Arama sonuçları: *

1. U

25k 0 veya 2. El sistem önerisi

25 k bütçe var arkadaşlar 0 veya 2. El fark etmez güzel sistemler varsa atarsanız sevinirim herkese iyi forumlar
  2. U

6 7 bin tl arası monitör dahil sistem önerisi

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar yazarsanız sevinirim kardeşim için toplayacağım umarım.
  3. U

PCH Lord X vs Teknobiyotik FR5700

https://www.incehesap.com/pch-lord-x-PC-hocasi-gaming-PC-fiyati-43260/ https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/teknobiyotik-fr5700-firsat-sistemi.html 2 sistem arasında kaldık arkadaşım için bakıyorum bütcesi max 6300 müş bulabildiklerim bunlar sizce gideri var mı :D
  4. U

6500 7500 arası monitör dahil

Arkadaşlar herkese sağlıklı günler dilerim. Arkadaşıma bir kaç sistem gösterdim fakat 9 bine yaklaşıyordu sistem fiyatları. 144 hz monitör olacak şekilde sistem öneriniz var mıdır bu fiyat aralığında klavye mouse kulaklığa gerek yok
  5. U

Gamepower kalitesizliği ...

Gamepower saber rgb almıştım haziranda. 5 ay oldu kullanıyorum shift tuşu w tuşu arada basıyor :D komik. Allahtan 2 yıl garantisi var fakat para iadesini istesem alabilir miyim bilmiyorum. Siz siz olun gamepowerin klavyesini almayın. 50 milyon tuş ömrü diyor. Tamam fps mmorpg tarzı oyunlar...
  6. U

Bu kasanın modeli nedir

Arkadaşımın kasa modeli. Ama ismini bilmiyorum söyler misiniz lütfen boş konu açıyorsamda kusura bakmayın. Adını sanını bulamadım bir türlü.
  7. U

En iyi termal macun hangisi

Arkadaşlar parası önemli değil en iyi termal macun hangisidir?
  8. U

Acil yardım işlemcim 1 çekirdeğe düştü

Arkadaşlar ryzen 7 3800x işlemcim var 8 core 16 thread ama hepsi şu an 1 core 1 thread a geçmiş ve işlemcim 100%100 çalışıyor nasıl düzelticem bunu
  9. U

Darboğaz yaşar mıyım y?

Arkadaşlar selam. Hali hazırda kullandığım sistem bu ve 3070'in 3080'in gelmesiyle ekran kartımı değiştirip bu ekran kartlarından hangisi bu sistemde daha optimal olursa onu alacağım. Bu işlemciyle dar boğaz yaşar mıyım? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler iyi akşamlar dilerim Asus rog x570-f...
  10. U

Bilgisayar açılmıyor

Arkadaşlar arkadaşımın laptobu böyle bir hata veriyor ne yapmalıyız anlamadık açıkcası yardımcı olur musunuz lütfen
  11. U

5000 tl ye kadar monitör dahil sistem

Arkadaşlar iyi günler. Arkadaşım için monitör dahil bir sistem gerekiyor lol pubg gibi oyunları kasamadan oynatabilicek bir sistem arıyoruz yardımcı olursanız sevinirim Yanıtlayanlara şimdiden teşekkürler.
  12. U

144hz monitör önerileriniz

144 hz 24 inc 1500 2000 tl arası 165 hz varsa oda olur fark etmez tüm modellere açığım
  13. U

Darboğaz yaşar mıyım

Geçen günlerde 3080 ile ilgili konu açmıştım. Güncel sistemimden 2070 super oc yi çıkarıp yerine asus rog 3080 almak istediğimi ve işlemcimin de r7 3800x olduğunu söylemiştim. Dün D.A R3 3100 işlemci ve R5 3600 işlemcide 3080 ile ne kadar darboğaz olacağını göstermişti.Şimdi soruyorum...
  14. U

Ne zaman gelicekler...

3000 serisi ekran kartları ve zen3 amd işlemciler ne zaman piyasa olur tahmini bilen var mı beyler bayanlar ?
  15. U

Ekran kartımı 3080 ile değiştirmek istiyorum ama..

Arkadaşlar öncelikle iyi günler. 3000 serisinin çıkmasıyla beraber ortalık fena kızıştı. Lafı uzatmadan hemen geçeyim. Sistem özelliklerim şu şekilde Asus ROG STRIX X570-F Gaming AMD X570 AM4 Ryzen DDR4 4400MHz M.2 Anakart AMD Ryzen 7 3800X...
  16. U

CMTRAY.EXE SORUNU!!!

Bilgisayarımda cleanmaster uygulaması bulunuyordu, kaldırdım fakat cmtray.exe diye bişi çıktı ve silemiyorum.Ne yapmamı önerirsiniz?
  17. U

Furmark testi sıcaklık değerleri

Gtx strix 960 4gb oc edition ekran kartında 1 dakikalık furmark testi sonucu 41 min max 70 çıktı. Furmarkı 8 dakika yaptık ve 80 derece çıktı ve 1 dakika boyunca 80 derecenin altına inmedi. ŞİMDİ BU EKRAN KARTI ÇOK MU ISINIYOR :)
  18. U

Sıcaklık Değerlerim Yükseldi!

Bugün i56500 asus b150m anakart 2x8 kingston hyper x fury 2133 mhz xigmatek scorpion kule tipi soğutuculu ve gtx 960 4gb oc edition ve kasa olarak everesttin 88 650 w kasasını sattım. Oyunlardaki performansı gtada very high da 70 80 valorantta 140 150 LoL 120 v 150 Cs:go da ise en yüksek...
  19. U

5000 6000 tl arası laptop önerisi

Arkadaşım için 5 bin 6 bin tl bandında orta seviye en azından oyunlarda ortalama bir performans gösterecek bir laptop arıyoruz yardımcı olursanız seviniriz.
Geri