Arama sonuçları: *

• Users: vgaterian
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. vgaterian

Laptop önerilerine açığım bütçe max 35

Arkadaşlar merhaba laptop almayı düşünüyorum iş için sunumda vesaire kullanılacak oyun oynamam fazla ama photoshop için kullanabilirim bütçe 30 35 taksitli almayı planlıyorum max 40 olur Abdullah beyin instada paylaştıklarından da olabilir mi önerileriniz nelerdir
  2. vgaterian

ERKEK KLASİK AYAKKABI ÖNERİSİ ARIYORUM

Arkadaşlar hazirandaki mezuniyetim için klasik bir ayakkabı arıyorum bütçem max 1000tl olacak şekilde. Siyah takım elbisenin altına giyebileceğim şık bir klasik ayakkabı arıyorum önerilerinize açığım
  3. vgaterian

seagate hdd aldım kazık mı yedim

arkadaşlar bunu 751 TL'ye amazondan satın aldım sizce ucuz mu pahalı mı iptal etmeli miyim
  4. vgaterian

Kısır Kediler için fiyat performans mama

Arkadaşlar 2.5 yaşındaki kedim için fiyat performans bir mama arıyorum durmadan zamlanan mamalar yüzünden kaliteli mamaları alamaz oldum sizin bildiğiniz ve paylaşmak istedikleriniz varsa şimdiden çok teşekkür ederim
  5. vgaterian

300 400 TL'ye AYAKKABI

Arkadaşlar selam günlük dışarda giymek için 300 400 tl bandında önerdiğiniz ayakkabılar nelerdir? ayak numaram 43 varsa link atarsanız sevinirim
  6. vgaterian

zamunda torrent yaşadığım sorun

arkadaşlar merhaba zamundadan assasins creed unity indirdim ama dosyalarda oyunun setupı yok yaklaşık 50 gb indirdim. oyunun nasıl kurabileceğimi bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi. torrenten çıkan dosyaların ssini ekliyorum
  7. vgaterian

200 250 tl bütçe ayakkabı

200 250 lira butcem var online da olabilir mağaza da ( ankarada yasiyorum ) gunluk kullanim icin sneaker onerilerinize acigim
  8. vgaterian

Modding windows 10 kurarken sürücü bulunamadı hatası

arkadaslar yeni laptopuma windows kurarken sürücü bulunamadı hatası alıyorum. boot menuden flaş diskimi gördüğü halde windows şimdi yükleye bastıktan sonra sürücü bulunamadı yazıyor. internette usb 2,0 kullanarak yapın yazıyodu 2 usb portu var ikisinide denedim yine de olmadı sizce ne yapmam gerekir
  9. vgaterian

6000 tl max butce ile uzaktan egitim laptop

Arkadaslar kardesim icin laptop almayi planliyoruz 6000tl butcemiz var kardesim oyun vs. oynamıyor sadece uzaktan egitim icin belki de ilerde photoshop yapmak icin kullanacak fiyat performans bir laptop onerebilir misiniz? Simdiden tesekkur ederim
  10. vgaterian

4000tl 6000tl araliginda laptop

Arkadaslar bu ay icerisnde sadece egitim amacli laptop almayi planliyorum oyun oynamayacağım. 4000 6000 bandında sizce benim icin en fiyat performans laptop hangisi olur. Oyun oynamayacagimi tekrar belirteyim oyuncu laptopu olmasına gerek yok. Simdiden hepinize tesekkur ederim
  11. vgaterian

max 6k bütçeye uzaktan eğitim için laptop

arkadaşlar max 6k bütçem var laptop almam gerrekli üni için oyun oynamayacağım sizce hangi laptopu almalıyım
  12. vgaterian

photoshop öğrenmek istiyorum

arkadaşlar photoshopla ilgilenmek istiyorum daha öncesinden hiç bir bilgim yok. bilgisi olanlar bu işi amatör olarak nasıl yapabileceğimi, hangi programı kullanabileceğimi anlatırsa güzel olur. Mümkünse program ücretsiz ya da crackli olursa çok iyi olur. Shop işlemlerini bilgisayardan yapmak...
  13. vgaterian

5000tl butce monitor dahil pc

Arkadaslar 5k butcem var monitor, klavye , kulaklik, hoparlor,mouse, wifi adaptoru dahil bir sistem ariyorum sizce ne almaliyim
  14. vgaterian

Uzaktan egitim icin laptopp

Arkadaslar uniye gidiyorum zoom ve okulun sistmeinde kullanabileceğim ucuz fiyatli laptop ariyorum oyun oynamayacagim ofis programlarri zoom ve okulun sistemi. Yaklasik 1000tl butce 2. El olabilir
  15. vgaterian

300 tl bütçe ile hdd arıyorum

300 350 tl bütçem var da3 teki 480 gb ssd yetersiz kalıyor fiyat performans olarak sizce neyi tercih etmeliyim
  16. vgaterian

6500 tl butceye laptop

Pek fazla oyun oynamiyorum arkadaslar uzaktan egitim icin genelde kullanacagim bir laptop ariyorum. Uni okudugum icin masaustu istemiyorum sizce f/p olarak ne alinabilir
  17. vgaterian

3500 tl ekran dahil pc

Arkadaslar max butcem 3500 ekran dahil bir pc ariyorum cs go oynuyorum asil amacim uzaktan egitim bana bir pc toplar misiniz fiyat performans
  18. vgaterian

7.500 butcem var ne yapmaliyim laptopp

Beyler cikabilecegim en yuksek butce max 7500 laptop lazim sizce piyasada en f/p laptop hangisi.
  19. vgaterian

turknete geçiyorummm

turknet 100mbps altyapıyı oturduğum yerde sağlıyor geçmeyi dusunuyorum davet kodu olan varsa atsın ikimizde yararlanalımm. birde turknet sizce mantıklı mı
  20. vgaterian

Da3 test sonuçları (r5 3500)

Arkadaslar da3 sistemim yeni geldi test sonuclari nasil sizce birde islemci sicakligina nerden bakabilirim bilmiyorum yardimci oluraaniz sevinirim
Geri