Arama sonuçları: *

1. T

No bootable device hatası

Hepinize merhabalar sizden bir yardım istiyorum benim eski bir leptobum vardı artık onu kullanmıyacağım diye hdd sini yeni bilgisayarıma takmıştım hiçbir sıkıntı yok hdd hala çalışıyor fakat leptoba taktığımda leptopta ne yaptıysam hdd yi görmedi biosa flnda girmiyor nasıl düzeltebilirim...
  2. T

Leptobun hiçbir diski görmemesi

Öncelikle Hepinize merhabalar benim bir eski leptobum vardı herşeyi çalışıyodu sıkıntı yoktu fakat yeni pc alınca yeni pc de ek depolama olsun diye leptop hdd sini pc me taktım hiçbir sıkıntısız çalışıyor onda problem yok ama şuanda geri leptoba taktığımda no bootable device hatası veriyor...
  3. T

Leptoptaki ekran kartı chip inde termal ped

Öncelikle merhabalar benim leptobumun macun süresi çok geçmişti değiştirdimde ekran kartı chip inde termal ped kullanılmış onu çıkartıp termal macun sürsem bi sorun olurmu?
  4. T

Anakart ile ram uyumluluğu

Benim toplayacağım PC'nin anakartı: Gigabyte B450M S2H AMD B450 socket AM4 DDR4 3466MHz(O.C.) M.2 USB 3.1 anakart. Ama Vatan Bilgisayar'da anakartın desteklenen RAM MHz kısmında şöyle yazıyor. Desteklenen RAM hızı 2667 MHz - 2400 MHz - 2133. MHz maksimum RAM hızı (O.C.) 3466 MHz. Ben buna...
  5. T

Parçalar uyumlu mu? Daha iyisi toplanabilir miydi? Ne olması gerekirdi?

ben kasa toplayacağım fakat ilk defa toplayacağım için tam bilmiyorum Bi bakabilirmisiniz parçalar uyumlu mu? drop fln yaşatırmı veya mavi ekran ve bişey daha sorucaktım anakartta vga girişi var anakarttan görüntü alabilirmiyim RAMPAGE RAIDER 4x120mm 5 Renk FAN USB 3.0 MidT ATX GAMING KASA...
Geri