Arama sonuçları: *

• Users: cicibebe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

25-28K arası hazır sistem önerisi

Selamlar, bi arkadaşa sistem bakıyoruz 25-28 arasına. Sadece oyun oynanacak. Bu sistemi beğendik ama bi danışalım dedik. Şimdiden teşekkürler.
  2. C

max 20k bütçe ile 2.el toplama sistem arıyorum

Merhaba, monitör dahil olmaksızın 20k bütçe ile toplama kasa bakıyorum. Kocaeli ilinde olması önemli. Bir de bu fiyata minimum hangi cpu-gpu almam gerektiğini yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  3. C

6Bin farkla 3060ti geçilir mi?

Merhaba, güncel olarak Sapphire RX5500XT 4gb kullanıyorum. Bu kartı verip üstüne 6bin daha verirsem 3060ti alabiliyorum. Sizce değer mi? işlemci R3 3100
  4. C

Çözüldü✓ 80 derece GPU normal mi?

Selam, sapphire rx 5500xt ekran kartına sahibim. Termal macun falan yenilenmedi. Şuan rdr2 de tam yükte 80 derece. Bu sıcaklık kötü mü?
  5. C

Öneri Kamera ve performans odaklı android telefon önerisi

Merhaba, elimdeki poco x3 nfc'yi değiştirmek istiyorum. Benim için en önemlisi performans ve uzun ömürlülük. Kamera performansa göre ikinci planda ama o da benim için önemli bir kriter. Şimdi asıl soruma geliyorum: Elimdeki Poco x3'ü kaça satabilirim? Üzerine en fazla 7k ekleyebiliyorum şuan ama...
  6. C

B450M S2H den A520m S2H ye 41 dolarlık fark verilir mi?

Bugün arenadan yanıt geldi, hali hazırda arızalı olan B450 kartım yerine a520 model kart teklif ettiler. Üstüne 41 dolar fiyat farkı olduğunu ve bu farkı ödememiz gerektiğini söylediler. B450'nin fatura tutarı 520tl. Sizce o farkı ödeyip bu kartı alayım mı yoksa itiraz mı edeyim?
  7. C

Yardım Bozulan anakart ve garanti süreci hk.

Merhaba, yaklaşık 2,5 yıl önce bir anakart aldım n11 üzerinden ve anakart bozuldu, ardından ilgili firma arena biligisayarla iletişime geçtim. Ürünü fatura ve belgeleriyle beraber teslim etmemi ve sonucu beklememi söylediler. Bu sabah sonuç geldi ürün arızalı satıcıdan iade isteyin diye...
  8. C

Çözüldü✓ FANLAR DÖNÜYOR AMA EKRAN GELMİYOR

Selam bugün sistemi sorunsuz bir şekilde kapattım, ardından tekrar açmak istedim fakat ekran gelmedi. BIOS resetledim, ramlerin yuvalarını değiştirdim ama nafile, hiçbir şekilde görüntü alamadım. Herhangi bir o.c yoktu, tüm ayarlar fabrikasyon idi. Sorun hangi parçada olabilir? CPU: R3 3100 GPU...
  9. C

Gamebooster Nıtro 120 ile apex 3 tkl takas edilir mi?

Elimde apex 3 tkl var, teklif olarak gamebooster Nıtro 120 sıvı soğutucu ile takas teklif geldi. Sizce takas etmeye değer mi? İşlemcim Ryzen 3 3100.
  10. C

Çözüldü✓ Anormal derecede düşük fps

Selam. Sistemim anormal derecede düşük performans veriyor. Örnek vermek gerekirse CS:GO ölüm maçı modunda FPS genellikle 50-40 arası. Bu değerlerin normal olduğunu sanmıyorum. Oyun içi kullanım değerlerini ekliyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? İşlemci: R3 3100 GPU: RX5500XT Ram:16gb...
  11. C

Android için Coreldraw alternatifi uygulama var mı?

Selamlar, orta-ileri düzey coreldraw bilgim var. Şablon hazırlama olsun katalog olsun genelde bu programı kullanıyorum. Bu programın Android cihazlar için bir alternatifi var mı? Coreldraw mobili denedim ama istediğimi vermedi. Şimdiden teşekkürler.
  12. C

Matepad 11 alınır mı?

5500e klavye mouse ve kalem dahil bir ilan buldum. Adamın söylediğine göre ürün sıfır gibi. Sizce bu fiyata alınır mı? @şahin doğan Hocam galiba sizde vardı bu ürün sizce değer mi?
  13. C

Mouselar ve Ips değeri hakkında

Merhaba, günümüzde orta-üst segment mouselarda IPS denen değer uçmuş durumda. Benim sorum şu; 250ıps ile 450ıps arasındaki farkı anlamak mümkün mü? 450ıps dediğim mouse basilisk x hyperspeed ve 2.4ghz ile bağlanıyor. 250ıps dediğim mouse rival 600 ve kablolu olarak bağlanıyor. Arada benim...
  14. C

800 TL bütçeye 16gb ddr4 ram.

Ramlerin sahte çıkmasından sonra elindekileri de sattığım için ram arıyorum. 16gb ve mümkünse 3000mhz üstü olursa iyi olur. Ve en önemlisi; hepsiburada, trendyol gibi sahte olma ihtimali düşük olan satıcı olsun.
  15. C

Kingston Ram sahte mi?

Kingston Fury Beast 16gb 3200mhz cl16 olması gereken bir ram aldım. Ramin sıcaklık sensörü yok gösteriyor aida64 ve sıkıntı şurada neredeyse her şeyi denememe rağmen xmp asla açılmıyor. İlk taktığımda 3200mhz cl22 çalıştı, Manuel olarak cl16 yaptım ama memtest yapma zamanım olmadığı için occt...
  16. C

Ramlere ne kadar eder?

8gb gskill Aegis 2133mhz cl15 8gb Hyperx fury 2133mhz cl14 Bu ramlerin ederi nedir? Tanesini 350 den satışa koydum fiyat iyi mi sizce?
  17. C

Yardım Gigabyte b450m s2h xmp profili oto

Merhaba, yeni ram aldım Kingston furry beast. Sistem açılıyor bir sorunu yok ama bios üzerinden xmp açamıyorum. Xmp kısmında auto yazıyor. Cpu z üzerinden baktığımda cl16 olması gerekirken cl22 yazıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? 1678992266 @Emmree
  18. C

19k bütçe ile kodlama odaklı laptop.

Kodlama ve oyun amaçlı kullanılacak. Ana odak kodlama. Bütçe pek esnemiyor, bir de portatif olursa iyi olur. Önerilerinizi bekler teşekkür iletirim.
  19. C

500Tl bütçe ile gamepad önerisi.

Elimde sgr-218 var, çok fazla ölü bölge bulunmasından dolayı satıp başka bir gamepad almayı düşünüyorum. Kablosuz olması şart değil ama stick ve tetik hassasiyeti iyi olması şart. Aklımda 2.el dualshock 4 veya monster pusat var. Not: Elimde xbox 360 kablosuz alıcısı da var eğer orijinal olursa...
  20. C

İpad 9 mu İpad 10 mu?

Selamlar. Uzun bir düşünme sonucu 2 tablet arasında kaldım. Ama sorduğum soru şu aradaki 3000tl lik farka değer mi? İpad 9 7000tl, ipad 10 10000tl. Kimisi diyor ekranı için değer, kimisi diyor type c var değer, kimisi diyor ne gerek vsr değmez. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi?
Geri