Arama sonuçları: *

• Users: scarpius
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Mavi ekran sonrası pc açılmıyor

Sabah pc yi açtım ve oyun oynamaya başladım oyunun ortalarındayken bi anda mavi ekran çıktı ve pc kapandı.Tekrar açtığımda kasa çalıştı fakat görüntü gelmedi.Bende tekrar denedim ama bu sefer kasa çalışmadı.Kasa da güç yok sanırım,bu sorunu nasıl çozebilirim?
  2. S

Yardım İslemci fan ayagi nasil çikarilir

Arkadaşlar geçenlerde lg775 fan sipariş etmiştim ve bugün geldi,açtım kutuyu fakat ayaklardan 1 tanesi ufak bi kırılma yaşamış.Aradım fakat geri dönen olmadı henüz,bende olmadı yeni ayak sipariş ediyim dedim,ama önce çıkarıyım dedim ve bir türlü çıkmıyor.Böyle takmam bi sorun yaratırmı...
  3. S

Sisteme görüntü gelmiyor

Arkadaşlar işlemci değiştirirken bi şekilde sokete termal macun geldi,fakat iğne yardımıyla aldım,büyüteç le de baktım herhangi bir kalıntı gözükmüyordu.Sonra yeni işlemci taktım ama bu sefer de ekrana görüntü gelmiyor.Sistem çalışıyor.
  4. S

Sokette termal macun var

Arkadaşlar bundan 1 ay önce flan termal macun sürmesi için bise stok fani değiştirmesi için pc ti Bilgisayarciya götürmüştük.Bugün yeni işlemci takarken macunların soketin etrafındaki metal kısımda olduğunu gördüm.Kulak çubukla temizlemek istedim ama işlemciyi çıkarınca macun dan ufak bir kısım...
  5. S

Öneri 2.el alınabilcek laptop

Arkadaşlar öncelikle merhaba,konuya gireyim. Yaklaşık 7 8 yıllık i7-3632qm,radeon hd 7670m ekran kartlı bir Laptopumuz vardı.2 hafta önce ekran kartı artık milladını doldurduğunu anladık artık,ekran kartı önce çipset arızası çıkardı sonra da tabi görmedi sistem kartı.Babam da eskisi gibi 4bin 5...
  6. S

Gtx970 ve gtx960 ın fiyatı nedir?

Bu iki ekran kartından birini almak istiyorum.Ama 4GB modellerini.Piyasada kaça bulabilirim bu kartları.Satan birisi var ise iletişime geçebilir benimle.
Geri