Arama sonuçları: *

• Users: Faveouls
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Faveouls

Goodbyedpi - NextDNS - YogaDNS Kullanınca Twitter'da Müstehcen İçerikler Çıkıyor

Selam dostlar, bu dnsleri kullanmadan önce Twitter'da 1 kez denk gelmedi müstehcen içerikler. Şu dnsleri kullandıktan sonra saçma sapan içerikler geliyor ki takip ettiğim hesaplar ve baktığım şeyler gündem konuları. Sizde de böyle bir durum var mı? Kullanma derseniz de o zaman twitter'a...
  2. Faveouls

VGB Hub VXE R1 Mouse'u Görmüyor

Durum bu şekilde wireless, kablolu ve bluetooth. Hiçbir şekilde görmüyor mouseyi. Win11 kullanırken problem yoktu win10'da algılamıyor. ÇÖZÜLDÜ: ATK V HUB ÜZERİNDEN ERİŞİM SAĞLADIM @halo44 'e teşekkürler. ATK V HUB
  3. Faveouls

Millenicom'a Kaydolacağım Promosyon Kodu Olan Konuya Yazabilir

Promosyon kodu bir diğer kullanıcının kodu ise paylaşabilirsiniz ilk yazanı gireceğim.
  4. Faveouls

Format Sonrası Yavaş Yavaş Fps Kaybı Yaşıyorum

Selam dostlar, sıfırdan windows kuruyorum ve benim için klasik olan uygulamaları/oyunları indiriyorum. Oyunlarda 400 fps alıyorum 1 hafta sonra bu 200-300'e düşüyor. Her seferinde böyle, oyunlarda testleri hep aynı koşulda yapıyorum arka plan uygulaması vs. hep birebir aynı. Sizce bu neden...
  5. Faveouls

North Bayou Nb F80 Almayı Düşünüyorum Ürün Nasıl?

Ürün linki: North Bayou NB F80 (1350TL) Selam dostlar elimde vesa uyumlu MSI 256F var, yukarıda paylaştığım monitör standını almayı düşünüyorum şu an siparişi geçecektim bir de size sormak istedim. Ürün nasıldır, bilgisi olan var mı acaba. (Ürün geldi kurulumunu yaptım cidden fiyatına göre çok...
  6. Faveouls

Masaüstüne Otomatik Olarak ''debug.log'' Oluşturulmuş

Debug.log adında otomatik olarak not defteri oluşturuyor bilgisayar. İçerisinde de bu tarz crash metni var, sebebi nedir bunun bilen birileri var mı?
  7. Faveouls

MSI MAG 256F 24.5'' Nasıl Bir Monitör (4.299TL)

MSI MAG 256F 24.5'' monitör nasıl arkadaşlar, ITOPYA'da fiyatı bayağı uygun genele göre almayı düşünüyorum ama karar veremedim henüz. OLED monitör alana kadar idare etsin yeter fazlasına gerek yok.
  8. Faveouls

Alt+Tab atınca saniyelik takılma oluyor

Selamlar dostlar, herhangi bir fullscreen ya da borderless olarak oynadığım oyunlarda alt+tab attıktan sonra saniyelik bi takılma oluyor mouse falan takılı kalıp geri geliyor hemen. Sistemi kuralı daha 3-4 gün kadar oldu ve ilk baştan beri böyle. Windows 11 kurdum, anakartım kendi programını...
  9. Faveouls

PC Restart Süresi Olması Gerekenden Uzun Sürüyor

Selamlar, imzamda belirtmiş olduğum sistemi kullanıyorum. Restart attığım zaman en az 1 dakikada falan açılıyor, normalde şu sistemin 5-10 saniyede açılması gerekiyor. Sizce sebebi nedir biosdan sadece rami EXPO 6000Mhz'e aldım -25 negative verdim işlemciye de.
  10. Faveouls

Öneri 27'' 2K Monitör Önerisi

Maks. 14.000-15.000TL civarlarında 27'' 2k monitör bakıyorum. Aşağıdaki üçlüyü bulabildim şu anlık, sizlerin de önerisini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Monitörün ayakları önemli değil aparat ile masaya bağlayacağım. VESA uyumluluğu olsun yeter. Asus TUF Gaming VG27AQML1A -14.400TL Msi...
  11. Faveouls

Çözüldü✓ NZXT Fanı Takamıyorum Vida Yuvası Yok

Fotoğrafta da göründüğü gibi bu fanın vida yuvası yok, paketten ne vida ne vida yuvası çıktı. 2 tane almıştım elimde kaldı böyle, bilmediğim atladığım bir şey mi var anlamadım. Nasıl takıcam bu fanları. Kasam da NZXT, kasa üzerindeki mevcut fan ile aynı bu fan. Kasadaki fanda kendi yuvası var...
  12. Faveouls

30-35.000TL Bandında Laptop Önerir Misiniz?

ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR-LP036 MSI THIN A15 B7VE-076XTR Bu iki laptop'ı buldum ama MSI'da dahili hoparlör yokmuş sanırım o biraz sıkıntı. Bu tarz min. 4050 ekran kartlı laptop önerebilirseniz sevinirim.
  13. Faveouls

RYZEN 7 9700x DDR5 Sistem Topluyorum, Sistem Uyumu Sizce Nasıl?

Parçalar: Ryzen 7 9700x Gigabyte RX7600 MSI B650 TOMAHAWK Wi-Fi(Aldım) Patriot Viper 2x16GB 6000Mhz CL30 KC3000 1TB m.2 Raijintek Cratos 850W 80+ Gold(Aldım) NZXT H5 Flow Bu sistemin ekran kartını 5070TI...
  14. Faveouls

Yardım İş Yeri İçin Webcam Önerisi İstiyorum

İş yeri için webcam lazım öğrencilerin fotoğraflarını sisteme yükleyeceğiz. Biraz araştırdım Logitech C505e, Logitech Brio 100, Asus C3 modellerini buldum fiyat olarak uygun ve işe yarayabilecek. Sizin tavsiyeleriniz nedir 2000TL'e kadar.
  15. Faveouls

Yardım Yurt Dışı Ryzen 7 5700X3D Aldım Bir Problemi Var Mı Yardımcı Olur Musunuz?

Yurt dışı ürün olarak paramgüvende ile aldım. Normal fiyatı 8000TL, param güvende ile 6000'e aldım. Sıfır ürün kullanılmamış. Şu an elimde termal macun yok, termal macun sipariş ettim ve gelene kadar kontrol edemeyeceğim. Dışına bi damga vurulmuş, Çin vs. tarzı bir ülkenin damgası gibi. Dış...
  16. Faveouls

Öneri Ryzen5 5600'den 5700X3D'e Geçiş Yapıyorum O.C VS. Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

Merhabalar, Sahibinden Param Güvende ile 6000TL'e sıfır TRAY Ryzen 7 5700X3D(Yurt Dışı ürün) satın aldım. Normalde kendi kullandığım 5600'e PBO yapıp kullanıyorum. Bu X3D işlemcilerde sanırım O.C yapılmıyormuş, sadece BIOS üzerinden boost açılıyormuş. Bu konu hakkında bilgi almak istiyordum...
  17. Faveouls

Öneri Ryzen 5600'den Ryzen 5 5700X3D'e Geçilir Mi?

Elimdeki Ryzen 5 5600'ü 3000TL'den satıp, 5000TL daha koyup 5700X3D'e geçiş yapmak istiyorum. Böyle yapacağına direkt AM5 sisteme geç demeyin şu an öyle bi bütçem yok. Sizce 5700X3D'e geçmem mantıklı mı. Genelde işlemci ağırlıklı şeyler yapıyorum.
  18. Faveouls

Öneri HyperX Cloud II İçin Mikrofon Önerir Misiniz?

Bende eski model HyperX Cloud II var, HP değil de kingston yapımı olandan. Mikrofonu yok, internetten araştırdım biraz da sağlam bulamadım. Sizin bildiğiniz var ise HyperX Cloud II mikrofonu linki atar mısınız?
  19. Faveouls

PBO Acinca Bios Uzerinden Neleri Kapatmaliyim?

PBO ayarlamasi yaptim da aklima bikac bi sey takildi. PBO manuel olarak ayarladim ve su an aktif, bu acikken ''Core Performance Boost'', ''Global C-State Control'' ve ''AMD Cool&Quiet'' seceneklerini kapatmali miyim? ilk yaptigimda acik kullaniyordum fakat tam verim alamadigimi dusundum ve icime...
Geri