Arama sonuçları: *

1. F

Kasamın fanlarını değiştirdim fakat bir sorunum var

kasamın fanlarının sıkıntıları vardı eskimişlerdi fanlarımı değiştirmek için bir set fan takımı aldım fanları söküp eski fanlarımı da boşa duracağına kasanın üstüne takayım dedim taktım fakat bir sıkıntım oldu RGB ler yanmadı ama fanlar çalışıyordu RGB led kablosunu takınca bu sefer fanlar...
  2. F

Bilgisayarımda takılmalar oluyor.

Merhaba bilgisayarımda sürekli video da ki gibi takılmalar oluyor. Geç çalışıyor oyunlar da bir anda 2-3 saniyelik donmalar görüntü donuyor ses geliyor. Her şey güncel bios bile güncel windowsu kaç defa yeniden yükledim hatta disk bile değiştirdim m2 ssd e geçtim bunun nedeni nedir acaba?
  3. F

Bilgisayarım anlık kitleniyor

Bilgisayarım videodaki gibi donmaya başladı önceden de dönüyordu ama bu kadar yoğun değildi m2 alıp sistemi ona kurdum hala düzelmedi bios güncelledim düzelmedi acaba sorun neyden kaynaklı olabilir?
  4. F

Merhaba Yardımcı olurmusunuz?

Selamun Aleyküm bir konuda yardım isteyeceğim ben bir uygulama açarken mesela operayı yada alt-tab attığım zaman işlemcim anlık %100 kullanıma çıkıp drop girip sonra düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim ve yaşayan varsa çözümü nedir bunun acaba bilgisi olan varmı ekran kartını güncelledikten sonra...
  5. F

merhaba bilgisayarıma böyle şeyler oluyor

linkteki gibi bilgisayarıma böyle şeyler oluyor konu ile ilgili bilgisi olan yazabilirmi acaba ?
  6. F

merhaba böyle bir sorun yaşıyorum yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar merhaba bir sorun yaşıyorum ekranım sürekli gidip geliyor yeşil oluyor sürekli çizikler olmaya başladı bugün ekran karıncalanıyor bir kaç defa siyah olup karıncalanıyor en son yeşil oluyor kendine geliyor...
  7. F

Afterburner güncelleme sonrası fan ayarını yapamıyorum

merhaba sayın forum üyeleri ekran kartımı güncelledikten sonra ekran kartının fan ayarını yapamıyorum after burnerdan fan yerine hiç bi türlü basılmıyor ne ayarına nede otomatik manuel olmasına güncellemeden önce böyle bişey yoktu güncelledikten sonra böyle oldu ne yapabilirim bu konuda yardımcı...
  8. F

CS:GO da böyle bir sorun yaşıyorum yardım edebilecek varmı ?

Merhabalar cs:go da bir sıkıntı yaşıyorum fpsim 150-400 arası olmasına rağmen oyun kasma hissiyatı veriyor +graphtan baktığım zaman fotorafta daire içine aldığım var değerinin yüksek olduğunu görüyorum bu değer 1 in altındayken hiçbir sorun yokken 1-2-3 olduğunda anlık kasma hissiyatı veriyor ve...
  9. F

Rampage KB-R19 MANLY klavyede antighosting varmıdır ?

bu klavyeyi bugün satın aldım ama alırken aklıma bu soru gelmedi eğer böyle bir özelliği varsa yoksa kullananlar söyleyeiblirmi acaba ?
  10. F

ps 3 kolunda bir sorun yaşıyorum link açıklamada

Merhaba sayın forum üyeleri Bim'den bir ps3 kolu aldım wirelessli falan neyse taktım bilgisayara şöyle bir sorun yaşıyorum üçgene ile l1-l2 kombinasyonlarında falan ses açma kapa alt-tab kombinasyonunu falan yapıyor anlamadığım şekilde R1 de falan ps3 ekran klavyesini açıyor bilgisayarda nasıl...
  11. F

GTA Vice city sorunu

öncelikle merhabalar ben steamdan gta 3-vice city-san aldım ama vice city de frame limiti kaldırdığım zaman oyun sapıtmaya başladı kendi kendine frene basıyor geri gitmiyor acaba nvidia köşesi için çözümler vardı ama ben amd kullanıcısım bu fps i ben nasıl 60 a sabitlerim 30 da gözlerimi çok...
  12. F

klavyem bozuldu çözümünü bilen varmı

merhaba klavye bozuldu üsttede yazdığı gibi d e bastığımda hesap makinesini space veya windows tuşuna bastığımda dil değiştirmeyi falan açıyor s e basıyorum shift ile kombine bir karekter ve fazladan 2 harf çıkarıyor başka klavyeyi taktım düzeldi fakat kullandığım klavye eski bi klavye bu...
  13. F

Ekran kartım boştayken %44 lerde bir kullanım gösteriyor

Merhabalar bu olay bugün olmaya başladı akşam bilgisayarı açtıktan sonra ekran kartım masaüstündeyken %44 lerde kullanmaya başladı normalde %10-%14 lerdeyken birden %44 e çıktı bilgisayara reset attım falan ama düzelmedi yardımcı olabilecek birileri varmı ne yapabilirim bu durumla ilgili acaba ?
  14. F

Forza horizon 4 kapanıyor

Merhabalar abiler ablalar geçen indirimde Forza horizon 4 aldım 50 tl e bugün indirmesi tamamlandı oyuna girdiğim anda hafif kasmalar oluyordu sonra oyunun içine girmeyi başardım bir yarışa katılacağım zaman ara sahne girdiği zaman 3-5 saniye sonra oyun çöküyor nedenini bilen varmı acaba sistem...
  15. F

bellek kullanımım sürekli olarak artıyor bu durum normalmi ?

merhabalar abiler ablalar bilgisayarı alalı 6 ay oldu ve sürekli olarak ram kullanımı artıyor bu normal bişeymidir yoksa sıkıntımı var 2 ay önce normal kullanım %39-%44 aralığında iken şimdi %55-%61 aralığında bu normalmi eğer değilse çözüm üretebilirmiyim format dışı
  16. F

laptop cd roomu masaüstüne takmak ?

Merhabalar Beni 6 ay öncesinden bilgisayar sorularımda vs tanıyanlar vardır belkide yoktur bilmiyorum bana şimdi cd-room lazım oldu internetten baktığımdada kalitelisi 200-300 tl bandında yanlışsam düzeltin şimdi bende bir hp birde dell marka laptoplar var bu laptopların cd roomlarını masaüstü...
  17. F

Modeme hard reset sonrası internet hızı düşmesi

merhabalar abiler ablalar 2 gün önce internetimde sürekli kopmalar yaşıyordum modeme hardreset atayım dedim hardreset attıktan sonra kopmalar gitti ama internet hızımda aşırı derecede düşmeler yaşıyorum 2 gün önce 16-15 mbps alırken şuan 1-2 lerde pingimde yüksek buraya servisden geldiler...
  18. F

internet ile ilgili bir sorunum var yardım edermisiniz

merhabalar abiler ablalar dün internetimde kopma sıkıntısı yaşıyordum ttneti aradığım zaman şuanda sistemlerimizde güncelleme var bir şey yapamıyoruz dediler bende modeme hardreset attım hardresetten sonra kopma sorunum düzeldi ama şimdide hız sıkıntısı yaşamaya başladım ttneti aradığım zaman...
  19. F

bir yardımcı olabiliecek varmı acil

bir arkadaşım benden bilgisayarına format atmamı rica etti windows 7 pro kurdum ama nedense bir türlü internet driverini yükleyemedim bir sürü driver denedim ama olmadı yardım edebilecek biri cevap yazabilirmi ne yapmam gerekiyoır ?
  20. F

monitörün hapörlöründen ses gelmiyor yardım edebilecek varmı

merhaba abiler ablalar monitörün hapörlöründen ses alamıyorum bir türlü halledemedim ama nasıl bişeyse hapörlörün aux girişine kulaklık taktığımda ses geliyor vs ama direk hapörlörü kullanınca ses gelmiyor ses ayarlarından vs düzeltmeye çalıştığımda cihaz düzgün çalışıyor diyor bir çok defa...
Geri