Arama sonuçları: *

• Users: Wojoexe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Wojoexe

Monster Tulpar T7 alınır mı?

Arkadaşlar bu modeli almayı düşünüyorum, herhangi bir olumsuz yanı var mıdır? 3060lı bu fiyatlarda alternatif olarak bir Acer var sanırım HP victus istemiyorum. Acer a gittim baktım çok hoşuma gitmedi estetik olarak falan bide 17.3 olsun istiyorum ekranı. Bu modeli almak mantıklı mı bide size...
  2. Wojoexe

Şoka gelecek olan oyuncu koltuğu

Arkadaşlar şoka Rampage kl-r99 model koltuk geliyor. Sitesinden baktığımda oturma kısmının genişliği 33 cm yazıyor. Ama diğer modellerinde hep 45 cm. Bu yanlış yazılmıştır değil mi? Bide boyum 1.86 ama koltuğun tavsiye edilen Max uzunluğu 1.80 bu benim için çok sorun olur mu rahatlık anlamında...
  3. Wojoexe

SSDmin değerleri normal mi?

Arkadaşlar ssd modelim bu https://www.incehesap.com/xpg-sx8100-asx8100np-512gt-c-512gb-m-2-pcie-nvme-ssd-disk-fiyati-46066/?gclid=EAIaIQobChMIrauZkNO67wIVB4XVCh0JwADPEAAYAiAAEgIuRvD_BwE Alalı 8 ay oldu crystal testi yapayım dedim ne durumda diye. %80i dolu ssdnin zaten görsellerde de yazıyor...
  4. Wojoexe

İmzamdaki Tüm Donanımı mı Ne kadara Satabilirim?

Arkadaşlar imzamdaki bütün donanımı mı her şeyiyle satmak istesem ne kadara satabilirim? Bütün parçaların 1 buçuk sene garantisi devam ediyor yaklaşık olarak.
  5. Wojoexe

400 liraya bu klavye iyi mi?

https://www.itopya.com/aoc-gk500-outemu-red-switch-rgb-turkce-mekanik-gaming-klavye/ Arkadaşlar 400 liraya düşmüş nasıl sizce almalı mıyım? Bide monster pusat k3 pro mu yoksa bu mu daha iyi?
  6. Wojoexe

Max 600 TL Red Switch Klavye Önerir misiniz?

600 Liraya kadar en iyi f/p klavye hangisi arkadaşlar?
  7. Wojoexe

20-30 Lira Klavye Önerisi

Arkadaşlar klavyemi garantiye yollayacağım, ahım şahım özellik aramıyorum tuşlara bassın bide tek kullanımda çöp olmasın yeter 20-30 liraya idare edecek klavye önerir misiniz?
  8. Wojoexe

Rampage KBR90 Orion Tuş Basmama Sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba. Bilgisayarı açıyorum başlarda bir sorun yok youtubeda falan bir şeyler izliyorum yarım saat 1 saat kadar sonra bazı harfler basmamaya başlıyor. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor. Bunu daha önce yaşayan veya neden olduğunu nasıl çözüleceğini bilen varsa yardım...
  9. Wojoexe

Sabit yüksek ping sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba. Asıl olarak lol oyuncusuyum ve bildiğim kadarıyla türkiye sunucusunda ortalama ping değerleri 30 civarı. Ben vodafone fibernet kullanıyorum 100 mbit hızı var. Lol türkiye sunucusunda sabit 50 ms alıyorum. Bu değer 30 ms olanlarla aynı hissettiriyor sorun yaşatmıyor...
  10. Wojoexe

Resident Evil 7 Türkçe Yama

Arkadaşlar virüs falan olmayan güzel güvenilir bir türkçe yaması varsa link atabilir misiniz?
  11. Wojoexe

Pubg Mobile 30 Fps Sorunu

Arkadaşlar emülatörü kurdum ayarları 1080pye aldım falan filan ama 29 fpsi geçmiyor oyun bunu nasıl 60a çıkartıcam?
  12. Wojoexe

Pubg Mobile Nerden İndirilir?

Arkadaşlar tencent gaming buddy indireceğim ama bu site official site mi onu anlayamadım? https://syzs.qq.com/tk/
  13. Wojoexe

Bilgisayar kapalıyken kulaklığın ışığı yanıyor

Arkadaşlar daha önce konu açılmıştı bununla ilgili ama bulamadım o yüzden tekrar açıyorum. Gamepower kizaru kulaklık kullanıyorum. Bilgisayarı kapatınca powerdaki güç genede kesilmediği için rgbleri yanık kalıyor. Bunun çözümünü bilenler vardı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  14. Wojoexe

Pdf Dosyalarını Birleştirme

Arkadaşlar internetten bir başvuru yapacağım, evrakları tek pdf şeklinde istediler. Nasıl birleştireceğim pdf dosyalarını?
  15. Wojoexe

RDR2 vs RDR2 Ultimate Edition

Arkadaşlar aralarında 70 lira fark oluyor standart sürümüne göre. Ultimate edition ek olarak nelere sahip tam anlayamadım, 70 lira farka değer mi?
  16. Wojoexe

Red Dead Redemption 2 140 TL

Arkadaşlar rocket league den indirim kuponu geldi bugün. Rdr2 %33 indirimle şuan 200 tl, kuponu uygulayınca 140 TL'ye düşüyor. Oyunun çok iyi olduğunu biliyorum ancak pcye çıkalı 2-3 sene civarı olduğu için yakın dönemde daha fazla indirim gelirse boş yere para vermiş gibi hissederim. Sizce 140...
  17. Wojoexe

DA3 SİSTEM 3600x Özelleştirmesi

Merhaba arkadaşlar, Da3 Sistemini 3600x e özelleştirip 6000 TL'ye aldık az önce. Son halini bilmeyen varsa eğer kasa corsair spec delta oldu geri kalan aynı. Sizce fiyat iyi mi?
  18. Wojoexe

Donanım Arşivi 3 Sistemi Şuanki Haliyle Alınır mı?

İşlemci r5 3500 kasa corsair spec delta ve fiyat 5400 lira alınır mı arkadaşlar arkadaşıma tavsiye edeceğim ona göre?
  19. Wojoexe

r5 1600af vs r5 3500

Arkadaşlar r5 3500ü daha önce görmemiştim 1600afa göre performansı nasıldır? Arkadaşıma da3ü önereceğim ona göre.
  20. Wojoexe

Epic Games İndirim Kuponu

Arkadaşlar indirim kuponu muhabbeti bitti mi? Bugün birkaç oyun satın alacaktım ama kuponunuz bulunmamaktadır dedi.
Geri