Arama sonuçları: *

• Users: Cevobaro
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cevobaro

Ekranım bozuldu yardıma ihtiyacım var

Merhaba Ekranım bozuldu yardıma ihtiyacım var. Neden böyle oldu bilmiyorum videoda çektim yardıma ihtiyacım var https://drive.google.com/file/d/1iJkvy_mAIGd7r8rOTnLXZbzi4kCjz8DJ/view?usp=drivesdk
  2. Cevobaro

Kaliteli bir webcam arıyorum

İçerik üreticisiyim ve kaliteli bir webcam arıyorum. Bir kere alıp bir daha kafam ağrısın istemiyorum tavsiyeniz var mı? Tripod öneriniz de olursa sevinirim
  3. Cevobaro

Saç konusunda yardımınıza ihtiyacım var

Arkadaşlar saçlarına önem verenler varsa rica etsem yardımcı olabilir mi. Artık saçlarıma önem vermek istiyorum ve ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok hangi şampuanı kullanmam lazım, saçlarmının daha canlı gözükmesi için ne yapmam lazım. saçlarımın sabit durması için ne yapmam lazım...
  4. Cevobaro

Display port kablo önerisi

270 hz ips asus monitörüm var bunun için display port kablo lazım öneriniz var mı?
  5. Cevobaro

Kafayı yicem kilo almam lazım

Arkadaşlar kafayı yiyecem artık gerçekten. Kilo falan alamıyorum iştah oranım aşırı düşük seviyede yemekleri çok yavaş ve az yiyorum ve sofrada hep ilk doyan ben oluyorum kendimi ne kadar zorlasam da kusacak gibi oluyorum ve daha fazla yemek yiyemiyorum öğün sayımı arttırmak istedim 2 hafta...
  6. Cevobaro

Bu stanley orijinal mi?

https://www.hepsiburada.com/garden-stanley-304-termos-su-isiticisi-ev-termos-bardak-buyuk-kapasiteli-304-paslanmaz-celik-acik-seyahat-su-isiticisi-yurt-disindan-p-HBCV00005IOMJ8?magaza=World%20Supermarket Arkadaşlar üstünde stanley logosu yok ve Garden Stanley yazıyor. Sizce bu ürün orijinal mi?
  7. Cevobaro

Sıcaklığı ayarlanabilir Kattle önerisi

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda 20 seneyi aşkın kullandığımız bir kattle bozuldu ve oldukça memnunduk sıcaklığı falan ayarlanabiliyordu. Sizin kullanmış olduğunuz veya önerebileceğiniz sıcaklığı ayarlanabilen kattle öneriniz var mı?
  8. Cevobaro

Telefonumun camı kırıldı ne yapmam lazım?

Arkadaşlar telefonum yeri düştü ve camın kenarında ufak bir çatlak oluştu. Telefonu böyle kullanmaya devam edeyim mi? Yoksa telefon zarar mı görür camını değiştirmem mi lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
  9. Cevobaro

Maili tamamen üstüme alma

Merhaba lütfen bu konuyu gerçekten konu hakkında bilgisi olan kişiler cevap verirse sevinirim. Diyelim ki ben bir başkasının mailini aldım ve bu mailde ki tüm bilgileri 2ad,kurtarma e-postası, şifre, hesabı hangi aygıtta açıksa hepsini kapatsam. Bütün 3. Parti uygulama ve siteler ile bağını...
  10. Cevobaro

Erkek için kişişel bakım ürünleri tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, Sizlerden ricam özellikle bu konuda bilgili olan arkadaşlarım varsa erkek için kişişel bakım ürünleri tavsiye edebilir mi? Teşekkürler.
  11. Cevobaro

Bir Parfümün orijinal olup olmadığını nasıl anlarım

Bir Parfümün orijinal olup olmadığını nasıl anlarım. mesela bu parfüm orijinal mi normalde fiyatları 1-2k arası geziyor https://www.pttavm.com/versace-eros-edp-100ml-erkek-parfumu-p-321592783?waw_keyword=Versace%20Eros%20Edp 1699021473 Sanırım bu orijinal...
  12. Cevobaro

Bu ürün orijinal mi?

Arkadaşlar merhaba geçen cildiyeye gittim lafı fazla uzatmayacağım ilaç falan verdi bir de bu kozmetik kremini verdi fiyat olarak 225 tl dedi eczane pahalı geldiği için almadım internete baktım ve 175 tl ye buldum sizce ürün orijinal mi? Nasıl orijinal olup olmadığını anlayabilirim...
  13. Cevobaro

İki kaş arasında ki kıllar nasıl temizlenir

Arkadaşlar İki kaş arasında ki kıllar nasıl temizlenir bileniniz var mı.
  14. Cevobaro

Telefon kılıfı için önerebileceğiniz site var mı?

Telefon kılıfı için önerebileceğiniz site var mı?
  15. Cevobaro

Yardım Discord hata alıyorum.

Discord da hata alıyorum yardımcı olur musunuz amd ekran kartı kullanıyorum fakat nvdia falan diyor
  16. Cevobaro

Öneri 20.000 TL TELEFON ÖNERİSİ

Max 20K Telefon önerisi verebilir misiniz arkadaşlar xiaomi olmasın ve lütfen işlemcisi falan iyi olsun artık telefonun kasmasını istemiyorum uzun yıllar gitsin istiyorum önceki telefonum mavi ekran falan veriyordu ve artık çöktü. Kamerayı falan açarken 1-2 dakika bekliyordum açılması için...
  17. Cevobaro

Yardım Fanlar doğru takılmış mı?

Fanları doğru takmış mıyım hangi yöne takmam lazım bilen varmı
  18. Cevobaro

Üst giyim için önerdiğiniz site,marka var mı?

Üst giyim için önerdiğiniz site,marka arıyorum genelde lcw den alışveriş yaparım fakat nedense kalitesiz falan deniyor. Kapüşonlu ceket almayı düşünüyorum önerebileceğiniz site,marka var mı?
  19. Cevobaro

Dizin adı geçersiz hatası alıyorum

M.2 SSD taşıma kabı aldım ve ssd yi içine taktım fakat böyle bir hata alıyorum ssd yi açamıyorum kaç gb olduğu falan gözükmüyor usb diye gözüküyordisk yönetiminde ise böyle gözüküyor hiçbir şey yazmıyor Not:Bazen de böyle bir hata veriyor 1697126094 arkadaşlar gerçekten yardıma ihtiyacım var
  20. Cevobaro

sivilcelerin ve göz altı morlukların geçmesi için krem tavsiyeniz var mı

Sivilcelerin ve göz altı morlukların geçmesi için krem tavsiyeniz var mı?
Geri