Arama sonuçları: *

• Users: Beratea
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Beratea

Sistemi kurdum biostayım ne yapmam gerek

Dostlarım selamlar, sistemimi güzel bir şekilde kurdum her şey güzel çalışıyor ve biostayım ne yapmam gerekiyor önce bios update mi yoksa windows mu yüklemeliyim yardımınıza ihtiyacım var
  2. Beratea

Yardım Sıvı soğutmayı takamadım yardım

Sıvı soğutucu Ssd bloğuna çarpıyor vidalama yapamıyorum ne yapmalıyım
  3. Beratea

Yardım Ekran kartı psu bağlantı yardımı

Dostlarım ekran kartı ve psu bağlantı girişleri ektedir bu bağlantı buraya mı 12v 2x6 girişi
  4. Beratea

Sistemimi topluyorum kablolara destek

Sistem kabloları hakkında desteğe ihtiyacım olacak şimdiden teşekkürler 🙏🏻
  5. Beratea

İlk sistemimi topladım yardıma ihtiyacım var

Uzun süredir parça araştırıyordum, sonunda sistemi netleştirdim. Yarın kuruluma geçiyorum dikkat etmem gerekenler nelerdir? Hem uyumluluk hem de performans açısından fikirlerinizi almak isterim. İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X Ekran Kartı: ASUS prime RTX 5070 Ti Anakart: ASUS ROG Strix B850-A RAM...
  6. Beratea

Dostlar bu ram fiyatları ne böyle

13.5k ya ram aldığıma sevinir oldum tek artısı cl28 olmasıydı şuan daha kötüsü 15k iyi ki almışım diyorum
  7. Beratea

Yeni sistem topladım, fikirlerinizi almak istiyorum

Selamlar dostlar, sonunda sistemi toparladım, sadece SSD ve monitör kaldı. Parçalar şöyle: Anakart: ASUS ROG STRIX B850-A (AM5) İşlemci: Ryzen 7 9700X Ekran Kartı: ASUS Prime RTX 5070 Ti RAM: Corsair Vengeance 32 GB (2x16) DDR5 6000MHz CL28 EXPO Soğutma: Arctic Liquid Freezer III Pro 360mm...
  8. Beratea

Cl28 ram alınır mı fiyat değer mi

Bütçe yetiyor bu fiyat verilir mi cl 28
  9. Beratea

6400 mhz cl32 xpg ram 11 bin alınır mı?

https://amzn.eu/d/g6hLiaU
  10. Beratea

Xpg ram 4 bin zam olmuş

9 bin tl olan tam tam alıcaktım 13.700 olmuş kafayı yemek üzereyim Xpg Lancer Rgb White AX5U6000C3016G-DCLARWH 32GB (2X16GB) Ddr5 6000MHZ CL30 Gaming (Oyuncu) Ram https://app.hb.biz/bBG7gvKqOG2g
  11. Beratea

Öneri ASUS TUF VG27AQ5A Monitör alınır mı?

Selam millet, ASUS TUF Gaming VG27AQ5A 27” 210Hz 0.3ms QHD Fast IPS monitör almayı düşünüyorum. Oyun ve iş amaçlı kullanacağım (çoklu pencere, bazı tasarım/PR işleri de var). Performans ve fiyat açısından değer mi sizce? Deneyen var mı?
  12. Beratea

Öneri 2K / 27″ / IPS / 10–12k bütçe — Monitör Öneri ve deneyimler?

Selam, 10.000–12.000 TL bütçem var. Aradığım kriterler: 27 inç, 2K (2560×1440), IPS panel (renkler ve görüş açıları önemli), tercihen yüksek yenileme hızı (en az 144Hz), Adaptive-Sync desteği, DP bağlantı ve VESA montaj olsun. Kullanım: hikayeli oyunlar + ara sıra rekabetçi oyun; renk doğruluğu...
  13. Beratea

Öneri KOORUI G2721P 27″ QHD 200Hz monitör hakkında görüşlerinizi istiyorum

Selam arkadaşlar, bir monitör almayı düşünüyorum. Aşağıdaki model dikkatimi çekti: KOORUI G2721P 27 inç QHD 200Hz, %100 sRGB, Adaptive-Sync, VESA montaj, DP 1.4 bağlantı. Link: https://amzn.eu/d/6kew5jm Kâğıt üstünde özellikleri baya iyi duruyor ama markaya pek hakim değilim. IPS...
  14. Beratea

DFS Bilgisayar güvenilir mi?

Selamlar dfs bilgisayardan işlemci alacağım kutusuz güvenilir mi? garantisi mevcut mu?daha önce satın alan arkadaşlarım bir sorun yaşadılar mı? Yardımlarınızı bekliyorum🙏🏻
  15. Beratea

Yardım 10000-15000 tl arası 2k monitör tavsiyesi

ekran kartı 5070ti işlemci ryzen 7 9700x
  16. Beratea

Öneri MSI RTX 5070 Ti Gaming Trio vs ASUS Prime RTX 5070 Ti – Hangisini Tercih Etmeli?

İki model arasında kararsız kaldım. Marka güvenilirliği, soğutma kalitesi ve uzun vadeli performans açısından hangisini önerirsiniz? Deneyimi olanların yorumlarını bekliyorum.
  17. Beratea

ACİLL Ram ve SSD önerisi?

acil sistem kuruyorum ryzen 7 9700x rtx 5070 ti fp ram ssd önerisi doslar..
  18. Beratea

Öneri Asus prime 5070ti alınır mı?

tavsiyeleriinizi bekliyorum
  19. Beratea

5070ti 100k bütçe sistem tavsiyesi

Selamlar, ilk defa hayalim olan bilgisayarımı toplayacağım. Toplamışken sağlam ve uzun vaadeli bir bilgisayar toplamak istiyorum. Siz değerli dostlarım tavsiyesinizi bekliyorum.
  20. Beratea

RTX 5070 Ti + Ryzen 7 9700X Sistem uyumu nasıl?

Selam dostlar 👋 Uzun araştırmaların sonunda kendi sistemimi topladım, ama son dokunuşlardan önce fikirlerinizi almak istiyorum. Hedefim: 2K çözünürlükte yüksek FPS, sessiz çalışma ve uzun ömürlü platform (AM5 + DDR5). 📸 Parça listesi aşağıda (ekran görüntüsünde). Kullanım: 🎮 Oyun (2K /...
Geri