Arama sonuçları: *

• Users: Nopoleon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Nopoleon

1500TL %70 yada %100 Mekanik/Manyetik klavye önerisi

Herkese Merhabalar Bütçe kaynaklı 1500TL ye %70 yada %100 Mekanik/Manyetik switch klavye arıyorum bilgisi dahilinde olup yardımcı olacak herkese teşekkür ediyorum kolay gelsin
  2. Nopoleon

Oyuncu Koltuğu Önerileri

Herkese merhabalar; Günümün çok büyük bir bölümünü bilgisayar başında geçiriyorum bu sebeple ergonomik, rahat ve kullanışlı bir oyuncu koltuğu arıyorum ancak bir oyuncu koltuğuna ne kadar bütçe ayırmalıyım ve hangi marka modele bakmalıyım bilmediğimden yardımınızı istiyorum. Şimdiden...
  3. Nopoleon

The Legend of Zelda: Ocarina of Time Nasıl Oynayabilirim

Herkese merhabalar iyi akşamlar, Oyun havuzumun genişmelesi adına farklı oyunlar oynamak istiyorum ve bu oyunlardan bir tanesi başlıkta gördüğünüz [H3 id='The+Legend+of+Zelda+Ocarina+of+Time']The Legend of Zelda: Ocarina of Time[/H3] bu oyunu bilgisayarda oynayabileceğim bir yolu var mı ve...
  4. Nopoleon

Windows Realtek Audio Driverını yükleyince mikrofon kalitesi DÜŞÜYOR

Herkese merhabalar arkadaşlar HyperX cloud II mikrofonlu kulaklık kullanıyorum, monster Tulpar T7 V20.8 bir notebookum var yeni bir format attım ve windows 11 iri kurdum ancak mikrofonum hiç bir driver yüklü değilken gayet temiz ve sade bir ses verirken tüm güncelleştirmeleri yapınca ve...
  5. Nopoleon

Kartım %100 Yükteyken 80W ile Çalışıyor

Herkese Merhabalar iyi yıllar dilerim, Ekran kartım Sapphire RX5700 XT nitro modeli ve base TDP değeri 265 ancak ektede belirttiğim üzere %100 yük altında maksimum 80W TDP görünüyor, driverdan yada 3.parti herhangi bir yazılımdan underwolt yapmadım sebebi nedir bildiklerinizi paylaşırsanız...
  6. Nopoleon

TS 3 PUBLİC SUNUCU nasıl açılır

Öncelikle Merhabalar TS3 ü kullanmak istiyorum ancak ama kendi ip ve portumla nasıl bir public bir sonucu oluştulur bilmiyorum bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler
  7. Nopoleon

Notebook soğutucu öneri

Herkese iyi akşamlar ve merhaba, Monster 17,3 ekran bir notebook aldım soğutucu ve çelik stand almayı düşünüyorum önerdiğiniz bir marka model veya direkt kendisi varmıdır yardımcı olabilirseniz sevinirim tavsiyelerinizi bekliyorum max bütçe 1200
  8. Nopoleon

Peşin fiyatına 12 Ay taksitle 3D çalışılacak laptop önerisi

Merhabalar, 3D model ve karakter tasarımı gibi güçlü sistem gereksinime ihtiyaç duyan alanlarda çalışıyorum bu sebeple güçlü bir laptop arıyorum. Ekonomik şartlardan dolayıda peşin fiyatına taksit imkanı olması gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkür ediyorum şimdiden Bütçe= 35-50K...
  9. Nopoleon

Öneri FC 24 için uygun fiyatlı GamePad önerisi

Herkese merhabalar FC 24 Epicte indirimdeydi hemen yapıştım ancak oynayacak bi gamepad yok ve açıkcası gamepadlerdende anlamam şöyle güzel kaliteli ama ucuz bir game pad istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bütçem 400 tl dir
  10. Nopoleon

Uygun fiyatlı Oversize Sweatshirt önerisi

Herkese merhabalar, malumunuz kış geldi ve biraz kışlık alışveriş yapayım diyorum L beden giyiyorum oversizeda M bende olabilir sweatshirt önerilerini bekliyorum. tabii ki başka kışlık giysi eşofman takımı vs. önerilerinizide görmek isterim şimdiden teşekkür ediyorum
  11. Nopoleon

Yardım Sistemime PSU Önerisi

Herkese merhabalar Cebimde 800tl bütçeye göre 2.el bir psu arayışındayım 650W ve üstü yeterli olacaktır muhtemelen PSU yu kullanacağım sistem işlemci: i5-11400f Anakart: MSI B560M PRO-E Ram: 2X16 3200MHZ CL 16 Kingston fury Ekran Kartı: MSI RTX 3070 HDD: 3 adet 7200RPM 1tb/320gb/500gb Sata SSD...
  12. Nopoleon

İnşaatla Alakası olanlara sorabilir miyim? (Yada marangozlukla)

Herkese merhabalar kuşlarım için tüneklik yaptım büyük bir tane ancak tüneğin ana direği ileri geri sallanıyor. Bir ahşap parçaya 1 çivi ve sıcak silikon ile tutturmuştum bu direği nasıl güçlendiririz fikri olan beni aydınlatırsa müteşekkir olurum şimdiden teşekkür ediyorum
  13. Nopoleon

MSI B560M Pro-E UEFI'ye geçince bilgisayar kapanıyor ve CSM'ye geri dönüyor

Herkese merhaba, ve günaydın. Bilgisayara yeni M.2 SSD aldım ve içine Windows 11 yüklemek (mevcutta da Windows 11 kullanıyorum) istiyorum ancak bilgisayarıma Rufus üzerinden yüklemiş olduğum Windows 11 Flash'ını takınca bana UEFI hatası veriyor. Ben de bilgisayarı UEFI ile açmaya çalıştığımda...
  14. Nopoleon

Üniversite için laptop önerileri

Arkadaşlar merhaba, Dün üniversitesi yerleştirmeleri açıklandı, güzel güzel evime yakın bir yer geleceğini düşünüyordum ancak Yıldırım Beyazıt üniversitesi Çok boyutlu modelleme ve animasyon geldi. Evimden uzak olduğu için yurtta kalacağım masaüstü bilgisayarım var ancak yurda masaüstü...
  15. Nopoleon

Windows 10 unutulan parolayı kırma

Herkese merhaba arkadaşlar Elimde eski bir laptop var şifresini unuttum şifreyi kaldırmak istiyorum ancak youtube de yapilan videolari uygulamaya calistigimda benden komut sistemini acmam icin şifre istiyor, nasil sifreyi kırabiliriz bilenler yardimci olursa memnun olurum 1688639884 İçinde...
  16. Nopoleon

Dünyanın en saçma ve nadir hatası

Herkese İyi akşamlar arkadaşlar dün bilgisayarımı temizledim biosu güncelledim ve temiz bir format atarak win 11 pro ya yüksettim ancak pc açılırken attığım linkteki gibi bir hata alıyorum ben hayatımda böyle hata görmedim 10 yıllık bilgisayar geçmişimde böyle bir vakaya hiç denk gelmedim bilen...
  17. Nopoleon

Bios güncelleştirme sonrası hata

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bu gün MSI B560M PRO E anakartıma bir bios güncellemesi yaptım ancak güncelleme sonrası ekte gördüğünüz hata geliyor sonra windows açılıyor bu hatayı nasıl gideririm yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  18. Nopoleon

Windows 11 Pro Oem Key önerisi

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bilgisayarın içini bir temizleyeyim dedim temizledim bide format atayım win 11 yükleyeyim dedim yükledim sizden ricam Uygun fiyatlı güvenli bir siteden windows 11 pro oem key önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler kolay gelsin
  19. Nopoleon

Max 1500tl ayakkabı önerisi

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, Ayakkabı alacağım ancak en iyisi hangisi karar veremedim varsa bütçeme uygun bildiğiniz güzel bir ayakkabi tavsiyelerini bekliyorum. Not: Erkek/42-42.5-43 ayak numaram/tercihen basketbol ayakkabısı yada benzeri
  20. Nopoleon

Ev için Televizyon önerilerinizi bekliyorum

Herkese iyi akşamlar efendim Yakın zamanda televizyon almayı düşünüyoruz ancak televizyon marka ve modelleri ile ilgili pek bir bilgi birikimimiz yok ondan mütevellit sizlere danışmayı düşündüm ve karşınızdayım. Hemen konuya geçiyorum. Açıkçası televizyona ne kadar bütçe verilir onu da...
Geri