Arama sonuçları: *

1. Mutluleymun

Arctis 7 ayarında kablosuz kulaklık önerisi

Arctis 7 kullanıyordum ama bozuldu onun düzeyinde bir kulaklık önerir misiniz bütçe 3.5-45.k arası (ucuz da olabilir bütçe yüksek diye sonuna kadar kullanmak zorunda değilim)
  2. Mutluleymun

Bataryayı sökünce fps düşüşü

Excalibur g770 laptopum var bataryası çok fazla şiştiği ve %75'ten fazla şarj etmediği için dün akşam pcnin arkasını açıp bataryayı söktüm ama oyunlarda ani bir fps düşüşü oldu bunun çözümü var mıdır?
  3. Mutluleymun

Baraj dersten kalırsam açık liseye geçebilir miyim?

Meslek lisesinde okuyorum bir tane meslek dersinden kaldım ve o ders edebiyatla beraber baraj dersim 2. dönem açığa almayı düşünüyorum baraj dersten kalmam açığa geçmemi engeller mi?
  4. Mutluleymun

15-20k arası laptop ve yazıcı önerisi

Gaming değil gündelik iş için 15-20k’ya hızlı ve üzmeyecek bilgisayar ve yazıcı önerisi yapabilir misiniz?
  5. Mutluleymun

Amazondan kelebek tarak alınır mı?

Amazon’dan yurtdışından kelebek tarak alacağım gümrükten geçmesi için tcmi falan istediler geçerken sıkıntı olur mu ve iadesinde sorun yaşar mıyım Ben yurtdışından getirirken gümrükten sıkıntısız geçirmiştim (Bulgaristan’dan İstanbul’a otobüsle geldim) ama İstanbul havalimanında bıçağa benzediği...
  6. Mutluleymun

Trendyol'dan elektrikli scooter alınır mı?

https://www.trendyol.com/onvo/ov-110-elektrikli-scooter-p-327290877?boutiqueId=61&merchantId=107018 Bu ürünü almayı düşünüyorum internette en ucuz burda sizce alınır mı arıza konusunda yardımcı olurlar mı?
  7. Mutluleymun

Onvo Ov-110 alınır mı?

Onvo Ov-110 scooter alacağım alınır mı?
  8. Mutluleymun

Rockstar Games Launcher açılmıyor

Connecting Rockstar Games Service yazısında kalıp yanıt vermiyor ve bu hatayı alıyorum
  9. Mutluleymun

Max. 2k Basketbol Ayakkabısı Önerisi

38 numara basketbol ayakkabısı arıyorum renkli olursa daha iyi olur günlük kullanım için alacağım basketbol oynamıyorum. Bu ikisini beğendim ama bedenleri yok https://www.adidas.com.tr/tr/d-rose-son-of-chi/GY3263.html https://www.sneaksup.com/nike-kyrie-infinity-cz0204-100
  10. Mutluleymun

Laptopum işlemcinin ekran kartını kullanıyor

Asus Rog Strix 3050ti ryzen 7 4800h laptopum var Jedi Fallen order'da orta-yüksek ayarlarda 35-40 fps alıyorum galiba işlemcimin ekran kartını kullanıyor nasıl düzeltebilirim?
  11. Mutluleymun

Bu boks seti alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/Delta-Eldiveni-Bandajı-Atlama-Dişlik/dp/B085FG4KSK/ref=asc_df_B085FG4KSK/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510238006963&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=5030081799112528867&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012764&hvtargid=pla-1211133568466&th=1...
  12. Mutluleymun

Kardiyo yapmam gerekli mi?

Boyum 170, 55 kiloyum ama yağ oranım kiloma göre fazla tam değerini bilmiyorum ama vücudum yağlı karnımdaki yağların gitmesi için kardiyo yapmam gerekli mi? Ön kol-Göğüs Arka kol-Sırt Bacak-Omuz olarak 3 günlük antrenman programım var buna ek olarak 1 gün boyunca sadece kardiyo ve karın...
  13. Mutluleymun

Devamsızlık 5 olunca mı belge alamıyoruz 5'i geçince mi

Yarın okula gitmeyeceğim devamsızlığım 4, yarın gitmezsem 5 olacak özürsüz devamsızlık 5 olunca mı belge alamıyorum yoksa 5'i geçmesi mi lazım
  14. Mutluleymun

15-20k arası Gaming Sistem Önerisi

Bütçem 15-20k arası hem oyun oynayamayı hem de Autocad tarzı programlar kullanmayı düşünüyorum Monitör+Kasa olursa iyi olur
  15. Mutluleymun

Sınıfım karantinaya alındı

Sınıfımızda 2 kişi pozitif çıktı ve sınıf kapandı 5 gün karantinaya alındık 5. günün sonunda test olup devam edeceğiz okula ama ben test olmak istemiyorum 2 doz aşılıyım test olmazsam karantinaya girer miyim girersem kaç gün girerim?
  16. Mutluleymun

Hangi kargo firması daha güvenilir?

bkmkitap.com'dan kitap alacağım bu üç kargo firması ile gönderiyorlar hangisi en iyisidir? -KargoİST -MNG Kargo -PTT Kargo (Antalya'da yaşıyorum)
  17. Mutluleymun

Bkmkitap.com güvenilir midir

bkmkitap.com’dan kitap alacağım Papara’nın cashback kampanyası varmış site güvenilir midir?
  18. Mutluleymun

Xbox 360 emulatör var mı?

Bilgisayarımda xbox 360 oyunları oynamak istiyorum xenia emülatörü duydum güvenilir midir kullanan var mı?
  19. Mutluleymun

Sular zehirlenebilir mi?

İnternette gördüğüm bi yazıda kendilerine ateşin çocukları adını veren terör örgütü suları zehirleyeceklerini söylüyor bunun ihtimali var mı gerçekten sularımız zehirlenebilir mi? Zehirlenebilirse de nasıl ve nereden zehirleyebilirler?
  20. Mutluleymun

9 ve 10. sınıf tekrarı için dershane gerekli mi?

pandemi yüzünden 9 ve 10. sınıfı neredeyse boş geçtim bu yaz ikisini tekrarlamam gerekir mi yoksa 11. sınıfın yaz tatilinde tekrarlayabilir miyim çok mu geç olur?
Geri