Kardeşim ryzen 3200g li apu sistem kullanıyor, tek 8 gb 3200 mhz ram takılı anakartta artık 8gb ram yetersiz kalıyor bundan dolayı 1 adet daha ram alıcağım. 8gb takılıyken yeni 16gb lık ram mi takmalıyım yani 8+16 olucak şekilde yoksa 8gb ram alıp 8+8 olarak mı kullanmalı, fiyat olarak 16 ve 8...
bilgisayara yeni format attım Ryzen 3 3200G işlemcimin driverını kurucam fakat pc hata veriyor nasıl çözebilirim iki farklı driver denedim ikisindede aynı hatayı aldım
Dostlar iyi geceler bilgisayarıma ikinci bir harddisk taktım ve bu harddiskde işletim sistemi kuruluydu bilgisayarı açtığımda yeni harddiski çalıştırıyor fakat ben kullandığım harddiski açmak istiyorum nasıl yapabilirim
Harddiski çıkardım bu sefer de bilgisayar açılmıyor hata veriyor nasıl...
Dostlar merhaba yeni pc topladım anakart olarak B450m s2h aldım cpu pin girişi 8 pin miş fakat benim elimde olan psu da 4 pin giriş var taksam sorun olur mu yada n esa yapmam gerekiyor yeni psu almak zorundamıyım?
Ryzen 3 3200G işlemcisini satın aldım ekran kartı alana kadar apu olarak kullanıcam fakat anakart olarak ne alıcağımı bilmiyorum bütçem pek fazla yok anakart olarak ne almamı önerirsiniz? (diğer tüm bileşenler elimde mevcut)