Arama sonuçları: *

1. Feignclound

Öneri İnternet taahhütüm bitiyor hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim

Merhaba arkadaşlar , taahhütüm 01.02.2026 da bitiyor. Aktif olarak millenicom kullanıyorum 100mbps , önerilerinizi bekliyorum. Türk telekomda 100 mbps fiber ilk 6 ay 450 kalan aylar 900₺ kampanya var. Toplam 18 ay geçilir mi ?
  2. Feignclound

🔥İndirim KASPERSKY YEŞİL CUMAYA ÖZEL PREMIUM PAKETLERDE İNDİRİM

Arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce bu forumdan 20 kişi ortak olarak girdiğimiz Kaspersky Premium Plan paketlerinde Yeşil Cuma'ya özel yine indirim bulunuyor. Çok memnun kaldığım bir Antivirüs Programı olmasından dolayı yeniden üyelik yaptırmak istiyorum ve bu durumdan ötürü 2 yıllığına 20...
  3. Feignclound

🔥İndirim Paraf Platin Kartlara Özel Amazon Prime Üyelik Ücreti 6 Ay İade

Arkadaşlar merhaba , Halkbank Paraf Platinum, Parafly Platinum ve Paraf Premium kartınız ile yapacağınız Amazon Prime üyelik ödemenizde her ay üyelik ücreti işleminizi takip eden ayda kartınıza iade olarak yansıtılacaktır.” 23.10.2025 -30.06.2026 tarihleri aralığında geçerliymiş kampanya. 6...
  4. Feignclound

Öneri Sizce bu ürün bu fiyata alınır mı ? 990 Pro

Arkadaşlar merhaba, çalıştığım kuruma özel bir indirim söz konusu. Bu ürün bu fiyata alınır mı ?
  5. Feignclound

Yardım Sizce bu laptop ne kadar eder ?

Merhaba arkadaşlar , bir kadın arkadaşımın elinde böyle bir laptop var. Kendisi çok sık kullanmadığı için satmak istiyor. Fiyat konusunda yardımcı olabilir misiniz ? Model ve özelliklerini aşağıya bırakıyorum. Yardımlarınızı bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler. Asus tuf gaming F15 FX506HE HN306...
  6. Feignclound

Öneri Wİ-Fi Sinyal Güçlendirici Önerisi

Arkadaşlar merhaba, Wi-fi sinyal güçlendiricisi önerisi istiyorum. 100mbps internet hızımız var. Modem orta odada kalıyor , mutfakta ve benim odamda çekmiyor. Bütçe olarak 1000₺ ayırabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  7. Feignclound

25 K bütçe ile sistem tavsiyesi

Arkadaşlar bütçe 25K. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  8. Feignclound

25K Bütçe Sistem Önerisi

Arkadaşlar merhaba , abim için bilgisayar arıyoruz , kendi çapında editler , videolar filan yapmak için. 25K bütçemiz var. Sizlerden destek bekliyoruz.
  9. Feignclound

🔥İndirim TAB S9 FE 10599₺ Yeşil Renk

https://amzn.eu/d/bnrVLg3
  10. Feignclound

Öneri 10899₺ ye TAB S9 FE alınır mı ?

Şuan amazonda 10899₺. Sizce alınır mı ? Film filan izlemek için. Oyun oynayan birisi değilim. Kalem olduğu için de mantıklı geliyor.
  11. Feignclound

Öneri Uygun fiyatlı internet sağlayıcı önerisi

Arkadaşlar merhaba , aktif olarak Millenicom VDSL kullanıyorum. Taahhütüm yarın bitecek. Uzatmak istediğimde 379,90₺ den 12 ay sözleşme öneriyorlar. Bunun dışında kampanyalı taahhütlü vs önerebileceğiniz sağlayıcı var mı ? Superonline fiber için ne düşünüyorsunuz ? 600₺ ye 500Mbps Fiber geçilir...
  12. Feignclound

Migros İnternet Çıkmış

Arkadaşlar önceden var mıydı bilmiyorum. Geçiş müşterilerine özel 100 Mbps 299₺ Moneye özel. 1724931346
  13. Feignclound

❌İndirim Bitti! PAZARAMA İLK SİPARİŞE ÖZEL ALT LİMİTSİZ 150₺ KUPON

İlk siparişe özel kupon. MERHABA150
  14. Feignclound

Öneri Fiat Linea Araç İçin Oto Branda Önerisi

Arkadaşlar merhaba , 2008 model Fiat Linea Aracım için Branda önerisi istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. BÜTÇE : 1000-1500 TL
  15. Feignclound

Öneri 20000₺ Bütçe Televizyon Önerisi

Arkadaşlar merhaba , yaklaşık olarak 20000₺ bütçemiz mevcut. Televizyonumuz arızalandığı için yeni televizyon arayışımız mevcut. 55 inch ve 70 inch arası F/P televizyon önerilerinizi bekliyorum.
  16. Feignclound

Bu televizyon alınır mı ?

VatanBilgisayar'da Web'e özel %15 indirim var. Sizce bu ürün alınır mı ? 17849TL'ye. https://www.vatanbilgisayar.com/philips-ambilight-tv-55pus8108-55-139-cm-4k-uhd-dolby-vision-smart-tv.html
  17. Feignclound

🔥İndirim ÇAĞDAŞ MARKETTE GEÇERLİ TÜM ÇİKOLATALAR 1 ALANA 1 BEDAVA

MOBİL UYGULAMA KULLANICILARINA ÖZEL , MAĞAZADA GEÇERLİ.
  18. Feignclound

22000₺ Sistem Önerisi Yapabilir Misiniz?

Arkadaşlar merhaba , arkadaşıma bilgisayar bakıyoruz , 22000₺ bütçesi var. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
  19. Feignclound

Öneri 12000TL Bandında Cep Telefonu Önerisi

Arkadaşlar önerileriniz var mıdır ? Bu fiyat bandında fiyat performans. Babam için alacağım.
  20. Feignclound

Öneri 10000 TL Telefon Önerisi

Arkadaşlar, babama telefon alacağım acil olarak 10000₺ bandında telefon önerir misiniz? Fiyat/Performans.
Geri