Arama sonuçları: *

• Users: SarampoL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Ekran Kartları Girilen Değerlerde Çalışmıyor

İki ekran kartıda en düşük ayarlarda çalışıyor, kendi programlarından değişiklik yapmama rağmen sorun devam etmekte Afterburner'da etki etmemektedir. Sistem > Güç ayarlarında AMD High Performance ayarlı CPU 3975 MHZ - 1.15 Volt ile çalışmakta - Rayzen 5 3600x Tüm driverlar güncel.
  2. S

GPU Tweak 2 Değerler Değişmiyor - GPU Tweak 2 Girilen Ayarlara Yanıt Vermiyor

GPU Tweak son 3 sürüm dahil hepsini denedim aralarında aylar var olan varyantlar sorun değişmedi. Afterburner 463 ile deniyorum son beta sürümünden bir önceki sağlam versiyonu onunlada değişen durum yok Gpu Clock MHZ - Memory Clock MHZ hep aynı değerlerde. Yalnız Always 3D Clock seçeneğinde...
  3. S

GPU Tweak 2 OSD'yi Açınca Uygulamalar Kendiliğinden kapanıyor

Arkadaşlar OSD kısmı C++ Redistrouble 2017 x86 ile çalışıyor manuel olarak 2017 x86 yı kurdum, gpu 2 yi silip farklı versiyonlarını yükledim sorun yinede düzelmedi. Çözüm önerecek var mı ?
  4. S

Bilgisayar her açıldığında ekran kartı ayarlarını manuel girmek

Bilgisayar her açılıştan sonra ayarlar varsayılana geri dönüyor manuel girmek mecburiyetinde kalıyorum bu sorunun çözümü nedir ? Kullandığım programlar ; Nvidia kart için Gpu Tweak II Amd kart için Amd Memory Tweak
  5. S

XFX RX Vega 56 İçin Su Soğutma Kullanmak Mümkün Olur mu ?

Gpu işlemcisi üzerine takabileceğim su soğutma ürünü var mıdır veya uyabilecek ürün var mıdır ?
  6. S

HDD İçin sata port çoklayıcı aparat veya kablo

Değerli arkadaşlar umarım ki derdimi gayemi anlatabilmişimdir amacım sayıca bir anakartın yetmeyeceği kadar hdd yi tek bir bilgisayara nasıl bağlar ve çalıştırırız şeklindedir. İki yöntem aklıma geldi ya port çoklayıcı yöntemi Diğeri port çoklayıcı kablo yani örneğin 1 erkek giriş ( anakarta...
  7. S

Harddisk birkaç kez çalışma girişiminden sonra duruyor

Arkadaşlar start verildikten sonra harddisk kafası 3,4 veya 5 kez diskin üzerine gelip okumaya çalışıyor ama sonra duruyor nedeni nedir ve çözüm için ne yapabilirim ? Disk için biraz araştırma yaptığımda sorunun pcb den kaynaklandığını düşünerek yeni ' pcb board ' aldım ancak ürün bios replace...
  8. S

Boot Menüsünde windows kurulu m2 ssd gözükmeme sorunsalı

Arkadaşlar herkese selam başlıkta belirttiğim gibi windows kurulu m2 ssd gözükmüyor •Sata Configuration •Boot Menü sekmelerinde hiçbir şekilde yok doğal olarak direkt biosa atıyor sistem bu durumda ; M2 SSD arızalı olabilir mi ? M2 SSD Slotu arızalı olabilir mi ? Veya başka nelerden...
  9. S

UPS Kesintisiz güç kaynağı tavsiyesi

Arkadaşlar 1200 Wat değerine Psu lu bilgisayarı ve monitörü elektrikler kesildiğinde 5dk güvenli düzgün kapatmak için kaliteli UPS ye mecburum Ve Ups nin sessiz olmasi önemli hatta fansız 1200Wat değerine kaliteli kaş derken gözden olmayalım
  10. S

Uplay çevrimdışı ol butonu çalışmıyor

Bu hatanın çözümü nedir Fry Cry 4 oyununa şuan internet bağlantısını kesip girmek istediğimde bu olay oluyor uygulamaları çevrimdışına geçmiyor ama buton koymuşlar akıl alıcak iş değil. Anlaşılan internetimizin olmadığı bir durum yaşasak tüm ubisoft oyunlarına girmemiz imkansız. Dns ayarlarını...
  11. S

[Çözüm] Max Payne 3 Dil dosyaları nerede

Arkadaşlar selam oyunun dil dosyaları için çok konu açılmış hepsi cevapsız kalmış bu konuyla ilgili türkçe kaynak bulamadım Dil dosyaları için ; Max Payne 3 > dlc3_pack , dlc4_pack , dlc5_pack ve mode_pack dosyaları içerisindeki gxt dosyalarıdır Max Payne 3 > update.rpf > common > text...
  12. S

RE 7 Gpu aygıt örneği askıya alınmış hatası

Arkadaşlar selam RE 7 oynarken 2 veya 3. Sahnede oyun dondu siyah ekran ve ardından bu hatayı verdi. Pencere modunda ve en düşük ayarlar açtığımda yine aynı sahnede bu hata çıkıyor. Ekran kartı overclocklu işlemci overclocklu. 160 FPS ile oynarken bu hatayı verdi Son zamanda eski pc oyunları...
  13. S

[Çözüm] Underground 2 please insert disk 2

Arkadaşlar selam başlıktaki hatanın çözümü için rar içindeki speed2.exe yi oyundaki exe ile değiştirin. Speed2.exe : https://mega.nz/file/rMVCRSZY#tLTrt49rHKkWLebmMSvnPm24SkHghmAdRR2WivGdkuw Virustotal .rar analizi ...
  14. S

Virüstotal in bulduğu virüsleri Kaspersky ın bulamaması

Arkadaşlar selam virustotal.com da bilgisayarda yüklü exe yi tarattığımda 4 adet virüs buluyor Aynı setup u kasperskyda tarattığımda hiçbir şey bulmuyor burada kimi esas alıcaz ? Bulunan virüsler söyle ; Comodo : ApplicUnsaf@#2s5xj4qjgb24m MAX : Malware (ai Score=88) NANO-Antivirus ...
  15. S

Total Av Antivirüs programı satın almak

Arkadaşlar selam Total AV Antivirüs programını nasıl satın alabiliriz paypal da hesap istiyor ve paypal Türkiye kullanımı yok satın almanın alternatif yolu varmı
  16. S

ASUS TUF GAMING 27" VG27VQ 165Hz 1ms DVI-D HDMI DP HDR Monitör ayarları

TUF Gaming VG27VQ Kavisli Oyuncu Monitörü – 27 inç Full HD (1920x1080), 165 Hz, Extreme Low Motion Blur Sync™, Adaptive-sync, FreeSync™,1ms (MPRT) Arkadaşlar bu monitöre sahibim ekran kartı asus anakart asus nasıl iş ben anlamadım monitörün görüntüsü çok kötü aşırı kötü yani monitörü fps moduna...
  17. S

Ps3 ten HD kayıt almak

Bunun için kullanabileceğim ürünler nelerdir Elgato HD 60 Pro ile Ps3 ten kayıt yapabilecek miyim ? Evet ise bu cihazdan kayıt yaparken Splitter a ihtiyacım olur mu HD Hauppague PVR gibi Her video recoder ile bilgisayardan kayıt alabilecekmiyim Amerion HDMI capture card 3.0 ile yine Ps3 ten...
  18. S

GTX 1660 Ti Ekran kartı üzerindeki ayar kızağı

Q mode ve İP mode var bu ne işe yarıyor
  19. S

Ps3 ve Ps4 SSD leri PC nin kısa devre yapmasına neden oluyor

Resimde görülen ps4 ssd dir bunu takıp bilgisayara güç verdiğimde ssd den çıt çıt diye ses geliyor ve pc kendini resetliyor güç kaynağı 1200 Watt aynısı ps3 ssd içinde geçerli neden böyle oluyor sonuçta ssd değil mi
  20. S

Farklı marka direksiyon pedal vitesler arasındaki uyum

Thrustmaster marka direksiyon ile Logitech marka pedallar birbirine uyumlu mudur ? Yada Thrustmaster Ferrari 480 İtalia direksiyonu ile Thrustmaster TH8A Vites birbirine uyumlu mudur Bunlar örnek piyasadaki ürünlein birinine uyumlu olup olmadığını nasıl anlarız ? Tr'de böylesine önemli...
Geri