Arama sonuçları: *

• Users: Stoler
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

OBS VİDEO SORUNU HAKKINDA

OBS DE VİDEO ÇEKERKEN (VALORANT) HİÇ BİR SIKINTI YOK OYUN ÇOK AKICI FAKAT VİDEODA ÖYLE AKICI OLMUYOR DİĞER YOUTUBEDAKİ VİDEOLAR GİBİ AKICI OLMUYOR NEDEN OLABİLR ?
  2. S

En ucuz 1155 pin anakart önerisi

Arkadaşlar marka önemsiz bulabildiğiniz en ucuz işlemci linkini bırakablirmisniz
  3. S

Fiyat PerformansModem önerisi

ortalama 300tl bütçeyle modem önerisi antenli olursa güzel olur şahen ben asus vdsl düşündüm
  4. S

Toplama pc önerisi

arkadaşlar ortalam 3klık önerceğiniz sistem varsa yazabilirmsinz
  5. S

asus rx570 4gb OC görüntü alamıyorum

arkadaşlar elimde i5-2540m işlemci esonic hm65mcl2 anakart 8gb ram 250w psu var buna rx570 taktıgımda hiç bi şekilde görüntü alamadım neden olabilr ya lütfen yardımcı olun
  6. S

Ekran kartı karşılaştırması

saphire rx460 2gb vs asus gtx 660 2gb overclock hangisi daha iyi beyler bilgilendirirmisinz
  7. S

Anarkart a uygun işlemci önerisi

Esonic HM65MCL2 989Pin 2. ve 3. Nesil Mobil Anakart anakartım böyle geçiyor internette şuanda kullandığım işlemci İ5-2540M CPU 2.60 GHz diye geçiyor şuanda kullandığımdan daha iyi fark yaratabilcek orta düzey işlemci önerilerinizi bekliyorum
  8. S

Monitör de 144hz alma hakkında

Arkadaşlar ekran kartımda 3 tane giriş var hdmi vga dvi-I 144hz alma şansım yokmu şimdi benim
  9. S

Monitör bağlantı kablosu hakkında

Arkadaşlar selam Dün yine bu vakitler burda bi konu açmıştım 144hz monitörde 144hz alamıyorum diye zaten hdmi ile maks 120 hz alınıyormuş bende maks 120 hz alabildim şimdi ise sorum şu dvi kablosu ile 144hz alınabiliyormu bi arkadaşım alınıyor demişti bide size danışayım dedim herkese yorumu...
  10. S

Sistemde Değişiklik önerisi.

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar elimde şuanda şöyle bi sistem var Anakart:Esonic HM65MAL İşlemci:İntel İ5 2540M CPU 2.60HZ RAM:8gb Ekran Kartı : Gtx 550ti Sistemin çok iyi olmadığını bende biliyorum fakat oynadığım 2 3 oyun var zaten sizce çok bi bütçe harcamadan güzel bi değişiklik yapma...
  11. S

Monitör de 144hz alamıyorum?

Merhabalar bugün incehesapdan almış oldugum gamepower 144hz monitör geldi fakat yenileme hızında hala 60hz yazıyor nedeni nedir ? (bağlantım hdmi)
  12. S

Monitör kargo süresi

Az önce incehesap sitesinden gaming gecesinde bu monitörü aldım sizce tahmini ne kadar sürede gelir? Gamepower GPR27C1MS144 27'' 1ms 144Hz FreeSync VA Panel Curved Monitör
  13. S

Monitör de Ölü pixel

Arkadaşlar selamlar bilmediğim için soruyorum da n11 de bazı 144hz monitörler normalden biraz daha ucuza satılıyor 2 yıl garantili fakat 1-3 ölü pixel bulunmaktadır yazıyor sizce alınır mı çok bi etkisi olur mu
  14. S

Monitör nereden alınmalı

Arkadaşlar selamlar yarın İncehesap gaming gecesinden 144hz monitör almayı düşünüyorum bütçem ortalama 1500 eğer oradan bişey denk getiremessem sizce hangi siteden almalıyım öneriniz varmıdır
  15. S

GTX 750 Ti için 144 Hz 24" vs 27"

Arkadaşlar ekran kartım ASUS GTX750 Ti, 144Hz monitör alacağım. Oynadığım oyunlar LoL, CS:GO ve Valorant fakat korktugum nokta şu; 24Inc almayı düşünüyorum fakat 27Inc alırsam ekran kartını zorlama gibi bir şey olur mu ögrenmek istiyorum. Monitör önerilerinizi de bekliyorum. arkadaşlar bir de...
Geri