Arama sonuçları: *

• Users: BZORLU
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

MSI Mag Forge M100R RGB fanları oyuna girince yanıyor

Merhaba, Yaklaşık bir yıl önce MSI MAG Forge M100R kasa satın aldım ve ilk başlarda herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak son üç aydır, kasanın ışıkları yalnızca ağır bir oyuna girdiğimde yanıyor. Bilgisayarı açtığımda ışıklar yanmıyor, ama örneğin Metro Exodus gibi grafik açısından yoğun bir...
  2. B

Ryzen 5 5600 bios ayarları nasıl olmalı?

R5 5600 3.5 GHz çalışıyordu. Forumda konu açtım BIOS ayarları yapınca 4.5 GHz çalışacağını söylediler. Yeni bir kule tipi soğutucu aldım. Core Performance Boost açtım. Başka bir ayar yapmam gerekiyor mu yoksa böyle kalması yeterli mi? İşlemci: R5 5600. Anakart: Gigabyte B450 S2H. Kule tipi...
  3. B

Ryzen 5 5600 için hangi ekran kartını tercih etmeliyim?

Arkadaşlar merhaba 1 ay sonra ekran kartı almayı düşünüyorum. Aklımda belirli ekran kartları var hangisini tercih etmeliyim. 4070: Bütçemi zorlayıp 4070 alabilirim ama darboğaz sıkıntı olur mu emin olamıyorum. 1080p için bu kartı almaya gerek var mı? 4060ti 16gb: 16gb versiyonu çok iyi ama...
  4. B

Yeni gelecek olan 3060 için 600w PSU yeterli olur mu ?

Herkese iyi günler yeni gelecek olan 3060 ekran kartını almayı planlıyorum. https://www.itopya.com/thermaltake-v200-600w-80plus-3x-pure-plus-rgb-fanli-midtower-gaming-kasa-6/ bu kasa ve psu modelini kullanıyorum sizce yeterli olur mu ?
Geri