluktan dolayı forum bu saatlerde aşırı yavaşlıyor bildirim iconuna bastıktan 10-30 (evet çok değişiyor) saniye sonra açılıyor mini menü mesela yeni konu aç derken bile çok fazla bekledim. Server tarafı ile mi ilgili bilemem ama çok irite edici bir şey. Eğer...
  11. mszeyrek

5600x 3070 sistem toplama 12.692tl (biraz daha ucuz olabilir)

13.238 TL ediyor https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600x-alti-cekirdek-3-70-ghz-fiyati,874451068.html https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-geforce-rtx3070-eagle-8g-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-37554...
  12. mszeyrek

Neden şu an yüksek bütçe sistem toplanmamali (ve neden herkes topluyor

(konuyu telefondan yazıyorum yazım hatası vb olursa kb.) Şu an yeni nesil kartlar ve işlemciler stoklara girmiş gibi görünse de tam anlamıyla değil. Neden mi çünkü yurtdışında kartları kendi fiyatından alıp fahiş fiyatlara satan scalperlar (tr sini bilmiyorum) var peki burda scalper yok mu...
  13. mszeyrek

8725 TL 3060ti sistem (10400f)

kasayı forge 100m de yapabilirsiniz 30tl fark var bu 4 fanlı diye atıyorum kasa n11de 10tl falan daha ucuz ama tek stok var. https://www.trendyol.com/corsair/vengeance-2x8gb-3000mhz-cl16-siyah-cmk16gx4m2d3000c16-p-4262419?boutiqueId=411304&merchantId=105219&gads=true...
  14. mszeyrek

Öneri 200tlye modem önerisi

200tlye alınabilecek modem. (Vdsl2 desteği olması gerek)
  15. mszeyrek

DA forum mobilde bildirim almak.

Mobil cihazıma bildirim gelmesini sağlayabilir miyim? Bir yolu var mı? Forumun mobil tarafına yeniyim. (Pcm gg)
  16. mszeyrek

Bu laptop (predator trinity 500) 6 sene oyun oynatır mı?

https://www.amazon.com/Acer-Predator-PT515-52-73L3-i7-10750H-Dual-Channel/dp/B08CNLPDXV/ref=mp_s_a_1_5?dchild=1&keywords=2070+super+laptop&qid=1603211319&sr=8-5 Dün bur konu daha açmıştım alması mantıklı mı diye çok cevap alamadım ama iyi bir laptop olduğundan nereydese eminim özellikle ince...
  17. mszeyrek

Öneri 1500-2000 dolar laptop önerisi

Yurtdışından alınacak o yüzden laptop olacak ve en az 2070 süper düşünmek istiyorum. 3 haftaya kadar alınır sanırım belki 2 hafta öyle bir şey işte şunu düşündüm ben...
  18. mszeyrek

Öneri Mutlaka denenmeli: Dead cells

Bu oyuna hem ps4de hem mobilde sahibim (ps now ile bedava idi) ve gerçekten denemeye değer bir oyun özellikle sistemi olmayan insanlar için harika. Mobilde sadece 25tl ve kontrolleri oldukça rahat. Ayrıca bluetooth gamepadi bağladığınızda tamamen konsol arayüzüne geçiyor. Tabi oynaması da rahat...
  19. mszeyrek

Android Xiaomi redmi note 9 pro inceleme (6/64)

3 gün önce aldım telefonu Elime ilk aldığımda bir pişmanlık yaşamadım değil. Nedeni telefonun çok büyük olması tek elle kullanım için asla uygun değil telefon ince de değil. Hele de kutudan çıkan kılıfı takınca çok kaba oluyor. Kamera: Kamerada bir kaç fotoğraf çektim denemek amaçlı...
  20. mszeyrek

İss önerisi (ttye naletler)

Türk telekom altyapısı üzerine alyapı 75-85 mbit destekliyor. TT çok kötü ama taahhütüm var nalet bişi taahhüt mesela türknet cayma bedelinin 120tlsini ödüyor cayma bedelinin bir kısmını veya tamamını ödeyen firmalar nelerdedir vodafone ve superonline alyapısı sorgulayacağım şimdi Bağlantı...
Geri