Arama sonuçları: *

• Users: Hasankrgvn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Amd wraith prism montaji

arkadaslar herkese iyi aksamlar. Ben 1 2 gündür wraith prism sogutucusunu almayi düsünüyorum ve alicam gibi fakat 1 sorunum var. Islemci pinlerini kirarim veya zarar veririm diye cok korkuyorum. Ilk tecrübem ilk bilgisayarim. Daha önce böyle bir gecmis olan varsa beni bilgilendirebilirmi...
  2. H

anakart secimi

merhaba arkadaslar. Incehesaptan güzel ve ucuza bir sistem bulmustum ve aldim fakat gelen anakart matx ti ve bu artik bana sıkıntı cikarmaya basladi bana önerebileceginiz hem güzel hemde uygun fiyatli bir am4 ATX anakarti varmidir acaba? Simdiden tesekkürler
  3. H

Anakartım ile soğutucu uyumu

merhaba arkadaşlar asus prime a320m-r-si modelinde bir anakartım var buna amd wraith prism souğutucu takmak istiyorum fakat rgb sinden emin olamadım acaba anakartımda böyle bir giriş varmı bakmadığım yer kalmadı o yüzden buraya soruyorum şimdiden teşekkürler.
  4. H

radeon software requires a system reboot to begin hatası

Arkadaşlar selamlar. forumda yeniyim ve dün ekran kartımın driverlarını güncelledim fakat bugün açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor. Sebebi ve çözümünü biliyormusunuz? Ekran kartım RX 550 4GB modeli
Geri