Arama sonuçları: *

• Users: Alex Mason
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Alex Mason

Tasarım uygulamaları çalıştırabilecek bir bilgisayar lazım

Herkese iyi forumlar, birkaç diş tasarım uygulamasını akıcı bir şekilde çalıştırabilecek toplama bir bilgisayar arıyorum bütçe 80k (+-10k) işlemci olarak i7 ram olarakda 64gb ram düşünüyorum önerileriniz nelerdir?
  2. Alex Mason

Iphone telefon kaplıyken sıfırlayabilir miyim?

Selam dostlar iyi forumlar iphone X kullanıyorum fakat yıllar boyu kullanmamın üzerine telefon artık şarj olmuyor. Önceki günlerde en azından açılıp şarjda saatlerce durmasına rağmen şarjı maks 2-3 artıyordu fakat dün telefon kapandı ve yaklaşık 20 saattir şarjda olmasına rağmen açılmadı...
  3. Alex Mason

25.000 ₺ Laptop Önerisi

dostlar 20-25K civarında laptop önerir misiniz ? birkaç bin TL bütçe yükselebilir Masaüstü istemiyorum 🙂
  4. Alex Mason

İnternetim Hiçbir Yere Bağlanmıyor !

Dostlar Turkcell kullanıyorum internetimde bir sorun neredeyse hiç bir siteye giremiyorum, oyun sunucularına bağlanmıyor Binance girmeye çalışıyorum hata veriyor neredeyse tüm yabancı sitelerde hata veriyor gta 5 oynarken social club a bağlanmıyor online giremiyorum diğer oyunlarda gine sunucuya...
  5. Alex Mason

5000-6000 ₺ Laptop Önerisi

Arada oyun oynıcağı Lol felan rahat kaldıran Laptop Önerisi lazım öneriler bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  6. Alex Mason

Türknet İnternet Ne Kadar Sürede Bağlanır ?

Hattımız Türknet Özgür İletişim 75 destekliyor bu paket 100 tl şuan hiçbir internet bağlı deil modem felanda yok bu interneti alsak ne kadar sürede bağlanır bide sadece 100 tl mi öderiz. Sadece 1 ay kullancaz.
  7. Alex Mason

Detroit Become Human androidimiz ölünce ne oluyor ?

Bi görevi yapıyordum ancak android öldü göreve baştan başlayıp androidin ölmediği sonu seçtim, androidin öldüğü sonu seçsem hikaye bitene kadar bir daha o androidle oynıyamıcak mıydım ?
  8. Alex Mason

Playstation 5 Fifa 21 Duakshock 4 algılamıyor

Dualshock 4 ü bağladım ama kontrolcüler kısmında göremiyorum. Çözümü bilen var mı ?
  9. Alex Mason

Windowstan değişik ses geliyor

Dınn diye ince bir ses gellip duruyor. Bunun nası kapatabilirim. 1621838526 3.18 saniyeyi açın
  10. Alex Mason

R6 ALT Tab yapınca oyun gidiyor.

Oyunu açıyorum oynanıyor ama ayarlardan windowsed windowsed fullsceen felan yapmaya çalışınca veya atl tab atınca oyun tamamıyla donuyor ve siyah ekran geliyor ardından görev yöneticisinden bakıyorum CPU kullanımı yüzde 0 da çözümü bilen var mı ?
  11. Alex Mason

Müstakil eve nasıl fiber kablo çektirilir mi ?

Şuan turkcell 50 Mbps fiber kullanıyoruz müstakil eve fiber kablo çekimi için kime başvurcaz ? @alpolojix / Leroxy
  12. Alex Mason

Ekran kartını boost clockta nasıl kullanıcam ?

Ekran kartı CPU-Z de base hızı 960 MHZ boost clock hızı 1124 MHZ oyunlarda 880 MHZ civarında çılıp 72-73 derece oluyor ben nasıl bunu 1124 MHZ yapabilirim.
  13. Alex Mason

Dolandırılmış Olabilir Miyim ?

Ekran Kartımın Yavaş çalışması üzerine konu açmıştım termal macun değiştirin demişlerdi. Bugün bilgisayarcının yanında gittim bilgisayarı verdim termal macun değişcek dedim adamlar tamam dedi. 1 saate aradılar beni işlemler tamamlanmıştır diye gittim aldım pc 145 TL hesap verdiler neyse ödedim...
  14. Alex Mason

Ekran Kartı MHz Oyunda Düşüyor

Call Of Duty Cold War oynarken değerleri açayım dedim ekran kartı 764 MHz lerde gezerken kendi kendine 400 MHz lere iniyor sıcaklık sabit 76 C bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?
  15. Alex Mason

14.000 ₺ bilgisayar Önerisi

14.000 ₺ gibi bir bütçe var bu bütçe ile en iyi sistem hangisi olur. Ekran kartlarının fiyatlarından dolayı laptop almak daha mantıklı gibi yoksa güzel masaüstü bilgisayar varsa önerir misiniz.
  16. Alex Mason

Yardım Windows 10 Port Açamıyorum

Superonline modem kullanıyorum 1 ay önce modem değişti normalde Dosyalar/Ağ/Modem Adı/Sağ Tık/Özellikler/Ayarlar/Ekle Kısmından port açabiliyordum ama modem değiştikten sonra orda port açmaya çalıştığımda ekledikten sonra otomatik olarak siliniyor port bende çözüm olarak modemden açmayı denedim...
  17. Alex Mason

300-400 ₺ Arası Güzel Mouse Önerisi

Görüntüsü güzel olsun. Optiği Güzel olsun önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  18. Alex Mason

Yardım CS:GO Davet Etme Sorunu

CS:GO da kimseyi lobime davet edemiyorum davet alıncada kabul edemiyorum çözümünü bilen var mı ?
  19. Alex Mason

steelseries neon rider mousepad nerde satılır.

https://tr.steelseries.com/gaming-mousepads/qck-prism-xl-neon-rider bu mouse pad nerde satılıyor bilen var mı ben bulamadım hiçbir yerde
  20. Alex Mason

İnternetim İyi Ama Gün Geçtikçe Ping Artıyor

Dostlar Superonline Fİber Kullanıyorum Kablosuz Bağlantıda 50 Mbps, Kablolu Bağlantıda 100 Mbps Alıyorum Speedtest'te 18-20 ping arası oluyor bundan 2 ay önce internet çok kötü seviyelere gelmişti ardından teknik servisi aradık eve yeni bir modem gönderip kurulumunu yaptılar. İnternet, Ping...
Geri