Arama sonuçları: *

• Users: ELVES27
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

10.000TL Ekran kartı tavsiyesi

Bir arkadaşım 10.000₺ bütçe ile 1080P için 3070 Ti 6700XT veya 3060Tİ baya bulunuyor bu bütçeye hangi model önerirsiniz. Kronik sorunlu uzak dur dediğiniz model var mıdır? GPU: NVIDIA GeForce GTX 680 CPU: Intel(R) Core(TM) i7-10700KF CPU @ 3.80GHz Bellek: 16 GB RAM Şu anki çözünürlük: 1920 x...
  2. E

Öneri Kulakiçi kulaklık önerisi 2,5-3k

Merhaba; Masaüstü sistemim için kulak içi kulaklık arıyorum MSI B550A pro ana kartımda bluetooth desteği yok mümkünse wireless veya kaliteli bluetooth aparatı ile önerir yapar mısınız. Kulak içi Yatağa uzanıp rahatça film izlemek, mutfaktan müzik dinlemek, MMORPG ve hikaye tabanlı arada sırada...
  3. E

Kablolu & Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi 2,5k-3k

Merhaba, bütçe 2,5k-3k düşünüyorum. Kafa üstü kulak çevreleyen kulaklık almak istiyorum. Hem kablolu hem kablosuz kullanıma imkan vermesi tercih sebebidir. MSI B550-A Pro Ana kartımın Bluetooht desteği yok bu arada bunun için ek aparat da öneriniz. 1- Aralıksız saatlerce kullanımı olacak...
  4. E

Oyun ve Müzik için Kulaklık Tavsiyesi

Sistemi topladık aylar geçti bir kulaklık alamadım. Nedeni çok basit hiçbir şey bilmiyorum taleplerim ektedir. İlgililere teşekkür ederim. 1- Terlemeler karşı kumaş petleri olan kafayı yormayan. 2- Sesi çok kısık çıkan birisi olarak hafif sesleri alan mikrofonu olan. 3-Genellikle MMORPG ve...
  5. E

Yardım Masa üstü için Ses sistemi Önerisi

25.000₺ sisteme harcadım bütçemi baya zorladım. Yine de aldığım her parça yıllarca kullanılır. Buna ek olarak Hoparlör Mikrofon ve Haricen mikrofonlu kulaklık düşünüyorum. Öncelik Hoparlör için 250tl kurtarır mı bilmiyorum en fazla 500 civarı veririm diye planlıyorum. Mikrofon olarak sesim...
  6. E

Gigabyte M27F 27" 1MS 144Hz 1MS Monitör Ayarları

Türkçe dil desteği yok dolayısı ile çözemedim; FPS60 da kilitlenmiş, Dahili hoparlörleri çalıştıramadım, Freesing premium filan daha başka ilk kullanımda yapılması gereken ayarları yapmak istiyorum nasıl yaparız? 1645372962 144 hz başlat ayarlar kısmından ayarladım bu arada
  7. E

DisplayPort "No Signal" hatası

Sistemi yeni topladım. Bilgisayarcı geldi, Windows kurdu, gitti. Ben de sonra kapattım, açarken "No Signal" diyor. Bios güncellemesi yaptırdım Bios Flas kısmından sonrasındaki ilk açılışta 1.resimdeki gibi oldu. Ondan sonraki açılış kapanışlarda ya 2. resim yada 3. resimdeki gibi oluyor. Dual...
  8. E

Gaming Gecesi İndirimleri

Gündem maddemiz stokları sınırlı bazen sevindirip bazen hayal kırıklığı yaratan İncehesap indirimleri. En başta şahsımın ihtiyaçlarını sıralıyorum. 1- 27" 1080p 144Hz 1Ms IPS Düz ekran monitör. Henüz kartlarda 27" çıkmadı fakat bazıları 1080p de piksel sayarsın dedi (bugün Vatan da test ettim...
  9. E

5600X İşlemci 6600XT Ekran KartlıSisteme Diğer Parçalar

5600X İşlemci 6600XT Ekran kartlı sistemime 1-B550 Serisi ana kart (S.A.M. teknolojisinden faydalanmak istiyorum) 2-Düşük CL değerli yüksek frekanslı 8GB*2X Ram Bellek 3-SSD Samsung 970 Evo plus 500GB olacak gibi 4-Olabildiğince geniş ve fonksiyonel Ön ve üst kısımları Mesg ızgara olan ekran...
  10. E

15.000 TL Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

Herkese merhaba 15.000 TL bütçem var. (Mümkünse kredi kartına vade farksız taksit yapılan sitlerden olursa daha güzel olur.) MMORPG tutkunu olarak Lost Ark - Tera Online - Apex vs. oyunları oynuyorum. Genel olarak sitemim saatlerce açık kalacak bu yüzden sisteme eklemediğim kasa ve soğutucu...
  11. E

6700XT - 5600X Hazır Sistem Tavsiyesi

Herkese merhaba 2K 144hz performansını alabileceğim bir sistem toparlamak istiyorum. Kendin toplayım dedim ekran kartı bulamadım (mantıklı bir fiyata!) Hazır sistem tavsiyelerine yöneldim sistemi Oyun oynamak için kullanacağım beklentim; Ryzen 5 5600X B550 Serisi 4000 Mhz dolaylarında ana kart...
  12. E

2K Sitem (Ekran kartı Sonradan Eklenecek)

Piyasa malumunuz bende oyunu açıp düşük detaylarda oynatabilecek bir ekran kartı ile sistemi toplayıp rtx3060 veya rtx6700 için dua edelim diyorum. Anakart İşlemci RAM SSD PSU KASA Monitör Geçici ekran kartı için alternatiflere açığım temiz 2.elde olabilir. Ekran kartı Sizce bu ekipman uyumu...
  13. E

Elektrik Münedisi için Sistem Tavsiyesi

Samimi bir arkadaşım doktora yaparken gerekli programları kullanmak üzer bir sistem toplamak istediğini belirtti. Şahsen oyun bilgisayarı olacak olsa bütçeye göre bir şeyler toplayabilirdim, buradaki amaç kullanacağı programlara göre bir sistem düzmek istemesi ilgili programları bilmiyorum...
  14. E

Dinlendirici gözlük önerisi

Malum korona süreci hepimizi ruhsal ve bedensel olarak yıprattı. Sürecin ilk raondunu başarı ile tamamlayanlar kış raounduna girmeye hak kazandı. Gelen haberler ile bu raoundun oldukça zorlu olacağı konuşuluyor. Bu sürece hazırlık olarak saatlerce ekran başından durmaktan yorulan kızaran...
  15. E

Ryzen5 3600X ve RX 5700XT Sistem 16.000 TL Bütçe

Herkese merhabalar bir form sitemiz olduğunu bugün öğrendim. Hemen konu açayım dedim. Kendim 30'lu yaşlara merdiven dayamış eski sayılabilecek bir MMORPG tutkunuyum. Sistemimi yenilemek istiyorum. Sistemimden beklentim beni 3-4 yıl götürmesi ilerde Upgrade etmeyi birçok parça için düşünmüyorum o...
Geri