Arama sonuçları: *

• Users: AprnHaci
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AprnHaci

Taşınabilir ssd taktım yeterli mi

taktım direkt çalıştı pc gördü ekstra bişey yapmama gerek var mı yoksa direkt kullanayım mı bilgisi olan var mı?
  2. AprnHaci

Fatura adresimi yanlış girmişim

ssd sipariş etmiştim teslimat adresi doğru ama fatura adresi eski adresim kalmış bi sorun olur mu?
  3. AprnHaci

Bu taşınabilir ssdyi normal ssd gibi kullanabilir miyim?

usb ile direkt tak çalıştır kullanabilir miyim normal ssd gibi, yoksa sadece aktarma amaçlı mı kullanılıyo bi bilgim yok normal depolama alanı oluşturmak için alıyorum pcye almalı mıyım?
  4. AprnHaci

Taşınabilir ssd önerebilir misiniz

bütçem 1k azcık aşabilirim 1300e kadar falan 500 gb ssd almak istiyorum ama taşınabilir olması önemli kurmakla uğraşmak istemiyorum önerileriniz var mı?
  5. AprnHaci

Taşınabilir ssd alınır mı

şuan bende 500 gb m2 ssd var yetmiyor yeni sata ssd almak istiyorum ama takmakla uğraşmak istemiyorum zaten kasa çok karışık onun için direkt taşınabilir ssd almayı düşünüyorum ama taşınabilir ssd normal ssd gibi kullanılır mı sıkıntı çıkar mı bilmiyorum linkini bırakıyorum...
  6. AprnHaci

Fivem kurarken hata alıyorum

böyle bir şey çıkıyor sanırım gta 5 enchaced olmasından bunu nasıl düzeltebilirim
  7. AprnHaci

A16 VS Redmi 13 hangisini almalıyım?

Kararsız kaldım redminin özellikleri daha iyi gibi geldi ama samsung hem tasarım hem marka olarak daha cazip geliyor sizce hangisini almalıyım? (A16'nın 128 ve 6GB'lık versiyonunu alabiliyorum bir üstünü al demeyin)...
  8. AprnHaci

Max 8000-8500 TL'ye telefon önerisi

bu bütçeye alınabilecek en iyi telefon nedir insiyatif belirtmem gerekirse ön kamera daha önemli benim için.
  9. AprnHaci

Pes 2021 lisans yaması kurma

pes 2021'e lisans yaması kuracağım ama indirdiğim şeyler sürüm tutmuyor ve benim sürümüme göre yama bulamadım, acaba benim sürümüme göre lisans yaması var mıdır? sürüm 1.01.00
  10. AprnHaci

Fortnite tayfası alırsam v papel ne zaman gelir?

fortnite tayfası alırsam eğer 1000 v papel tayfayı aldığım an hesabıma geliyor mu? gelmiyorsa ne zaman geliyor. faturalandırma gününde eklenir yazıyor. fakat faturalandırma gününden kastı aldığım an mı yoksa 1 ay sonra mı bilgilendirebilir misiniz?
  11. AprnHaci

Temudan aldığım ürün tahmini ne zamana gelir

25 kasımda sipariş vermiştim güncel durum bu tahmini ne zamana elime ulaşır daha zamanı var mı acaba?
  12. AprnHaci

Temudan alışveriş yapacağım ama vergi durumu nedir?

https://share.temu.com/3vNybWTLgpA bu pantolonu almak istiyorum ürün 905 TL üstüne vergi eklenir mi alırsam gümrükte sorun yaşar mıyım herhangi bilgim yok bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  13. AprnHaci

max 20k apple telefon önerileri

yeni telefon almayı düşünüyorum almışken apple alayım dedim. Garantili değişensiz yurt içi hatlı hangi iphone önerirsiniz sahibinden'den olabilir farketmez link atarsanız daha güzel olur.
  14. AprnHaci

şehir dışına çıkacağım sizce ekran kartını çıkarayım mı?

şehir dışına çıkacağım pcyi arabaya koymam gerek, pcyi kutusuna koyacağım ben pcyi aldığımda ekran kartı monte geldi sanırıım küçük diye bir şey olmaz diye düşünüldü sizce ben demonte mi götüreyim yoksa bir şey olmaz mı arada kaldım.
  15. AprnHaci

max 700 TL kulak üstü kulaklık önerebilir misiniz?

arkadaşlar ben zamanında 7.1 sanal sanarak gamepower magnus v2 aldım kulaklık geldiğinde hem 7.1 olmadığını hem de çok konforsuz olduğunu ogrendim kulağımı aşırı ağrıtıyor uzun süre takarsanız kulağınızda inanılmaz bir ağrı hissediyorsunuz rahatsız edici bir kulaklık aynı zamanda ışığın...
  16. AprnHaci

kasamın ışıkları yanmıyor

her şey sorunsuzdu belli bir süre kasanın ışıklarını kapatıp kullandım, bugün kasanın ışıklarını tekrar açmak istedim ama kasanın üstündeki düğmeye bastığımda ışıklar yanmadı basılı tuttum hiçbir şekilde yanmadı ne olmuş olabilir sorun nedir? (kasam ve herhangi donanımlarım hakkımda kısmında...
  17. AprnHaci

captcha hata veriyor

huawei kimlik oluşturmam gerek ve telefon numarası giriyorum sonrasında doğrulama yapmamı istiyor manzara fotoğrafı üstünde çeşitli semboller var aşşağısındada semboller sıralanmış şekilde sırayla tıkla yazıyor bende semboolerin üstüne sırayla tıklıyorum ama başarısız lütfen tekrar deneyin...
  18. AprnHaci

Çözüldü✓ windows 10 bluetooth yok

bluetooth açıp kapayamıyorum gözükmüyor. anakarttan kaynaklı mı yoksa çözümü var mı? Anakart: MSI H610M Bomber DDR4
  19. AprnHaci

max 1500 tl düz taban sneaker önerisi

1500 tl düz taban mümkünse siyah ve mümkünse nike olsun replika istemiyorum orijinal önerebileceğiniz bu fiyat bandında ayakkabı var mıdır?
  20. AprnHaci

max 100.000TL RTX 4090 sistem önerebilir misiniz

100k aşmayacak şekilde önerebilir misiniz?
Geri