Arama sonuçları: *

1. B

Razer DeathAdder V3 vs Attack Shark R3

FPS oyunları oynayan biri olarak ekstra hafif fare almak istiyorum. Önerilere açığım. Araştırmalarıma göre bulduğum fareler bunlar. Amazon.com.tr...
  2. B

Santralden saha dolabına gelen hız.

Olduğum bölgede VDSL altyapı var bazı evler 66 mbps alabiliyor gözüküyor fakat TT il müdürlüğünü aradığımda 50 mbps satsalar bile 24 mbps alabileceğimi söylediler, (santral öyle demiş.) ayrıntılı bilgi almak için santral çalışanı ile görüşün dedi. Google maps'ten baktım fakat santrali göremedim...
  3. B

Evimin altyapı sorunu

Olduğum bölgede VDSL altyapısı var fakat adresten evime baktığımda kablo olmadığını görüyorum bu işi nasıl halledebilim. Evime internet çekmek istiyorum.
  4. B

VDSL altyapılı yerde ne kadar hız alınır?

Olduğum bölgede VDSL var ve ev telefonu hattı ile geliyor. 3 farklı TT çalışanı ile görüştüm ve hepsi farklı söyledi. Biri 46 Mbps'ye kadar alabileceğimi, biri alamayacağımı, biri de VDSL hesap alsam bile 16 Mpbs hız kullanabilirsin dedi sizce hangisine güvenmeliyim?
  5. B

TTNET alınan maksimum hız değişkenliği

Bana yollanan verinin normalde 16 Mbps'di fakat 1 hafta önce maksimum hıza bir şey oldu ve 16 Mbps ile 4 Mbps arasında gidiyor bu yüzden veri hızım 4095'de takıldı. TTNET'i aradığımda sorunun benden kaynaklı olduğunu söylüyorlar.
Geri