Arama sonuçları: *

• Users: MozZ86
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MozZ86

(ÇÖZÜLDÜ)Cs2 steam topluluk arayüzünü nasıl aktifleştirim

cs2 de bişey alcam ama alamıyorum ve bu uyarıyı veriyor bu arayüz etkin gösteriyo ama yinede olmuyor nasıl yapcam bulamıyorum
  2. MozZ86

Ekran kartım csde %100 kulanıyor ne yapmalıyım

yeni kasa almışdım ve lol valo oynuyodum onlarda bu kadar ısınmıyodu cs girdim sesli çalışdığının farkına vardıkdan sonra %100 kulandığını gördüm oyunda bile değilim ana ekranda beklerken bu kadar kulanıyor (ordaki rakamlar alt tab atınca hemen değişiklik gösterdi) sıcaklığıda 80 90 larda filan...
  3. MozZ86

2k ya kablosuz mouse ne önerirsiniz

iyi günler arkadaşlar 2k civarı biraz aşşa yukarı oynaya bilir piyasaya da çok hakım değilim fps oyunları oynuyorum valo cs standart oyunları biraz bakdım a9 plus diyen mchose l7 ultra diyen de gördüm fiyata cidden değer uzun süre ve performansın güzel derseniz zorlarım. [H3 id=''][/H3]
  4. MozZ86

VALORANT da van9003 hatasını nasıl çözebilirim?

arkadaşlar yeni bilgisayar aldım valorantda giriyorum bu uyarıyı veriyor bakdım bikaç bişey denedim olmuyo yardımcı olabilirmisiniz
  5. MozZ86

Yeni bilgisayar aldım neler yapmam gerek ve windows 11 etkin değil ne yapmalıyım

yeni sistem aldım kurmaya çalışıyorum ama bunları diyo çözemiyorum bi kaç bişey denedim olmuyor ne yapmalıyın biri yardım ederse 10 numara olur
  6. MozZ86

Sistemim dar boğaz yaparmı yaparsa ne olur

aorus b450 elite rx570 r5 1600af 16gb ram sistemim bu psu gücü 500 veya 600 olması lazımdı hatırlamıyorum aman aman bütcem yok ama ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyorum asus rog 6650xt buldum 9k istiyor sizce almalı mıyım yada ne önerirsiniz işlemciyi de sonra r5 5600 olarak değiştirmeyi...
  7. MozZ86

1k 2k arası kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

piyasadan pek haberim yok baydır takip etmiyorum sizce ne önerirsiniz oyun için alcam valo cs gibi işte
  8. MozZ86

Hangi parçaları değiştirmeliyim

selamünaleyküm arkadaşlar sistem alamadım haliyle bende pcim az az parçalarını yükseltlyim diyorum şuanki sistem amd r5 1600 rx 570 gigabyte b450 aorus elite 8 8 16 gb ram 500gb ssd kafamdaki ekran kartını rx580 8gb değişmek sonra işlemci diye düşündüm sizce bu sistemde hangisini ilk ve ne ile...
  9. MozZ86

Çözüldü✓ hangi sistemi almalıyım?

https://www.gamegaraj.com/urun/asus-bond-5a-rx6600/ https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5 https://www.itopya.com/kuark-vilis-amd-ryzen-5-5600-gigabyte-rx-7600-gaming-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-r_h26735#kategori_10 arkadaşlar bu 3 kasa arasında kaldım bana fiyat performans pc gerek...
  10. MozZ86

Öneri rks newlight alınır mı? ve motor onerileriniz alabilirmiyim

arkadaşlar selamün aleyküm günüz iyi geçmişdir inşallah ben motar almayı düşünüyom ama maks 50k cıkabilirim daha ucuz olursa güzel olur bitane rks newlight buldum17k kmde 39k fiyatı sizce alınır mı? ve kronik sorunu falan varmıdır bu fiyatlara rahatca binebiilceğim motor onerirmisiniz.
  11. MozZ86

Çözüldü✓ Telefon kulalığı

Arkadaşlar ben telefon kulaklığı alcam ne onerirsiniz kulak içi kulak üstü fark etme oyun için alcam seskasmak için bütçe 150 TL civqrı
Geri