Arama sonuçları: *

• Users: psychon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Ezgoz fan ve 1 fanım daha çok ses çıkartıyor

Öncelikle selamlar herkese sizlere bir sorum olacak.Bilgisayarımın egzoz fanı ve önde olan 3 tane fandan ortada olanı çok ses çıkartmaya başladı yaklaşık bu sorunu 4 5 aydır yaşıyorum kaç defa temizledim hatırlamıyorum bile oturduğum yerde elektrikler çok gitmeye başladı psu arızalandı diye...
  2. P

ryzen 3500x işlemcim var ve fan çok ses çıkartıyor

Selam benim 3500x işlemcim var şuan bilgisayarımda stok fan kullanıyorum bilgisayarı 1 seneye yakın bir sürede aldım önceden bir sorunu yoktu şuan ise bilgisayarı açtığımda işlemcinin fanından aşırı derecede ses geliyor çok hızlı çalışıyor bu yaklaşık 1 veya 2 dakika sürüyor neden kaynaklı...
  3. P

i3 7100 ile rx 570

benim b250m d2v anakartım var ve sistemi upgrade edicem rx 570 ekran kartı almayı düşünüyorum onu iyi beslesin diyede i3 7100 düşündüm sizce almalımıyım pişmanlık gibi durumlar olurmu veya uyumlu bi şekilde çalışırmı ?
  4. P

i5 9400f b250m d2v anakart ile uyumlu mu?

b250m d2v adında bi anakarta sahibim i5 9400f islemci alicam fakat uyumlu mu? bilmiyorum uyumludur bi sıkıntı çıkarmı
  5. P

rx 570 için iyi bir işlemci

rx 570 ekran kartı alacagım anakartım b250m d2v buna göre ekran kartını besleyecek iyi bir işlemci önerir misiniz?
  6. P

gigabyte b250m d2v anakart

arkadaşlar selam benim b250m d2v adında bir anakartım var ve işlemcim i3 6098p ben yeni ekran kartı olarak rx 570 alacağım ve bunun yüzünden işlemcimide değiştiricem işlemci olarak r3 2200g alıcam ki ekran kartını beslesin fakat anakartım desteklermi bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var
Geri