Arama sonuçları: *

• Users: umutgorkem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

2. monitörü takınca sistem gidiyor

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda çift monitör yapmak istiyorum ancak ikinci monitörü takınca sistem gidiyor hiç bir şey yapılmıyor monitörler tek tek kullanılıyor ancak 2sini birden takınca olmuyor tek tek takmayı da denedim ancak olmuyor sistemim şöyle Asrock h110m dgs Sapphire Rx580 8gb...
  2. U

Ryzen 5 1600 asus 320m-k 2. el

Arkadaşlar bu işlemci ve anakarta 2. el kaç tl verilir ? Ne kadara almalıyım ?
  3. U

2133mhz anakarta 3200mhz ram

arkadaşlar merhaba 2133mhz destekli anakarta 3200mhz alsam sıkıntı çeker miyim ilerde anakart ve işlemci yükselticem 2133mhz ram ile 3200 mhz ramların fiyatı nerdeyse aynı bu yüzden 3200mh almayı düşünüyorum bir sıkıntı olur mu
  4. U

Yardım sağ ram slotuna takınca görüntü yok

Merhaba arkadaşlar bir sorunum var elimdeki sistemde 8b ram vardı güncel oyunlarda 8gb ram yetmiyor bunun için bir 8 daha aldım ancak ikisini takınca görüntü gelmiyor tek tek takınca görüntü geliyordu slotları tek tek denedim ilk kullandığım h110m d anakartın sağ ram slotu çalışıyor sola takınca...
  5. U

Yardım 2. Rami takınca çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda 8gb 2133mhz ramim vardı yükseltmek için artı olarak bir adet daha aldım ancak tek tek denediğimde çalışıyor 2. yi takınca çalışmıyordu tek tek slotlari denedim ilk slota takınca ekrana görüntü gelmiyor ancak 2. Slota takınca görüntü geliyor bu durumda...
Geri