Arama sonuçları: *

• Users: james baba
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. james baba

gtx 1050ti oc nasıl yapılır ?

1050ti nasıl oc yapabilirim sistem arkadaşımın
  2. james baba

bios guncellerken elektrik gidip geldi

arkadaşlar bios gunceliyodum elektrik gitti sistem acılmıyo nabmam gerek power tuşuna basıyorum fan rgb si calişiyo sonra 1 saniyede kapaniyo sistem acilmiyo kisacasi napmam gerek
  3. james baba

din sınavından 0 aldım

arkadaşlar din sınavından 0 aldım aileme nasıl solicem yada soyliyebilirim 1604338145 hic bieşy bilmiyodum dinsiz fln yazmayin
  4. james baba

okulda sinava girdim...

arkadaşlar okulda sinav oldum bugun hic bişey anlatılmadigi halde sadece canlı ders zaten bişey anlaşılmıyor 15 aldım cok mutluyum 05 alan 15 kişi var sınıfta max 50 alan var yani 9 sınıf ogrencisiyim suanda cok kotu oldum nedense ilk defa 15 aldım sınıfta max 50 alan 1 kişi var seviniyimmi...
  5. james baba

gamepower luna ses kartı ayarları nasıl yapılmalı ?

ses kartı ayarlarını nasıl yapmalıyım kulaklık: gamepower luna
  6. james baba

fazladan gta 5 hesabı olan varmı

arkadaşlar illahi vardir yani cok lazım cok istiyorum arkadaşlarım almış ama ben hasta oldum icin alamadim vermek isteyen varsa ozelden verebilir :)
  7. james baba

covid 19 olmuş olabilirmiyim

arkadaşlar 2 gunden beri baş agrısı ve halsizligim var covid 19 olma şansım yuzde kac
  8. james baba

1650 super driver guncellemesi sonrasında oyunda mavi ekran hataları

csgo gta 5 valorant forza horizon 4 rocket league payday 2 de test yaptim ve hep mavi ekran yedim ve ayrıca bilgisayarı acarken sapıtıyo nedense biosa flnda girmiyo ilk actıgımda kasmalar fln nasıl duzeltebilirim
  9. james baba

500tl red switch duzgun klavye onerisi

pisman olmamam gerek 500 tl 550tl olur max oneriniz nedir red switch olsun herkese teşşekurler şimdiden
  10. james baba

blue switch klavye red yapma

arkadaşlar yapılır mı? yapılırsa nasıl
  11. james baba

bu wd ssd sorunlumu

https://www.hepsiburada.com/wd-green-480gb-545-465mb-s-ssd-disk-wds480g2g0a-pm-HB00000JAER6?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-veri-depolama&gclid=Cj0KCQjw7Nj5BRCZARIsABwxDKIqJXaYk_IELSCCikpuNveq0U8MWOV5siKrYTw7DIenzHbWw6fmC00aAnZPEALw_wcB bu ssd de sorun varmıdır arkadaşlar
  12. james baba

i7 6700k rtx 2060 beslermi

arkadaşlar i7 6700k rtx 2060 beslermmi sizce
  13. james baba

micro atx kasa onerebilirmisiniz

arkadaşlar butce 500 600tl psusuz kasa micro atx ama en iyi secenek ne olur
  14. james baba

MSI DUKE GTX 1070 Ti ekran kartı iyi midir?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-temiz-msi-duke-gtx-1070-ti-8gb-garantili-839502448/detay arkadaşlar sizce nasıl alinabilirmi saticiya guvenebilirmiyim
  15. james baba

dostlar 8k en uygun laptop nedir

arkadaşlar 8k en uygun laptopu arıyorum sizce hangisi kusurati olabilir sıkıntı cıkmazz max 9.100tl
  16. james baba

butun cabalara ragmen yeni bilgisayarımı aldım

arkadaşlar 2 yılık hasret sonunda bitii yeni sistemimi aldim cok uzun seylerden gectim ama aldim sistemi yorumlarsanız sevinirim sistemi 9k gibi bi fiyata aldim sistem ozellikleri: cpu: ryzen 7 3700x gpu: rtx 2070 super galax ex gamer white bu oluyo yani...
  17. james baba

arkadaşlar bilgisayarı yeni aldim ama kasiyo

arkadaşlar 1 ay oldu su bilgisayarı alalı cok kasıyo eski bilgisayarımdan bile daha cok kasıyo driverlar kuruluyanlışlık yapmış olabilirmiyim sistem link...
Geri