Arama sonuçları: *

• Users: BBrek
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BBrek

Üniversite için laptop önerisi

30k bütçem var. Üniversite için laptop arıyorum ara sıra hikayeli oyunlar oynayabileceğim aynı zamanda CAD programlarını kullanırken sıkıntı çıkarmayacak bir laptop arıyorum. Bütçe belki 3 5k artabilir. Şimdiden teşekkürler
  2. BBrek

Bilgisayarım bir anda kendini yeniden başlatıyor

Bilgisayarım bir anda kendini yeniden başlatıyor. Çoğunlukla oyunlarda oluyor fakat bazen oyun oynamazken de olabiliyor. Oyunlarda fpsi 60a sabitleyince düzeliyor bazen fakat tamamen geçmiyor. Var mıdır bi çözümü ://
  3. BBrek

PC Bir anda donuyor ve yeniden başlatmam gerekiyor.

Çoğunlukla oyun içinde bir anda donuyor ses gelmiyor ve siyah ekran olup sinyal yok yazısı geliyor. Geçmişte de böyle olmuştu ssd değiştirdim ve düzeldi fakat şimdi tekrar başladı ssd dışında hangi parçadan olabilir yoksa tekrar ssd mi değiştirmem gerekir? 1657106297 upup
  4. BBrek

G733 1700Ttlyi hak ediyor mu?

Kablosuz bir kulaklık almak istiyorum, G733 düşünüyorum fakat hala kararsızım sizce mikrofon kalitesi rahatlığı falan 1700tlyi hak ediyor mu?
  5. BBrek

Windowsu nasıl kurabilirim

bu sekmeden neyi seçicem daha önce hiç format atmadım
  6. BBrek

GTA Onlineda Ubermacth Cypher nasıl alabilirim

Bu arabayı nasıl alabilirim legendary mototsportsta bulamadım?
  7. BBrek

Ücretsiz video editleme programı

Ücretsiz bir video editleme programı varmı? Varsa atar mısınız?
  8. BBrek

PC Siyah ekran kalıyor

Oyun oynarken veya internette dolaşırken (oyun oynarken daha fazla) pc bir anda donuyor siyah ekran kalıyor restart atınca düzeliyor. Nasıl düzeştebilirim. Formatlasam düzelir mi? 1629118461 @Emirhandkee , @crazyreign , @Toxpox , @İbrahim Özel , @RevDeisDou , @MisakiTaro , @Doğu'kan, @Psyduck
  9. BBrek

Kardeşe gta 5ten nasıl vaz geçtirilir

warzone yüklemek istiyorum fakat bir sıkıntı var, 5 yaşındaki kardeşim gta hastası ve sildirmiyor oyunu taktik verin acil :D
  10. BBrek

BF1 Hangi silahı almalıyım

BF1e yeni başladım hangi silahı almamı önerirsiniz? Taarruz oynuyorum
  11. BBrek

1000-1100tl wireless kualklık önerisi

1000-1100 TL'ye bir wireless kulaklık önerir misiniz max 1200 olursa sevinirim.
  12. BBrek

PES 21 Settings Uygulaması yok

Settingsi nasıl açabilirim veya nereden indirebliim
  13. BBrek

GTA V Menyoo Trniner Mod Yüklersem onlineda bir sıkıntı çıkarır mı?

şunu yüklesem onlineda bir sıkıntı olur mu
  14. BBrek

Wi-Fi adaptörü kullanıyorum ve pingim çıkıyor

İnternetim 24 mbps birkaç gün öncesine kadar hiç pingim çıkmazken şuan aşırı pingim çıkıyor neden olabilir? şuan valorant frankfurt serveri 600e kadr çıkıyor ping 1624650978 ve odamdan telefonla internet çekmemeye başladı
  15. BBrek

Afterburnerda priority ne işe yarar

temp limitin üstündeki şey ne işe yarıyor
  16. BBrek

ADSLden VDSLe geçmek kaç gün sürüyor

Eveett bu gün aradık superonlineı ve altyapımın 53 mbpse kadar desteklediğini öğrendik (şükür) şimdi bize 10 güne kadar port değişir dediler siz değiştirdiğinizde kaç günde geçti adslden vdsle ?
  17. BBrek

Gamepower Kizaru mu yoksa Rampage Drop Plus mı?

https://www.trendyol.com/rampage/rm-k60-drop-plus-all-in-one-usb-7-1-typ-c-ve-3-5-mm-cikisli-surround-gaming-oyuncu-kulaklik-p-39194975...
  18. BBrek

RM-K19 Nasıl Bir Kulaklık Önerir misiniz?

https://www.trendyol.com/rampage/rm-k19-raging-plus-siyah-usb-7-1-version-rgb-ledli-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik-p-33626884 Kullananlar nasıl bir kulaklık olduğunu yazabilirler mi? Önerir misiniz?
  19. BBrek

Tvde 60 fps akıcı iken pcde 75 fps kasıyor gibi geliyor

Mesela TVden 60fps video izlerken çok akıcı bir görüntü oluyor fakat pcde far cry 5te 75 fps alsam bile kasıyor gibi geliyor tvde 60 fps çok akıcı iken pcde neden 75 fps kasıyor gibi geliyor bende mi bir problem var acaba :D
  20. BBrek

Far Cry 5 TR Yama nereden indirim

güvenilir bir yama biliyorsanız atar mısınız?
Geri