Arama sonuçları: *

• Users: memz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. memz

Işlemci değiştikten sonra ramler çalışmıyor

normalde bilgisayarda 4x8 gb neo forza 3000mhz cl15 ramler vardı işlemci r3 2200g idi (idareten kullanıyordum) bugün 2.elden bi r7 3700x aldım fakat başta görüntü gelmedi ve anakartta ramlerle alakalı ışık yandı 4 rami 2li 2li denediğimde 2lilerden biri çalışmıyordu diğeri sorunsuz çalışıyor...
  2. memz

REDRAGON K509 Dyaus alınır mı

2.el alacağım temiz duruyor model iyi midir.
  3. memz

Bilişim ticaret şirketi açmayı düşünüyorum

bilgisayar parçaları toptan alış toptan ve perakende satış toptan ve perakende tak-çalıştır sistem satışı üzerine bir şirket kurmayı düşünüyorum. bu konuda tecrübesi bilgisi tavsiyesi olan kardeşlerim aşağıda beni aydınlatırsalar sevinirim.
  4. memz

4000tlye 2.el gtx 1080 hala alınır mı

çift fanlı msi gaming x versiyonu 15-30 dk furmark yapıp bir anormallik yoksa almayı düşünüyorum sizce hala iş görür mü yada daha iyi tavsiyeleriniz olur mu mevcut ekran kartı rx 570 4g rog strix işlemcim r5 1600af anakart a320 asrock ram 16gb 3000mhz güç 650w 80+ high power ekran 2k 75hz msi
  5. memz

Monitör tavsiye 3-5k

3-5k 2.el sıfır farketmez monitör arıyorum oyun çok oynamam parayı Hz değerine yatırmaya gerek yok bu parayla olacak en iyi görüntü kalitesini veren monitör nedir acaba
  6. memz

400tl arctis 1 alınır mı

N11de suan kargo dahil 420 lira size almalıyım
  7. memz

Steelseries arctis 1 wireless telefonuma uyar mı

Arctis 1 wirelessi bir tanıdıktan 550ye almayı düşünüyorum Telefonum general Mobile android one 4.5G Type c to micro usb adaptör ile kullanmayı düşünüyorum
  8. memz

Samsung note 3 alınır mı?

450-500tl bütçem var bundan daha iyi bir telefon bulabilirmiyim önerilerinizi bekliyorum
  9. memz

775 pin anakart öneri

771 pin modlanmis xeonlarla calismasi icin anakartin g31 g41 p35 p45 chipset olmasi yeterlimi
  10. memz

Steam hesabım kaç lira eder?

steam kütüphanem:https://prnt.sc/1qdp67h hesabım kaç para eder en az 100tl masrafım olmuştur hoi4 için battle of bosphorus dlcsine sahibim bide hesabı nerede satabilirim cs prime değil
  11. memz

i7 650+HD 5450 Sistem Kaç TL Eder?

arkadaşımın elinde böyle bir sistem var üstüne x5670 takıp kullanmayı düşünüyorum sistemin ya ekran kartı yada harddiski ikisinden biri bozuk zaten ben başka ekran kartı takıcam i7 650 gigabyte x58 usb3.0(sistemdeki en değerli parça bu) 2x4 soğutuculu ram (büyük ihtimal kingston) 500hdd hd5450...
  12. memz

100tl ile mikrofon önerisi

kayda değer bir şey varmı yoksa biriktirip boya-m1 mi alayım 1625079055 hepa merz hm1 diye bir mikrofon buldum nasıldır
  13. memz

sahibindene üye girişi yapamıyorum

arkadaşlar sahibindendn kafama göre takılabiliyor her ilana girebiliyorum ancak üye girişi yapamıyorum ne yapmam gerek pcyi yeniden başlattım modemi kapat aç yaptım hala aynı
  14. memz

samsung note 3 n9000q kaçtl eder

bu model telefon almayı düşünüyorum almaya gittiğide satan yer 650tlye satmaya çalıştı normalde ederi kaçtır bu telefonun
  15. memz

Valorant mobil geliyor?

https://donanimarsivi.com/valorant-1-yilini-kutluyor-valorant-mobile-geliyor/ şaka gibi pubgye fark atar bence
  16. memz

forum bi an gitti sanki

sizdede oldumu
  17. memz

Yurtdışı alışverişi bir sorum var

amazon prime ile yurt dışından gelecek malın kargosu bedavaya gelir mi?
  18. memz

Mavi ekran hatası yardım edin

https://drive.google.com/file/d/1indS3jq0g1Z7MkLjffczsZ3EuGRd2EaS/view?usp=sharing mini dump bu i5-7200u r7 m340 8gb ram 1618857387 @Vesemir
  19. memz

Bilgisayar alacak arkadaşlara uyarı

arkadaşlar ciddi manada daha fazla beklemenizi önermem çip krizi büyüyor. ram ssd anakart işlemci ekran kart neredeyse herşeye ciddi bir zam gelmesi söz konusu. ayrıca stok bulamama sorunuda ortaya çıkabilir. 1-2 ay sonra aynı fiyat ve stokları bile bulamayabilirsiniz.
  20. memz

bu klavyeyi alsam üzermi aynı fiyata daha iyisi var mı?

https://www.gamegaraj.com/urun/gamenote-hv-kb432l-kablolu-mekanik-rgb-gaming-klavye/ aynı fiyata önerceğiniz klavyelerde kriterlerim şunlar: Numpad(Olursa güzel olur) Mekanik(Kesin olmalı) Bilek desteği(Bulunmalı) ve tuş ömrü ve dayanıklılığı(Bedwars oyuncusuyum aşırı önemli)
Geri