Arama sonuçları: *

• Users: Styx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Styx

Ergonomik ya da büyük mouse önerisi

Normalde Rival 3 kullanıyorum, elim aşırı büyük değil ama palm tutuş yüzünden elimin içinde kayboluyormuş gibi hissediyorum parmaklarım clicklerin ucundan gözüküyor. 1 haftalığına arkadaştan Zowie EC-2 aldım ve elime tam oturdu gibi. Önceden de Deathadder V3 Pro istiyordum ama bütçe yüzünden...
  2. Styx

Mchose.store ürün fiyatını düşük gösterir mi?

Türkiye'de rengi ya da modeli olmayan bazı ürünlerin Mchose.store'dan alınması mümkün mü? Whatgeek üzerinden sipariş verdiğimizde Yunexpress ile gönderildiğinde vergi çıkmıyor genelde. 30 Euro üzeri ürünler için de mail atıp ürünün fiyatını 30 euronun altında göstermelerini isteyebiliyoruz...
  3. Styx

2000TL Hangi Gamepad Tercih Etmeliyim?

En fazla 2000tl bütçem var. Daha ucuz ve fiyatının hakkını veren ürünler varsa önerebilirsiniz. FPS oyunları oynamıyorum hikayeli ya da ETS2, Forza Horizon 5, Asetto Corsa tarzı oyunlarda kullanıcam. Aklımdaki modeller; ATK Battle Axe Fantech EOS Pro (İndirimde gözüküyor şu an 2000tl, bu...
  4. Styx

Mchose A5 Ultra Alınır mı? 2000TL Civarı Mouse Önerisi.

İyzico ile ilk ödeme kampanyasının son günü bugün sanırım. 4 yıldır Rival 3 kullanıyorum, kablosuz önyargımı kırdım artık değiştirmeyi düşünüyorum. Arkadaşıma Mchose L7 Pro almıştık 2-3 aydır sorunsuz kullanıyor. 2000TL bütçede 3950 sensörlü mouse çıkmaz sanırım 3395 sensörlü hepsi, MCU...
  5. Styx

EXPO Açınca Ekran Gelmiyor

Bilgisayarı 2 saat önce topladım. Colorful B650M Plus Wifi V15 anakart ve 7500f işlemci var. Ram olarak da Patriot Viper Venom RGB modeli var 1 adet 16GB 6000mhz cl30 Önce her şeyi toplayıp güç tuşuna bastım biosa attı. EXPO yu Profile 1 yaptım 6000 mhz kullanabileceğim şekilde kaydedip çıktım...
  6. Styx

Yardım İtopya'dan sıfır alınan işlemci kullanılmış gibi duruyor

İtopya'dan 2 gün önce sipariş ettiğim işlemci az önce elime ulaştı. Hızlı gelmesine sevinirken kutuyu açtığım gibi yüzüm düştü. Daha önce macun sürülüp temizlenmiş (en azından çalışılmış) gibi duruyor. Zaten mecbur kalmadıkça alışveriş yapmadığım bir mağaza ama kampanyalarla beraber en...
  7. Styx

DDR4'TEN DDR5'E GEÇERKEN PSU VE SSD HAKKINDA

Beyler öncelikle elimdeki kasa bu https://www.sanalmarketim.com/Urun/Power-Boost-VK-G1007R-USB-3-0-Tempered-Glass-Pencereli-Kirmizi-Fanli-Gaming-Kasa/83737 Eski anakartımı ramlerimi vs. sattım DDR5 geçmek için. Kısıtlı bir bütçeyle bu işe giriştim öncelikle onu belirtmek isterim. Bu anakartı...
  8. Styx

R5 3600 - RX5600XT İçin DDR5 Yükseltmesi

Elime biraz nakit geçmişken bilgisayarı yükseltmek istiyorum. R5 3600 CPU, RX5600XT GPU, 16GB 3000MHz, AB350M Anakart ve son olarak Corsair VS450 PSU. Sistemim bu şekilde, 1 ay önce rx570 vardı yükseltip 5600xt almıştım. Bütçe net değil, aşağı yukarı 10.000 civarı. Aklımda aşağıdaki parçalarla...
  9. Styx

Çözüldü✓ M.2 Desteği için AB350'den A320'ye geçilir mi?

Ryzen 5 3600 işlemci, RX5600XT ekran kartı, 2x8 3000Mhz bellek kullanıyorum, anakartım Gigabyte AB350M-DS2. Dönüştürücü ile NVMe SSD takmanın yollarını ararken eve yıllar önce ucuz olsun, internete girsin yeter diye aldığımız APU sistemin anakartında M.2 desteği olduğunu fark ettim şans eseri...
  10. Styx

Dönüştürücü ile M.2 SSD nasıl kullanılmalı?

Bu başlıkta çok fazla konu olduğunu biliyorum, neredeyse hepsini okudum ama aradığım net cevabı ve teknik bilgiyi bulamadım. Anakartımın özellikleri: GA-AB350M-DS2 (Rev. 1.x) - Teknik Özellikler | Anakart GIGABYTE Ekran kartım PCI-e X1 slotunu engelliyor. Bu yüzden PCI-e bağlantısını direkt...
  11. Styx

TurkNet için modem önerisi

Bu başlık altında pek çok konu açıldığını gördüm ama fiyat değişiklikleri yüzünden çok yardımı dokunmadı maalesef. 2 sene önce önerilen bir ürün şu an 8-10 katı pahalı. Uzatmadan konuya geçeyim, TurkNet başvurusu yaptım öncesinde de modem araştırdım. Keenetic markası hakkında çok fazla öneri...
  12. Styx

Ryzen 1300x için yükseltme tavsiyesi

Sistemim şu şekilde; Ryzen 1300x Sapphire RX570 4GB Gskill Ripjavs 8x2 3000mhz Gigabyte AB350m-ds2 Oyundan oyuna darboğaz hissediyorum (cs,valorant vb.), işlemciyi değiştirmeme gerek var mı bütçem kısıtlı. Önce ikinci el ryzen 5 2600 sonra ryzen 3 3100 düşündüm ama emin değilim bu veya buna...
  13. Styx

Öneri 144hz VA panel için öneri

Yıllardır 60hz kullanıyorum asus Asus VP228HE modeli. Konuyu açarken baktım TN panelmiş ben bunu VA zannediyodum yıllar önce aldığım için çok araştırmamıştım sonra da merak edip bakmadım. Şimdi 144hz için aklımda 1-2 model var...
  14. Styx

Öneri Konu içinde listelenmiş 8 telefondan en mantıklısı hangisi?

Telefonlar hakkında çok bilgim yok özellikle kronik sorunlarıyla ilgili. Aşağıda listelediğim telefonlar arasında en mantıklı seçenek hangisi bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum. -REDMİ 9A 32GB -REDMİ 9C 64GB -REDMİ 9 64GB -NOTE 8 64GB (4gb ram) -REDMİ 9T 128GB -NOTE 9 128GB -NOTE 8 PRO...
  15. Styx

Öneri max. 3500TL telefon önerisi.

Kız kardeşime yeni telefon bakıyorum. Çok fazla oyun oynamaz, oynasa da pubg gibi değil temple run tarzı oyunlar oynar. İşlemci ve batarya kalitesi yüksek, fazla ısınma yapmayan, kronik sorunu olmayan 3000tl bandında telefon önerilerinizi bekliyorum. Aklımdaki bazı modeller: Poco x3 samsung...
  16. Styx

Yardım 50GB Yer kaplayan CS:GO klasörü.

Steam mağazasında önerilen 15GB depolama alanı yazan oyun benim bilgisayarda 50.1 GB yer kaplıyor. Neden bu kadar yüksek olduğunu bilen var mı? Gereksiz yer kaplayan, daha önce yüklemiş olduğum haritaları ve server datalarını nasıl silebilirim?
  17. Styx

Yardım Sokağa çıkma yasağı hakkında ufak bir soru.

Hepimizin bildiği gibi 20 yaş altına yasak geldi. İnternetten biraz aradım ama merakımı gideren cevabı bulamadım. Hafta içi 20 yaş altı için geçerli olan 13.00-16.00 yasağı hafta sonu da aynı şekilde devam ediyor mu, yoksa hafta sonu bahsi geçen 10.00-20.00 yasağı herkesi mi kapsıyor ?
  18. Styx

Satılan arızalı bilgisayar hakkında tüketici hakları

İnternet üzerinden toplamış olduğum bilgisayar Mayıs 2020 tarihinde elime ulaştı. Herkesin de yaygın olarak bildiği bu siteden aldığım bilgisayar elime ulaştığında windows kurulu değildi. Kurulum yapmaya çalışırken bilgisayar sık sık kendini kapattı. Teknik destek ekibiyle 50 dakikalık bekleyiş...
  19. Styx

PSU'dan gelen hırıltı sesi.

Corsair marka 450w PSU kullanıyorum Ryzen 1300x işlemci, RX570 ekran kartı, sonradan takmış olduğum 8gb ile beraber 16gb ram mevcut. PSU'yu 2 seneye yakındır kullanıyorum ses ve güç ile ilgili bir sorun olmamıştı. Biraz araştırma yaptım benim sorunumun aynısını bulamadım ama Corsair marka...
Geri